Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 22:49:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Lake" zene...  (Pročitano 38111 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Dobro ako volis muskarce nije problem. Zene nisu nesto sto ti zelis, ok, ali nemoj da pljujes po nama samo zato sto ne naginjes ka  nasem polu. Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Dobro ako volis muskarce nije problem. Zene nisu nesto sto ti zelis, ok, ali nemoj da pljujes po nama samo zato sto ne naginjes ka  nasem polu. Smile

Evo i tebi jedan cvetak  Smile da ti ne ostanem duzan Smiley
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
procitaj ponovo sta sam ja napisala, pa procitaj sta si ti napisao..

ja nigde nisam rekla da su zene vodile ratove  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Dobro ako volis muskarce nije problem. Zene nisu nesto sto ti zelis, ok, ali nemoj da pljujes po nama samo zato sto ne naginjes ka  nasem polu. Smile

Evo i tebi jedan cvetak  Smile da ti ne ostanem duzan Smiley

Nadam se da se nisi uvredio, pitam ako mozes da oodogovoris, ja se prema svakom coveku odnosim jednako i delim ih na dobre, lose i Ustase. Jbg nije bitno da li si gay uopste. Od mene oni imaju podrsku.
Nego pokusavam da nadjem neki razlog tvoje , ne ogorcenosti nego...kako da opisem...konstantnog omalovazavanja zene...zasto?
Da li bi , recimo, jedan muskarac mogao da rodi dete?
Da li znas koliko je majka zasluzna za razvoj i prezivljavanje potomstva naspram oca?
Da li znas da mi zene imamo JEDNU jajnu celliju a vi oko 3 000 000 izuzetno glupih, to je naucna cinjenica, spermatozoida?
Da ....znam da bez tih glupih sprematozoida ne mozemo da imamo krajnji proizvod ali ....zamisli samo tu situaciju..recimo ovako:

Sa jedne strane imas jednog vojnika a sa druge 3 000 000. I zamisli ta 3 miliona krenu u napad i ono jedno - jedan vojnik uzme i pobaca 2 999 999, pojede jednog a od ostatka napravi mindjuse i ogrlice...

I sta kazes? Ko je stub? Ko je vazniji? Ko je hrabriji?
Kad zamislis kolika MUDA ima jedna zena kad kroz otvor ciodine glave progura 3 kile mesa,a?
 Smile
I koji kur se osvrces na lov i ratove...... Jos i da lovimo a vi samo sejte seme  Smile
Think about that Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.63
@Cool ovim tempom dosli bi do popisa kretnine i nekretnine,prema tome sasvim nisko je prozivati nekoga o kome se vrlo malo zna.Svakom svacije, meni moje dovoljno,koliko ima i sta ima znam ja.
Sustina moga komentara je bila sasvim nesto drugo, a ne povrsno citanje dijela istog . Citat "pa dobro jesi ,ali ima li tu negdje mene kao muska? osim...".Nisam omalovazavao niciji posao (u ovom slucaju zene),ali isto tako (citajuci sve komentare) ne mogu ostati ravnodusan na ono sto je ispisano za muski rod,koji se sveo na tri stvari rat,manualac i rasplod.Ovo nisu bile moje rijeci nego vec navedene kao opis muskog roda  i kojoj svrsi sluzi ( komentari prijasnjih stranica).Ako ti mozes ostati ravnodusan,ja ne mogu.Nisam zaguljen cak sta vise mislim da sam susta suprotnost toga jer vjerujem u jedno sto rijetko ko vjeruje...ljubav.Kada vjerujes u tu rijeci nema toga sto je mrsko i sto bi bilo ponizenje,ali daj nemoj da se to iskoristava.
Pitao si jednom za teme,sada mislim da je jasnije zasto su tako brutalne,nasilne,nepismene,zastrasujuce prepune supljina,jer u biti zivot je takav.Fotosinteza znamo sta to bi,molekule isto tako,ko bi Hitler utvrdili,tu nema mnogo supljine da ljudi pocnu iznositi svoje misljenje.Sto bi rekao nas narod "suva materija".

