Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Feb 2026, 11:50:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kup Uefa 2005/2006  (Pročitano 46264 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
A jel moze meni neko od navijaca partizana da objasni zasto je Vladimir Vermezovic toliko bitan da ga niko ni pod kojim uslovima ne moze skinuti sa klupe?
Meni licno to ide u prilog kao i svakom navijacu zvezde jer smo se svi u Vermezove trenerske kvalitete uverili, ali bih svejedno to hteo da znam..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Sto je Vermezovic toliko bitan? A Zecevic? A Bjekovic? A Curkovic?
Bitni su svi oni. Ali, jedni drugima. Da bi krali, krali, krali, krali, krali, krali, krali...i ponovo krali. Pa, pogledaj samo sta se desava u nasem Olimpijskom Komitetu. Nije dozvoljeno da ni pion padne tek-tako. Svi su bitni, cak i oni najnebitniji.
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ma dobro, ok je to, al kakve veze ima dal je Vermez trener, kralo se i kod Tumbe i kod Lotara i kod Jesica...
Ne shvatam sta ima pozitivno cak i za lopove kad im neko konstantno smanjuje dzak iz koga bi krali..
Sa samo prosecnom igrom Partizan je mogao biti u ligi sampiona , a sigurno u ligi kupa uefa, ali kako da igra i prosecno kad i ono malo kvaliteta sto trenutno partizan ima v.v ne dozvoljava da dodje do izrazaja.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Vladimir Stojković, junak meča u Bragi
Umorio me Purović!

Reprezentacija Srbije i Crne Gore dobila je golmana za narednih 15 godina. Ono što je Vladimir Stojković odbranio u Bragi mnogo iskusniji od njega ne bi uspeli da učine - reči Ljubinka Drulovića posle utakmice u Portugalu na najbolji način oslikale su koliko je mladi čuvar mreže bio zaslužan za plasman Crvene zvezde u Ligu Kupa UEFA.

Stojković je, poput hobotnice, štitio svoj gol od sada već otpisanih fudbalera Brage. Zvezdin golman nije mogao da zamisli lepši debi na evropskoj sceni.

- Presrećan sam, što zbog sopstvenog učinka, što zbog klupskog uspeha. Pune 22 godine sam čekao, često i sanjao ovaj trenutak - nije krio zadovoljstvo Zvezdin junak iz Brage.

Čuvar mreže mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore je posle utakmice u Portugalu „kupio“ Valtera Zengu, tako da ga „delije“ mogu očekivati na golu Crvene zvezde i u narednom periodu.

- Dočekao sam svojih pet minuta. Na meni je sada da nastavim sa dobrim odbranama, ne bi li mi se ispunio i san da postanem golman A reprezentacije naše zemlje. No, idemo korak po korak.

Bez obzira na to što mu je ovo bila prva evropska utakmica na golu Crvene zvezde, Stojković je delovao kao da je veliko međunarodno iskustvo iza njega.

- Nisam se uplašio izazova na ovako važnom meču po naš klub i uopšte po naš fudbal. Naprotiv, imao sam samopouzdanje, ali i, što je najbitnije, veliku podršku saigrača na terenu. Kada sam odbranio prvi udarac Portugalaca, verovao sam da ću biti uspešan i u nastavku utakmice, što se na moje zadovoljstvo i obistinilo. Neodbranjiv gol u finišu meča nas na svu sreću nije skupo koštao, zbog čega moramo da se zahvalimo i Bogu. Bog nas je pogledao kada nam je bilo najteže.

Zvezdina tridesetčetvorka delovala je umorno u avionu po povratku iz Portugala, što i ne čudi nakon silnih uspešnih intervencija na „Munisipalu“.

- Moram priznati da sam se najviše umorio prilikom pretrčavanja terena kada je Purović dao gol - kroz osmeh je završio razgovor Vladimir Stojković.
G. Anđelković

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Ah, ko bi ga znao??? Mozda ima jak ugovor, pa mu se ne ispati da ode, a njima da ga oteraju?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Izjava Vermezovica (u narodu poznatiji kao cika Crni) pre meca sa 5ah Tikvom (kakvo simbolicno ime) :

- Iritiralo nas je što se tri-četiri dana posle utakmice pisalo po njihovim novinama kako je Makabi bolja ekipa i kako im nije jasno na koji način smo mi dobili utakmicu. Ne sećam se ko je poslednji put postigao tri gola protiv Partizana u Beogradu, a toliko njima treba da bi išli dalje. Sav taj optimizam koji oni gaje je sakrivanje straha, a nama dodatni motiv. Igraćemo za sebe i srpsko-crnogorski fudbal i sve osim naše pobede može se smatrati iznenađenjem.

Sta reci posle ovog?!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Za druge se navija PARTIZAN se voli!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1147
Vec je receno. U utorak.
Cudi me da nisi nesto iskomentarisao .. valjda je i tebe sramota.
Pa,brate mene ne moze da bude sramota,jer njih boli dupe igraju za pare.I da izgube dobice svoje hiljade i hlijade evra,inace zelim zvezdi lep provod u evropi!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
mob
SonyEricsson K800i
Možda je Vermez na klupi Partizana, jer forsira neke igrače, koji kod drugog trenera ne bi ni na klupi sedeli!
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Cuo sam na TV-u da je na jednoj od najvecih svetskih kladionica skinut mec partizan-tikva sa liste par sati pre pocetka meca! Sta reci? Sasvim realno da je bilo namesteno, iako NISAM grobar!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
mob
SonyEricsson K800i
Te izjave o nameštanju su na mestu, posle ''onakve'' igre Partizana!
Danas sam pročitao u novinama Zečevićevu izjavu da Partizan nije mnogo izgubio od ne ulaska u Ligu UEFA. Moguće da je on mnogo više zaradio na kladionici, pa bi prolaz Partizana bio čist finansijski neuspeh.  Smile
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Feb 2026, 11:50:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.