Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ксенија Пајчин и Каписода пронађени мртви  (Pročitano 91966 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Bio jedan privremeni lock. Ovaj je definitivan.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pištolj CZ M-88, kojim je Filip Kapisoda pucao u Kseniju Pajčin, a onda ubio sebe, kupljen je na ulici za 50 ili 60 evra, a koristi municiju para - 9mm, saznaje ekskluzivno “Blic puls”.

Prema saznanjima ovog lista, stručnjaci su primetili još jednu neuobičajenu stvar, a to je da je ulazna rana na Ksenijinom čelu bila veća od izlazne, što je sa ovim tipom municije gotovo nemoguće.

“Kad se, zbog ugla ulaska metka, odbaci teza da je u stvari pucano u potiljak, jedina mogućnost je da je Filip u trenutku okidanja udario cevkom pištolja u Ksenijino čelo, što je gotovo siguran dokaz da nije imao nameru da puca, već je to uradio u velikom afektu i besu”, kaže izvor ovog lista.

Inače, “Blic puls” još saznaje da je kod Filipa Kapisode pronađena „srolana“ novčanica, što implicira korišćenje droge, dok je u njegovom automobilu pronađena gomila Ksenijih CD-ova.

Filipov otac: Postupio je junački!

Skrhani otac Filipa Kapisode, Mirko pod dejstvom sedativa primio je novinare lista “Alo” i rekao im da je njegov sin postupio na pravi način.

“Razumite me kao oca... Filip nikada nije dovodio devojke u Cetinje, pa ni Kseniju Pajčin. Kada je dolazio kući, dok bi ručali, znala je da ga pozove i po 20 puta. Nije imao mira od nje... Svi u Beogradu znaju kakva je bila, ali to sada nije važno, o mrtvima sve najbolje. Moj Filip... Sigurno je pucao u afektu, a kada je video šta je uradio... presudio je i sebi, kao pravi časni Crnogorac! Time je postupio na pravi način”, rekao je za “Alo” Mirko Kapisoda.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

EKSKLUZIVNO ZA KURIR
U mojoj kući ni reč o njoj!
Mirko Kapisoda, Filipov otac, kaže da je u njihovom domu Ksenija Pajčin oduvek bila zabranjena tema

Mi nikada nismo pričali o njoj, a Filip nije ni smeo! On je znao moj stav i mišljenje svih nas u kući - kaže Mirko Kapisoda dva dana nakon sahrane sina.

U ekskluzivnoj ispovesti za Kurir otac crnogorskog manekena ne krije da je njegova porodica listom bila protiv veze Filipa i Ksenije, koja nikada nije bila dobrodošla u njihov dom na Cetinju, veruje da se njegov naslednik nikad ne bi oženio devojkom koju je 16. marta usmrtio i kaže da je on verovatno bio iziritiran nečim kad je potegao pištolj na nju.

Kako ste saznali za tragediju?
- Čini mi se da sam ja poslednji saznao. Tog kobnog dana bio sam s mlađim sinom u Podgorici. Niko nije hteo da me zove i obavesti. Kad sam se vratio, ispred kuće me je sačekao komšija i rekao: „Bilo je na televiziji.“ Pitao sam ga da li je Filip stradao, a on mi je rekao da jeste. Tada sam se izgubio. Bio sam u totalnom šoku.

Kada ste se poslednji put čuli s Filipom i kako je tekao vaš razgovor?
- Bio je kod kuće do 6. marta, kad je otišao za Srbiju. Pričali smo pre njegovog polaska i naša komunikacija bila je skroz normalna. Po njegovom ponašanju nisam mogao ništa da zaključim.

Da li je Filip s vama razgovarao o svom odnosu sa Ksenijom?
- Ne, nikada nismo pričali o njoj, a nije ni smeo!

Zašto nije smeo?
- Što se nje tiče, on je znao moj stav i mišljenje svih nas u kući.