@Anea potpuno se slazem...zena jeste stub porodice ne zbog tradicionalnih principa koje nikada nisam niti cu prihvatiti,nego zato sto to i jeste.Kao sto ima bahatih zena tako isto ima i muskaraca koji ne svataju pojam odgovornosti i obostranog uvazavanja.Vec negdje dotaknuh kucne ili bilo kakve druge poslove u zajednici koje nema potrebe dijeliti,jer to se radi iz ljubavi prema osobi sa kojom zivis.
Sustina teme jeste "laka" zena ,koja ima u cilju obuhvatiti sirok spektar razlicitih razmisljanja.Neko rece pod navodnicima "intelektualna" sto bi znacilo u prostom prevodu ne pripada psihologiji.Eto dosao red navesti kako razmisljanja po pitanju "lake" zene dolaze u neminovne vode psiho.Svako dozivljava ovu rijec na svoj nacin,prema tome iznosi svoje dubinsko poimanje zene.Ono sto naziva "lakom" to u biti ne zeli imati pored sebe kada je u pitanju zajednicki zivot.Jedno bezazleno pitanje koje vodi direktno do licnosti i njenog svatanja zene kao roba,domacice,savrsenstva,majke itd...To sve bacimo na 16 vaga pa dobijemo,tradicionalno razmisljanje,liberalno,zaguljeno itd...sustina od gluposti pocni da bi zavrsio u mozgu...

Sada vratim se na pojam "lake" zene...
Za mene svaka koja nije djevica je laka i sta bi rekli za mene?
Za mene svaka koja je imala preko 2 muskaraca je laka zena,sta bi tada rekli?
Za mene svaka koja je imala preko 5 muskaraca je laka zena ,kakav sam?
Bez obzira sto govorili da cifre nisu bitne,itekako vecini su bitne jer kroz njih gledaju gdje uklopiti zenu u svojim ocima..."laka" ili ne cifra odlucuje.Bolno ili ne tako je.
Iskreno necu pitati i nemoj mi reci koji sam po redu,pusti da zivim i volim te takvu kakva jesi...ono sto je bilo,bilo je.Proslost je mrlja kojom nema potrebe slikati savrsenu buducnost...
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Samsung 111111
Citat
delim ih na dobre, lose i Ustase

Smile Smile Smile nisam cuo za ovo XDDDDD

Citat
I sta kazes? Ko je stub? Ko je vazniji? Ko je hrabriji?

Pfff diskutabilno..Posto vidim svako gleda iz onog ugla koji mu odgovara XD

Jel moze neko konkretno da mi objasni sta to znaci 'Zena je stub kuce' ili 'Iza uspesnog muskarca stoji uspesna zena' ja to nikako ne kopcam  Smile
Ovo vreme je pravi unisex time...Muskarci mogu bez zena , zene bez muskarca.Ovaj se pere preko masina za pranje,sudovi se peru takodje u masini za pranje..Postoje cak i masine za susenje.
Postoje vec skuvana jela,usisivaci umesto metli .. danas je sve robotizovano pa i ljudi.

Inace..vidim stalno uporedjujte ljude svesna bica i zivotinje..kao valjda da bi dokazali neku poentu.Tipa muskarc krese zena cuva plod.Pa onda muskarac ode a zena cuva plod..XD
Dal ste bi sumanuti Smiley
Problem je sto nijednda od vas koje to tvrdite nije majka i tvrdite apsurd nad apsurdima.
To sto se to javlja kod zivotinja u dzungli to uopste nije nikakav bioloski dokaz.Znate koji se sve slucajevi javljaju na majci nam planeti zemlji ???
Da zenka pojede muzijaka nakon parenja.
Da se zenka nakon poradjanja udaljava a muzijak nastavlja da podize plod.
Neke ptice zajedno prave gnezdo i hrane decu.
Neke zivotinje nakon poroda pojedu svoju decu.
Negde dok zenka lezi na jajima muzijak donosi hranu.

