Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 00:27:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kur`an ispred nauke  (Pročitano 177677 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Ti crteži i uvrede se moraju posmatrati kao sastavni deo Krstaškog rata.

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Nokia 
Čitajući šta ova Enes piše i kako piše , ne bih se kladio da je musliman , ti bre Enese neznaš o islamu baš ništa i da ponovim ništa , ili puno znaš ali ti je zadaća da tako pišeš.
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6260 Slide
@eyepheelYU

Postovi su ti potpuno besmisleni i glupi da necu dalje citirati i obrazlozavati, jer diskusija ima da ode u bestraga. Smile

Edit: Ipak moram ovaj deo da ti citiram, ostacu duzan da ti ne odgovorim. Smile

Citat: Enis - Mafija
Sto nisi citirao do kraja recenicu? Ja ti kazem Islam ne dozvoljava nikako nasilje, znaci nista, SAMO u jedno slucaju Smile
Citirao sam vise nego dovoljno od te oksimoronijade recenica gde jedna kaze "Islam nikako ne propoveda nasilje !!" a druga koja tu laz pobija/kontradiktira " Islam dozvoljava rat kad god se muslimanu ucini da ga je neko popreko pogledao.... "
Da li ti razumes razliku izmedju "nikako" i "nekako" ? I to ni manje ni vise nego rat koji je apsolutni vrhunac nasilja.
Ti ponovo ne razumes (ili se ja ne izrazavam dobro, nesto jeste), koliko vidim ti si shvatio da se objavi rat jednoj drzavi, narodu, milionima ljudi u jednoj drzavi. Smile

Ne covece. Objavis "rat" (ne znam kako drugacije da se izrazim) onom (znaci jednom ko je uvredio nekog Bozjeg pratioca, kao sto se crtala ona karikatura Muhameda). Ubijanje nevinih zrtava je strogo zabranjeno. Onaj ko ubija nevine zrtve nije Musliman.

Drzavu koju nazivaju velesilu - Ameriku, pocela je rat sa Irakom, Avganistanom i sta ja znam sa jos s kim, zbog takozvanih terorista ubijajuci hiljadama i hiljadama nevinih zrtava. Sad ti sigurno mislis da su tamo svi teroristi i nema nevinih zrtava i sigurno podrzavas Ameriku. To jest i ne znam koji su to teroristi, niko nije dirao Ameriku, vec ona sama sebe i stvorila neke ekstremiste - teroriste. Smile

@konankos

Čitajući šta ova Enes piše i kako piše , ne bih se kladio da je musliman , ti bre Enese neznaš o islamu baš ništa i da ponovim ništa , ili puno znaš ali ti je zadaća da tako pišeš.

Ne znam gde sam pogresio, mogao si da napises u cemu se ne slazemo i zasto mislis da ne znam ama bas nista. Mozda sam ja negde nesto lose razumeo i pogresio i lose napisao. Pozdrav. Smiley Smile
« Poslednja izmena: 05. Jul 2010, 21:53:59 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
Citat
i stvorila neke ekstremiste - teroriste.

ма наравно да не постоје муслимански терористи...све је то зла пропаганда западних неверника
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Ti crteži i uvrede se moraju posmatrati kao sastavni deo Krstaškog rata. To se nije pojavilo niotkuda, nego 2005. usred rata u Iraku

Smile

IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia ????

Poslanik=Bozji pratilac

Taj isti "pratilac" je tvrdio da je Gospod jedini Bog, ovo ostalo su cista naklapanja...

Ja bih rekao da si ti suviše pametan za ovakvu knjigu ili temu , pusti ovo i odi na neku ozbiljniju temu  , mi muslimani smo ti mnogo zaostali i nepismeni , šta ćeš nemogu biti svi pametni kao onaj sa kerom , eto mi se zabavljamo ovim trivijalnostima i ako Bog da umrećemo kao muslimani , zadovoljni smo time pa makar bili i primitivni i zaostali zbog toga !  Smile Smile Smile