Kakvo je bilo vaše mišljenje o Kseniji?
- Sramota je pričati o nekom koga više nema! Svakako da Filip nije imao podršku drugova i svih nas u kući za tu vezu. Normalan sam čovek i ne daj Bože da uvredim nju mrtvu ili njenu familiju, jer su i oni, kao i mi, u žalosti.

Da li je Ksenija ikada dolazila kod vas na Cetinje?
- Ne, zašto bi?!

Bila je devojka vašeg sina i neko s kim je, navodno, želeo da osnuje porodicu?
- To mu je poslednje bilo na pameti, posebno s njom! Inače, nije imao nikakve ambicije da se u skorije vreme oženi, ni njome ni bilo kojom drugom.

Zbog čega vi niste podržali tu vezu?
- Nije u pitanju bila samo razlika u godinama. Njih dvoje nisu bili na istim talasnim dužinama. Znam kako funkcioniše normalna veza. Ovo nije bilo to.

Kako je vaša supruga Ljiljana reagovala na Filipovu i Ksenijinu vezu? Da li ga je odvraćala?
- Pošteno pričajući, to nije bio pritisak na njega. To je bio jedan normalan razgovor koji traje tri, četiri minuta. Savetovala ga je da se ne upušta u tu vezu.

Jeste li obavešteni o tome da li je Ksenija bila u drugom stanju s vašim sinom?
- O tome sam čitao u novinama. Meni Filip o tome nije pričao. Znao bih da je bila trudna, nekako bi to došlo do mene.

Da li vam je Filip nekad govorio o Kseniji?
- Nismo uopšte pričali o njoj.

Kako ste saznali da su u vezi?
- Kad izađe nešto u novimana, ja ga samo nazovem i pitam „Fika, je li to-i-to tačno“? I on mi kaže istinu. Tako je bilo i u ovom slučaju.

Da li i dalje ostajete pri svojoj izjavi da je vaš sin postupio časno?
- Nisam to rekao u tom kontekstu. Hteo sam da kažem nešto drugo, pa je sve izvrnuto. Ne mogu ništa da tvrdim dok se istraga ne završi. Ako je bilo tako kao što se piše i priča, Filip je verovatno bio iziritiran nečim, pa je potegao pištolj na nju. Rekao sam da razumem zašto je ubio i sebe kad je već došlo do toga i kad je video šta je učinio.

Opravdavate li postupak vašeg sina?
- U svakom slučaju ne opravdavam. Ono što je pisano, da sam navodno rekao „svaka mu čast što je to učinio“, laž je, nijedan idiot to ne bi rekao. Prvo žalim nju, ona je bila mlada osoba, žalim i njenu porodicu...

Da li je Filip bio nasilnik?
- Neki njeni prijatelji, takozvani prijatelji, sad pričaju da su se posvađali dva, tri dana pred tragediju, da je on nasilno ušao u njenu kuću. Pa, zašto ti prijatelji nisu reagovali ako se to već desilo? Zašto nisu reagovali na vreme, pa pozvali Filipove roditelje, a ne da pričaju sad, posle svega...

Okrivljujete li samo Ksenijine prijatelje, s obzirom na to da su i njegovi i njeni prijatelji bili upućeni u njihovu vezu?
- Što se tiče njegovih prijatelja, za to niko nije znao. Za svađe su čuli tek posle tragedije.

Kakve je životne planove imao Filip?
- Trebalo je sad u nedelju da bude kod kuće na Cetinju. Pričao je kako će malo duže biti u Crnoj Gori, jer je planirao da kompletnu letnju sezonu provede radeći revije. Eto, nije mu se dalo.