To oko cega vi pravite raziliku ne postoji Smiley sa zivotinjskog/prirodnog aspekta i zenki i muzijaku je bitn naslednik.
Sa covekovog stanista takodje..Muska deca vezu se za majku / zenska deca za oca.
Ima mali milion primera..da ne idem i ja u krajnost.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
e...  Smile  Smile

nema ovo poente, ovo je postalo ko oni Ameri sto drze transparente "ne znam za sta je protest, ali sam cuo da ce biti virsli sa senfom"  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC One
@Cool ovim tempom dosli bi do popisa kretnine i nekretnine,prema tome sasvim nisko je prozivati nekoga o kome se vrlo malo zna.Svakom svacije, meni moje dovoljno,koliko ima i sta ima znam ja.
Sustina moga komentara je bila sasvim nesto drugo, a ne povrsno citanje dijela istog . Citat "pa dobro jesi ,ali ima li tu negdje mene kao muska? osim...".Nisam omalovazavao niciji posao (u ovom slucaju zene),ali isto tako (citajuci sve komentare) ne mogu ostati ravnodusan na ono sto je ispisano za muski rod,koji se sveo na tri stvari rat,manualac i rasplod.Ovo nisu bile moje rijeci nego vec navedene kao opis muskog roda  i kojoj svrsi sluzi ( komentari prijasnjih stranica).Ako ti mozes ostati ravnodusan,ja ne mogu.Nisam zaguljen cak sta vise mislim da sam susta suprotnost toga jer vjerujem u jedno sto rijetko ko vjeruje...ljubav.Kada vjerujes u tu rijeci nema toga sto je mrsko i sto bi bilo ponizenje,ali daj nemoj da se to iskoristava.
Pitao si jednom za teme,sada mislim da je jasnije zasto su tako brutalne,nasilne,nepismene,zastrasujuce prepune supljina,jer u biti zivot je takav.Fotosinteza znamo sta to bi,molekule isto tako,ko bi Hitler utvrdili,tu nema mnogo supljine da ljudi pocnu iznositi svoje misljenje.Sto bi rekao nas narod "suva materija".

Znaci ok je da ti razvlacis ceo zenski rod, ali niko ne sme dapomene tebe? Licemerje na kub.  Smile

A da sve ovo napises i sve sazmes na - ljubav - je smesno. Postoje i u ljubavi strokavi i neuredni ljudi, postoje i u ljubavi oni patoloski profili kji stvarno vole, nije upitno, ali i stvarno biju i psihicki maltretiraju... postoji ljubav u kombinaciji sa milion drugih stvari.

Elem, reci da je kucni posao nista a kada te neko suoci sa cinjenicom da nije isto oprati biciklo i boing DC10, kao i da nije isto nesto otaljati i uraditi kako treba, tvoj argument je - ali ja sam spoznao ljubav.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Nokia 
postoje i lake žene i laki muškarci. ali se skoro pa nikad ne spoje
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Brate jasikasi od sad da imas i ti tu podelu, u ime srpstva i jedinstva Smile

Sta je za mene uspesnna zena?
Ona koja ima posao, koja ima decu, koja ima porodicu i koja ume sve to da zonglira i da svima , pa i njoj, bude kakko treba.
Iza uspesnog muskarca stoji zena koji radi sve kako bi njen dragi muz imao 0 obaveza prema deci i kuci kako bi se 100% okrenuo karijeri. Ona koja jede govna da bi on jeo jarebice i prcao asistentkinju.

Vidi , ja hocu da kazem i tvrdim da bi muskarac umro najblaze receno, pri porodjaju. Jer je vecina takva pickica da placu kad povracaju. Odogvorno tvdrim posle svih ovih godina uporedjivanja i slusanja.

Ne bi da govorim posle.

Mene izludjuje ta podela musko - zensko , to je odraz patrijarhata. Ponizena , potcinjena zena. Zato decacima kupuju autice, pistolje a zenskoj deci sudice, i bebe.
Znaci ja sam rekla svima.....ako se neko usudi mojoj cerki da donese to kucno govo, sudove ili ne daj Boze usisivac ili ves masinu - to ce da leti iz moje kuce kako je uslo. Vrata nece da predje.

Dakle, puno je vode proteklo Dunavom da bi se mi sada ovde ubedjivali. Doslo je vreme kad MORAS da postujes zenu, moras da pazis na njena osecanja, moras da budes roditelj koji je prisutan, muz koji je obziran - ili je neces videti.

Sa druge strane Desanka te nikad nece izneveriti jedino da postanes paraplegicar, ili da dobijes artritis, ili da ti djoka otpadne...jbg umrece sami.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 22:49:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.