Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:55:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kup Uefa 2005/2006  (Pročitano 38594 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Stojković: "Čekao sam 22 godine..."

Crvena zvezda je do plasmana u ligu Kupa UEFA došla posle rovovske borbe tokom svih 90. minuta. Jedan od onih čiji učinak je bio presudan na sredini teena, povratnik iz Glazgov Rendžersa, Dragan Mladenović, smatra da je plasman „crveno-belih“ zaslužen.

„Ovo je jedna od najtežih utakmica koju sam odigrao u karijeri sigurno. Ali da bi se prošlo dalje mora da se bori za svaki pedalj. Sreća prati hrabre i zaslužili smo da prođemo u Ligu,“ rekao je „veznjak“ Zvezde izveštaču B92 Vladimiru Novakoviću.

Iako su mnogi smatrali da je uspeh Crvene zvezde u domenu teorije, a da je Partizan već viđen učesnik Kupa UEFA, dogodilo se upravo suprotno.

„Čuo sam da Partizan nije uspeo i žao mi je zbog toga, zbog našeg sporta uglavnom, jer su nam uspesi neophodni. Mi  smo zaslužili da idemo dalje. Ostaje da vidimo ko će nam biti protivnici u takmičenju u grupi,“ rezimira Mladenović.

Čak i da Crvena zvezda nije uspela da se plasira dalje, jedna „pobeda“ već je ostvarena na kraju prvog  poluvremena. Fantastičnim intervencijama golman Vladimir Stojković prosto je izluđivao napadače Brage i najavio dugoročno rešenje na golu „crveno-belih“.

„Bila je teška utakmica i treba slaviti svih 11 igrača, a ne samo golmana i ne samo moje odbrane. Ostavili smo srce na terenu i Bog nam je vratio. Jesmo se branili, ali najvažniji je krajnji rezultat. Cela nacija je bila uz nas i morali smo da pobedimo. Na ovo se čekalo 15 godina, od 1991. kada smo bili šampioni. Ja još ne shvatam šta se desilo, tek će biti ujutro kada se probudim...,“ vidno uzbuđen posle meča bio je Stojković u izjavi za B92.

Da li je Valter Zenga imao neki poseban osećaj kada je odlučio da promeni golmana za ovaj meč?

„Ne verujem. Ja sam svoju priliku čekao 22 godine. Došla je u pravom momentu  i ne bunim se. Na meni je da ovih pet minuta „postanu“ tri godine,“ rekao je za B92 junak utakmice i, možda, buduća „Plava“ jedinica.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Anorthosis Famagusta (Cip) - Palermo (Ita) 0-4 (1-2)
Domžale (Slo) - Stuttgart (Njem) 1-0 (0-2)
CSKA S. (Bug) - Bayer L. (Njem) 1-0 (1-0)
Lokomotiv M. (Rus) - Brann (Nor) 3-2 (2-1)
Lokomotiv P. (Bug) - Bolton Wanderers (Eng) 1-2 (1-2)
Metalurg D. (Ukr) - PAOK (Grč) 2-2 (1-1)
MyPa Myllykoski (Fin) - Grasshoppers (Švi) 0-3 (1-1)
Rapid Bu. (Rum) - Feyenoord (Niz) 1-0 (1-1)
Willem II (Niz) - Monaco (Fra) 1-3 (0-2)
Strasbourg (Fra) - GAK (Aut) 5-0 (2-0)
Groclin (Polj) - Lens (Fra) 2-4 (0-0)
Hertha (Njem) - APOEL N. (Cip) 3-1 (1-0)
Levski (Bug) - Auxerre (Fra) 1-0 (1-2)
Partizan (SCG) - Maccabi PT (Izr) 2-5 (2-0)
Steaua (Rum) - Valerenga (Nor) 3-1 (3-0)
Galatasaray (Tur) - Tromso (Nor) 1-1 (1-0)
Cork City (Irs) - Slavia P. (Češ) 1-2 (0-2)
Široki Brijeg (BiH) - Basel (Švi) 0-1 (0-5)
Midtjylland (Dan) - CSKA M. 1-3 (1-3)
Debrecen (Mađ) - Šahtar (Ukr) 0-2 (1-4)
Dnipro (Ukr) - Hibernian (Ško) 5-1 (0-0)
Xanthi (Grč) - Middlesbrough (Eng) 0-0 (0-2)
AZ Alkmaar (Niz) - Krilja Sovjetov (Rus) 3-1 (3-5)
Zurich (Švi) - Brondby (Dan) 2-1 (0-2)
Braga (Por) - Crvena zvezda (SCG) 1-1 (0-0)
Wisla K. (Polj) - Vitoria Guimaraes (Por) 0-1 (0-3)
Mainz 05 (Njem) - Sevilla (Špa) 0-2 (0-0)
Malmo (Šve) - Besiktas (Tur) 1-4 (1-0)
Osasuna (Špa) - Rennes (Fra) 0-0 (1-3)
Genk (Bel) - Litex (Bug) 0-1 (2-2)
Austria B. (Aut) - Viking (Nor) 2-1 (0-1)
AEK (Grč) - Zenit (Rus) 0-1 (0-0)
FC Kopenhagen (Dan) - Hamburger SV (Njem) 0-1 (1-1)
Everton (Eng) - Dinamo Bu. (Rum) 1-0 (1-5)
Aris (Grč) - Roma 0-0 (1-5)
Heerenveen (Niz) - Banik (Češ) 5-0 (0-2)
Marseille (Fra) - Beerchot (Bel) 0-0 (0-0) - Marseille je prošao bolji izvođenjem 11-eraca 4-1
Espanyol (Špa) - Teplice (Češ) 2-0 (1-1)
Sampdoria (Ita) - Vitoria Setubal (Por) 1-0 (1-1)
Sporting (Por) - Halmstad (Šve) 1: 2(2-1)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Po