Hteo sam da zovem njene roditelje, al’ sam odustao

Da li ste izjavili saučešće Ksenijinim roditeljima?
- Nismo se čuli. Hteo sam da ih pozovem nakon tragedije, ali nisam znao kako bi se to protumačilo. Nije mi bio problem da pošaljem telegram i da pozovem, ali nisam znao kakav bi to efekat imalo. Moraće da prođe vreme i da se smire strasti, pa da razgovaramo. Kad sam čuo šta se desilo, znao sam odmah da se nije samo meni dogodilo nego da je i druga strana doživela nesreću. Tragedija je tragedija za sve. Mene isto boli kao što boli i njih. Ne mogu da kažem da mi je kriva Ksenija zato što mi je sina zavela. Kad bih tako nešto rekao, bio bih najveća fukara.

Opelo uz blagoslov vladike crnogorskog

Kako je moguće da je na sahrani očitano opelo, s obzirom na to da je vaš sin izvršio samoubistvo?
- U Crnoj Gori postoji samo jedna crkva, Crnogorska crkva. Svi ljudi koji se osećaju kao pravi Crnogorci priznaju samo tu crkvu. Ja priznajem tu crkvu, a Filip je dobio opelo uz blagoslov vladike crnogorskog.

Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 220
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC Desire + Nok.E61
Ja video i citao podosta maloumnih postova al nikad kao sad.Sta mislite,kada bi poizbacivali sve crnogorce iz Srbije ko bi bili direktori u preduzecima i ko bi se manekenisao i pevao srcepaljujuce balade  po TV-u i punio hale po Srbiji?

To bi bio najveci masovni egzodus jednog naroda od Mojsijevog predvodjenja robova iz Egipta

PS Ako niste ukapirali do sad,salio sam se

Ja se nisam salio, pa su mi obrisali post...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG 4X HD
Citat
Prema saznanjima ovog lista, stručnjaci su primetili još jednu neuobičajenu stvar, a to je da je ulazna rana na Ksenijinom čelu bila veća od izlazne, što je sa ovim tipom municije gotovo nemoguće.

“Kad se, zbog ugla ulaska metka, odbaci teza da je u stvari pucano u potiljak, jedina mogućnost je da je Filip u trenutku okidanja udario cevkom pištolja u Ksenijino čelo, što je gotovo siguran dokaz da nije imao nameru da puca, već je to uradio u velikom afektu i besu”, kaže izvor ovog lista.
Prosto se nadam da je novinar ovo izmislio, tj. da nam balističari nisu u potpunosti retardirani.
U stvari, znam da nisu, tako da je izmislio sigurno.

Činjenice:
Ulazna rana nije nikad veća od izlazne i to sa tipom municije nema nikakve veze.
Da bi odredio ulaznu putanju metka potrebno je bar dve referentne tačke kako bi mogao između njih da povučeš duž. Samo rana na glavi nije dovoljna za određivanje putanje jer ona je mogla glavu držati nagnutu na neku stranu , mogla je i da kleči, a mogao je i onaj ko je ispalio metak da kleči.
Ako se puca iz prislona na koži ostaju tragovi baruta i to sasvim jasno određuje da li je pucano u potiljak ili u čelo, nema nikakve potrebe za nagađanjem na osnovu ulazne putanje metka koju ionako ne mogu da odrede.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Qtek 小米
Citat
- U Crnoj Gori postoji samo jedna crkva, Crnogorska crkva. Svi ljudi koji se osećaju kao pravi Crnogorci priznaju samo tu crkvu. Ja priznajem tu crkvu, a Filip je dobio opelo uz blagoslov vladike crnogorskog.
Без коментара, страшно.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Sony 
Citat
Без коментара, страшно.

bože me sačuvaj ovakvih komentara , sad je inače svejedno kako je bilo i da li je imao nameru da puca ili ne , ništa slični takvi dokazi suštinski promeniti neće....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Qtek 小米
Колико су само затуцани ти припадници нових нација, то је страшно, користе сваку прилику да испоље свој болесни шовинизам који је базиран на мржњи према нацији од које су настали.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Колико су само затуцани ти припадници нових нација, то је страшно, користе сваку прилику да испоље свој болесни шовинизам који је базиран на мржњи према нацији од које су настали.

