Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:55:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kup Uefa 2005/2006  (Pročitano 38599 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Pazi, da se razumemo. Poraz i to kakav, protiv PSV-a jeste bio velika sramota. Opet, to je bila jedna sezona i uz poraz od Zenita, jedini zaista sramotan poraz Zvezde u njenoj istoriji, a pritom se, mislim na PSV, desio od kluba koji je postao polufinalista lige sampiona. Takodje desio se pod trenerskom rolom Ljupka Petrovica, za koga kada sam ja pricao i to ovde da je covek koji je jednostavno pregazen vreenom i da ne samo sto ce ukaljati svoje ime vec i da nece nista napraviti, mene su ovde optuzivali kako nemam postovanja prema legendi i tako dalje. Opet kazem, to jeste sramota i ja to prihvatam.

Ali ovo sto partizan pravi svake sezone, to je vec postalo tako smesno da ja nemam reci. Ja stvarno uvek navijam za njih kada igraju u evropi, ali ovo sto oni uspevaju da naprave, to je zaista nesto sto zasluzuje samo jedno veliko zezanje. Necu sada da stajem ljudima koji navijaju za njih, ako takvih vise uopste ima posle onoga sinoc, ali pogledajte samo izjave ljudi ovde po forumu, a i izjave pocev od trenera pa do igraca. TO su tako dobre ispale, da coveko moze samoda sedne i da se smeje.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
mob
Nokia 6610
Ljudi, pa ovo je... Mislim... strashno sta se desava...
Doduse, ima jedna pozitivna... Vracaju se stvari na staro mjesto, ponovo se zna ko je evropska ekipa a ko ekipa za domaci sampionat... Vracamo se na period npr. 97-2000, pa mozda se i plasiramo na to svjetsko prvenstvo...  Smile
Sto rek'o jedan tip na SOS-u, nije ovaj makabi Zeta pa da vraca loptu pred svoj go dok ga Partizan ne dadne...
Ajde, samo da mi odemo u Njemacku, sve ostalo je manje bitno...
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
mob
Samsung 
Ej' Marinko pare su pare pa makar bile Šiptarske, Hrvatske...
One su uvek i samo zelene. Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
Vazno je naci opravdanje
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Eovaj partizan je stvarno tako smesan da ja nemam reci. Ispadose ljudi od Tikve i ti popise petardu na sovm terenu. To je stvarno za repsekt. Smile A tek sto su ljudi maheri da se blamiraju i ispaljuju, pa to nema nigde. Izdaju dvd partizanu ligi sampiona i onda prvo ispadnu od artmedije, a onda od tikve. Smile Bas juce gledam SOS, reportazu i citam one poruke i neki tip pita, da li ce sada da izdaju dvd partizan i petarde. Smile Pa taj partizan bre ne moze jednu sezonu da spoji da ga ne napune sa petardom u evropi. Smile Ranije su bar pucali na gotovanjima, a sada su poceli i kuci da se vesele uz petarde. Smile Jos jedan kuriozitet je to sto oni kada ne moze protivnik da im da petardu, sami sebi daju golove, samo da ne pokvare tradiciju. Smile  Posle ovoga, ko moze da navija za njih svaka njemu cast. Najbolje su navijaci rekli sve sto su trebali.

Kolko puta rec petarda... a uopste nije ... 5:2 je bilo a ne 5:0.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Kad neko primi 5 golova, to je petarda, ne znam sto se oko toga sporite!
Inace zao mi je sto je ovako ispalo, moglo je biti mnogo bolje po nas fudbal, ali sta je tu je... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ja se nesto ne secam te definicije.. Po toj logici 5:4 je petarda...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Zargonski receno 5 = petarda, nema definicije, tako se "narodski" kaze i to ne samo za fudbal!
Ali to nije problem, problem je sto smo ostali bez znacajnih bodova za evro takmicenja!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Jebiga.. ja mislim da ce u ligi kupa uefa zvezda napraviti bodova.. sumnjam u neki veci uspeh, ali mislim da ce biti jako dobra kod kuce kao i svake godine..
Bilo bi lepo da je i partizan prosao, ali realno gledano.. ako ne mogu da daju gol Artmediji i mora da im se sudi 3 penala za 2 gola i da ih pantic vadi da ne prime 20 komada kuci... nema sta da trazi u ligi kupa uefa...
Ja sam rekao.. zajebani su ovi izraelci. ipak su oni dali u proslom kolu 11 komada a primili 0... jeste da su igrali sa levacima, ali opet.. dati 11 komada.. sto partizan ne da vise od 2 gola ni na pripremnim utakmicama..
Nemaju napad.. ovo je samo dokazalo ono sto ponavljamo koliko vec... Partizan apsolutno nema napad... Mozda zvezda ima samo zigica (mada je i mali purovic odlican) ali makar ima napad.. postize golove...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
mob
SonyEricsson K800i
Ali nije napad u ovoj utakmici primio 5 komada, već neverovatno spora odbrana. Uvek na isti način primamo golove, odbrana nam stoji na nekih 40 metara od gola, lopta ode u prazan prostor, a napadač ih sa lakoćom pretrči.
A i nisam video nijednu spektakularnu odbranu Pantića.
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:55:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.