Nemoj da si sarkastican, nisam mislio da vas vredjam, samo se ne slazem s onim sto sam procitao... Znam mnogo slucajeva muslimana koji su isli na ispomoc kod Pravoslavnih monaha (verovali ili ne, govorim o egzorcizmu i, recimo samo da su problemi bili reseni Jevandjeljima :[115]Smiley, ali to su prakticni primeri koji ovde mogu da se svedu na rekla-kazala, pa necu o tome. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.53
Citat
Ja rekoh da nema logike u verovanju da ce neko nakon smrti da ponovo bude stvoren ili da covek postoji u bilo kom drugom obliku nego u postojecem, a ti meni na to odgovaras sa " neobjasnjenim postojanjem coveka na Zemlji i pricu o snu" ?
Ne nego sam mislio da ako krenemo tvojom logikom da je sve sto  nije naucno potvrdjeno, fantazija onda je fantazija i to  kako smo nastali na ovome svjetu jer nema dovoljno naucnih podatakada koje podkrepljuju  teorije u uvom pravcu.
Za nauku,mene ali i tebe, je jako cudan postanak covjeka ne ovom svjetu i zasto mislis da se to cudo nemoze ponovo desiti.
Citat
Svaki covek kojem je sudjeno da umre je vec mrtav samo sto jos nije dosao do kraja svog zivota.
kuran "tvrdi" da ce svi koji ne veruju u kuranske fantazije biti mrtvi a oni koji veruju u kuran ce navodno nakon smrti nanovo ziveti, sto samo moze da znaci da su oni koji ne veruju u kuranske fantazije vec mrtvi.
Nemoj pricat nasumice.
Ako nisi procitao kur'an nemoj tako da pricas i nagadjas stvari, ili si to mozda zakljucio na osnovu nas muslimana, a ja ti kazem nemoj posmatrati islam kroz ponasnje danasnjih muslimana, pa ni mene licno, ili kroz prizmu danasnjih medija koi nas predstavljaju teroristima i kajekakvim kriminalcima i razbojmicima.
Citat
Naravno da je religija nasilja, kao i sve druge religije verbalnog nasilja nad stvarnoscu i kao nijedna druga religija ( a za sta je ova tema klasican primer ) vernici islama vrse verbalno nasilje nad svima koji ne zele islam u svojim zivotima. Uopste me ne zanima sta kuran govori o meni i ne zelim da mi to musliman govori, posto
me ne zanima sta muslimani u svojim zivotima rade i smatram da bi bilo ljudski da muslimane ne zanima sta ja radim.
Ti stalno pretjerujes.
Dali ti shvatas da pokusavas vecini covjecanstva da nametnes svoje misljenje.
Krscanstvo sa svim svojim pravcima,Islam sa svim svojim pravcima,Judeizam i dr. vjeruju u "fantazije", hoces li da kazes da su to sve" ljudi sa ostecenjem mozga".
Fala bogu sto je ta vjera kojoj pripadas u manjini...inace bi na zemlji nastao nered, nebi bilo nepisanih normi, moralnih normi, jer cim covjek nevjeruje u boziju kaznu za ucinjen prestup on ce ga pociniti jer policija nije svevideca da se obretne svuda.
Ako zbog nicega drugog onda je zbog toga vjera dobra stvar.
Definicija srece trazi od covjeka da vjeruje u zivot poslije smrti,u raj i pakao, to znam po sebi zato sto osjecam to, i znam da je zivot vjernika sretniji od onoga koji nevjeruje u boga a za to ima puno razloga.
Pa ako covjek u necemu pronadje srecu zar treba to mijenjati.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 6260 Slide
Citat
Svaki covek kojem je sudjeno da umre je vec mrtav samo sto jos nije dosao do kraja svog zivota.
kuran "tvrdi" da ce svi koji ne veruju u kuranske fantazije biti mrtvi a oni koji veruju u kuran ce navodno nakon smrti nanovo ziveti, sto samo moze da znaci da su oni koji ne veruju u kuranske fantazije vec mrtvi.
Nemoj pricat nasumice.
Ako nisi procitao kur'an nemoj tako da pricas i nagadjas stvari, ili si to mozda zakljucio na osnovu nas muslimana, a ja ti kazem nemoj posmatrati islam kroz ponasnje danasnjih muslimana, pa ni mene licno, ili kroz prizmu danasnjih medija koi nas predstavljaju teroristima i kajekakvim kriminalcima i razbojmicima.

Imamo isto misljenje. Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Gledao sam neki klip ma youtubu , gde ide neka ekipa ulicama Amerike i pita prosečnog (kuća-poso) amerikanca da li treba napasti neku tamo muslimansku zemlju
90 posto su odgovori tipa " Sravnite te pustinjske crnčuge sa zemljom".......
Pa da, to ti i ja govorim. Ali, oni ne daju takve odgovore zato što su akcionari Ekson Mobila. Razlog te njihove mržnje nije profit.
I sam si ih opisao kao "kuća-posao" prosečan svet.
« Poslednja izmena: 06. Jul 2010, 18:00:51 od Jaguar b. p. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Gledao sam neki klip ma youtubu , gde ide neka ekipa ulicama Amerike i pita prosečnog (kuća-poso) amerikanca da li treba napasti neku tamo muslimansku zemlju
90 posto su odgovori tipa " Sravnite te pustinjske crnčuge sa zemljom".......
Pa da, to ti i ja govorim. Ali, oni ne daju takve odgovore zato što su akcionari Ekson Mobila. Razlog te njihove mržnje nije profit.
I sam si ih opisao kao "kuća-posao" prosečan svet.

Uff, ne, ne..........  Smile

Najbolje je da okačim klip na koji sam mislio pa ti prosudi i kaži mi tvoje mišljenje za ove ljude.

Evo klipa, najbolje da sam vidiš, nego da ti ja prepričavam.....   Smile

Od 1:33 počinje taj deo kad ih pita koju zemlju treba napasti, obrati samo pažnju kad krenu da nabadaju po mapi.  Smile

Burazer mi živi u USA tako da veruj mi da ovo nije daleko od istine, ovo su možda probrani "primerci" , ali većina ne zna da je napr. Rusija deo Evrope i sl.
« Poslednja izmena: 06. Jul 2010, 18:21:49 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 00:27:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.