Zato ih treba držati na distanci,prokletnici. Smile

Svima bi im ja uveo vize,turističku bi možda i neko dobio,ali radnu,niko. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Qtek 小米
 Ксенија – одлазак краљице

Зоран Грбић  
четвртак, 18. март 2010.

Некако одувек верујем да се лепота девојке највише и најлепше види на улици. Не на гламурозним ревијама, не пред објективима камере, не на модној писти, него на асфалту, у свакодневној шетњи, у тренуцима док девојка корача не размишљајући о пролазницима, удубљена у своје мисли. Требало је видети Ксенију на улици па разумети каква је то она била и у каквом је окружењу живела. Ако неко сматра да је било лако бити Ксенија Пајчин у Србији, само је требало да види реакцију пролазника на њену појаву. Када би она ушла у Кнез, сви су некако знали да је дошла на „штрафту“. Ксенији није било дозвољено да прошета улицом, и да има тај луксуз да може да буде удубљена у своје мисли. Пролазници су увек били ту да је подсете на то ко је. Вероватно због тога, увек је била у журби, увек са другим људима, никад сама. И друге звезде су шетале Кнезом. Изазову понеки поглед, неко им приђе и затражи аутограм, или им се насмеши и јави у пролазу. За њом су сви окретали главу, а многи су сматрали да имају право, и да су позвани да јој понешто „духовито“ добаце или приђу. Иако је увек била насмејана, није изгледало као да је баш уживала у томе. Умела је да се носи са тим, али није деловала као да јој је пријало. Чак се чинило као да је била помало стидљива, као да јој је одговара сва та пажња.

Ксенија је за многе била један од симбола деведесетих, што је неоправдано из бројних разлога. Јавну сцену деведесетих обележила је најезда неталентованих људи, потпомогнутих гастарбајтерским новцем, политичким везама или мафијашком силом. Они који осамдесетих нису могли да виде ни гаражу неког локалног радија, деведесетих су добијали ударне термине на великим телевизијама. Ксенија није била ни део домаћег „џет сета“, који је и „измишљен“ деведесетих. Људи из таблоида би то боље знали, али не сећам се да је било пуно извештаја о њеним посетама некој од гламурозних забава, са медијски важним званицама и другим звездама. Не сећам се да су постојале њене фотографија са „,црвеног тепиха“, у шљаштећим шљокицама, са места која су много мање звезде одавно заузеле.

Ксенија своју каријеру није почела тако што јој је неко платио да сними плочу, или помогао да дође на телевизију. Први пут се у јавности појавила средином деведесетих, у споту Драгане Мирковић, као једна од пратећих девојака и играчица, и већ у том споту привукла пажњу јавности, већине оних који су тај спот гледали. Ни касније, у групи „Дак“, своју популарност није стекла на основу „атрибута“ које би свака друга девојка из те деценије одмах ставила у први план, него на основу свог лица, што је такође било другачије од силиконског окружења у коме се налазила. Није препозната, ни призната ни због скандала које је правила, јер их тада није ни било. Експлицитни еротизам почела је да користи тек у својој самосталној каријери. Питање је да ли би се она приклонила таквом јасном испољавању „вредности“ деведесетих да почетак новог века није био само логичан наставак истих, и да околина то није очекивала од ње. Да такво њено понашање није наилазило на одобравање, или неку другу реакцију, питање је да ли би га било. Ксенија је, као и све остале јавне личности, волела да привлачи пажњу. То је нешто што иде са занимањем, и без тога оно не постоји. Кад је видела колико се људи „примају“ на њен изглед и одређено понашање, наравно да је потенцирала то. Њена грешка, а пре свега грешка људи око ње, била је у неразумевању чињенице колико то лоше може да утиче на њену укупну будућу каријеру озбиљне звезде, коју озбиљно прихватају. Истина је, жена је била шоумен, сама је говорила то за себе. Међутим, све ово време, од почетака средином деведесетих и „Бит стрита“, па све донедавно она је радила, за разлику од многих својих естрадних колегиница које мисле да је довољно само да се појаве на сцени оскудно обучене.