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1162
Svaka cast Crvenoj Zvezdi, Partizan najvecaa sramota u istoriji kluba! Prvo Artmedia a sada Petah Tikva, ajde da smo izgubili od nekih zvucnijih imena ali od ova dva tima, to je sramota i najveca katastrofa Partizana u istoriji kluba. Jednom recju stidim se sto sam GROBAR i to okoreli!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ipak.. nista se ne moze porediti sa Fljamurtarijem.. cak ni petarda od dinama...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Dok postoji Partizan, Fljamurtari nece moci da se izbrise...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Eovaj partizan je stvarno tako smesan da ja nemam reci. Ispadose ljudi od Tikve i ti popise petardu na sovm terenu. To je stvarno za repsekt. Smile A tek sto su ljudi maheri da se blamiraju i ispaljuju, pa to nema nigde. Izdaju dvd partizanu ligi sampiona i onda prvo ispadnu od artmedije, a onda od tikve. Smile Bas juce gledam SOS, reportazu i citam one poruke i neki tip pita, da li ce sada da izdaju dvd partizan i petarde. Smile Pa taj partizan bre ne moze jednu sezonu da spoji da ga ne napune sa petardom u evropi. Smile Ranije su bar pucali na gotovanjima, a sada su poceli i kuci da se vesele uz petarde. Smile Jos jedan kuriozitet je to sto oni kada ne moze protivnik da im da petardu, sami sebi daju golove, samo da ne pokvare tradiciju. Smile  Posle ovoga, ko moze da navija za njih svaka njemu cast. Najbolje su navijaci rekli sve sto su trebali.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
mob
Samsung 
Ma to sa Fljamurtarijem je bila prodata utakmica.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
 Smile I supermen je jaci od betmena. Smile
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Ja ne bih Siptarima/Hrvatima prodao utakmicu na svom terenu pa makar crko... Nacionalna sramota.

Kad razmislim bolje, ne bismo trebali da se smejemo...

A onda se setim PSV-a i zajebancija. I onda vidim da je opravdano. Smile Smile  Smile  Smile

Liga sampiona, nanananana, Liga Sampiona nanananananaaaaaaaaaaaaaa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
mob
Nokia 6120c
Ipak.. nista se ne moze porediti sa Fljamurtarijem.. cak ni petarda od dinama...
a ne, sa Dinamom je bilo cudo od tekme... Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:55:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.