Ксенија није наплатила свој таленат и рад, ни новчано, ни било како другачије. Истина је, није имала најлепши глас на свету. Али је сигурно имала лепши глас од, рецимо, једне Мадоне. Далеко лепши. Што уосталом, и није толико тешко. Певачица из Мичигена је такође своју каријеру почела са дна, без новца и утицаја, као играчица са очајним гласом „Мини Маус“, како су је звали на почетку. Глас јој се у међувремену нимало није поправио, али она је током читаве своје каријере умела да одабере праве сараднике, који су јој помогли да се у најбољем издању појави испред јавности. Ксенија није имала тај таленат. Због сарадника којима се окружила, и даље је била на нивоу певачице у дискотекама, аниматорке гостију, а свакако је заслуживала много више.

Велику улогу у томе одиграли су медији, али и њено непознавање важности њихове улоге, и онога како се представља преко њих. Они су увек успешно умели да одаберу баш оне делове које су могли најбоље да продају, а који јој нису радили у корист. Да, истина је, Ксенија је била провокативна, дрчна, понекад безобразна, али увек своја, јединствена. Људи из медија су волели да потенцирају баш те аспекте њене личности. Али она је наравно била више од тога. Ксенија је била најобичнија од свих необичних девојака. Свако ко је умео да је види могао је то лако да примети. На улици није изгледала као секс симбол. Наравно, била је једна од најлепших и најзгоднијих Српкиња, али видело се да је обична девојка, не звезда, не симбол нечега, него обична лепа девојка из комшилука, неко са киме бисте лепо причали на повратку из продавнице или на улазу у зграду, неко за кога знате да је духовит, неко ко може да заплаче кад је момак повреди, неко ко воли да се прави јак само кад изађе у град... И у причи са новинарима била је духовита, деловала је непосредно и нормално. Мени је један од показатеља тога каква је била ситуација из последње саобраћајке коју је доживела са Каписодом, када је главом разбила шофершајбну, јер је обема рукама држала свог пса ког није хтела да пусти.

Говорила је како не жели да јој свако прилази. Што је био показатељ тога да је била свесна, што је уосталом и изјављивала, да је због медија о њој створена погрешна слика у јавности. Због такве слике многи су сматрали да имају право да је третирају на начин на који они одаберу, и да јој слободно прилазе. Док су друге звезде изјављивале како имају проблем са стидљивим мушкарцима који се плаше да им приђу, Ксенија је имала проблем да такве „стидљиве“ момке отера од себе.

Медији су углавном лоше испратили и трагичан догађај. Таква реакција је права слика онога како су је доживљавали они чији је посао био да је представе јавности. Као што су током читаве њене каријере пропуштали да пренесу њену праву страну и да је прикажу као нормалну емотивну особу, тако су поступили и сад. На овоме се показао сав јад и беда српског новинарства. Да се десила нека туча, да је била нека нова саобраћајка у којој је учествовала, да су поново биле тема нечије гаћице, сви медији би пренели све могуће пикантерије, нагађања, изјаве сведока, претпоставке... Сада нису имали разлога за то, нису више могли никако да је искористе. Вест је била јасна и коначна, није било разлога да се труде око тога. Штампани медији су само копирали наслове и текстове једни од других, тек да се вест објави. Једини „инвентивни“ наслов стајао је на интернет сајту националне „обојене“ телевизије, у коме је стајало „Као некад у Верони“. Какве везе Верона има са безумним убиством? Остали оригинални текстови, у којима су се новинари трудили да нешто и напишу, припадали су хрватским и словеначким медијима, иако из потпуно неоправданих тржишних разлога. Али и та њихова реакција говори о томе како су је медији доживљавали. Само је било битно да се говори о њој, јер њено име продаје новине. Није чак ни битно то што се њена музика никад није продавала у Хрватској и Словенији. Као што у Србији није било битно шта Ксенија осећа, него шта носи, тако и у другим државама није битно што не постоје економски разлози за причу о њој кад постоје медијски, јер прича о њој се продаје.

Телевизије су бесомучно понављале само снимак са места несреће, као да се не ради о медијској звезди, као да се не ради о девојци на којој су претходно годинама зарађивали огромне паре. Као да је погинуо неки мафијаш или криминалац. Као да о њој немају ништа у својим архивама, као да никад није дала ниједан интервју, никад гостовала у њиховим емисијама... Није више било разлога да се труде око ње, нису више могли да зараде новац на спекулацијама и лажној слици о њој.

Новине су једино преносиле изјаве познаника. У „најбољој“ традицији деведесетих. Поред поменутог сајта и јадне алузије на шекспировски пар, сви су се утркивали да пишу о томе како су били савршени пар, и како је изазивач трагедије фин младић. Тај фин младић је такође један од правих симбола деведесетих, иако са њима мало има везе. Човек који је напорне тренинге на рукомету заменио за лагодну шетњу модном пистом, чије је једино занимање било да је био „дечко Ксеније Пајчин“, девојке која је напорно радила уместо што се шетала модном пистом. Наравно да је био љубоморан, имао је и зашто. Не зато што га је преварила, него због тога што је очигледно и сам био свестан да је не заслужује. Да није било његове професије „дечка“, вероватно би и даље био један од бројних анонимних манекена, један од оних који добро умеју да се намрште пред камерама.

Све је то у реду, о преминулима све најбоље, али не мора да буде тако и у медијима које људи читају. Тешко је наћи лепе речи за човека који је на силу, разваливши врата, ушао у туђ стан, који чак и није био стан његове девојке. Односи између двоје људи су увек само односи између двоје људи, и само то двоје знају шта се тачно дешава између њих. Можда се он осетио позваним да буде тако груб, можда је он због нечега сматрао да има неко право да развали врата на стану мајке своје девојке. Гледано са стране, то је ипак само хулигански акт мушкарца који није умео другачије, или није знао како да се носи са таквом женом. Медији су пренели изјаве комшија и пријатеља, који причају о томе како је био фин младић. Некако накнадно испада да су сви они фини младићи. Што је опет наслеђе деведесетих година. Сви починиоци злочина, сви криминалци и мафијаши, за све њих се касније испостави да су они заправо фини младићи, љубазни према комшијама, добри према пријатељима... Да су сви „груби романтичари“, „витезови београдског асфалта“, „хероји улице“... Можда је мој систем вредности поремећен, али фини момци не проваљују у туђе станове. Не ударају своје девојке. Не носе пиштољ у џепу, нарочито не кад иду код девојке. И не узимају туђ живот својом фином руком.

Таква прича у медијима, то више не би смело да се ради. „Савршене везе“ се не завршавају, и свакако се не завршавају тако што „фини младићи“ одлуче да на тај начин окончају везу. То читају деца и млади, неко коме су такви људи узори. Она морају да знају шта је фино а шта не. Ствари би требало да се називају правим именом. Били су леп пар, тако би могло да се каже. И мислим да је тиме све речено.

Ксенија сасвим сигурно неће остати упамћена по свом музичком завештању. Можда, неоправдано, не буде упамћена ни као поп икона једног времена. Али је свакако пример једне обичне необичне девојке, која је у чудном времену покушала да се избори за своје место под сунцем. Лепа и талентована, чија је једина мана била та што није умела да одабере праве сараднике који би од ње направили звезду, онакву какве су многе које тај статус не заслужују. И свакако, њена највећа „мана“ била је што није успела да пронађе правог партнера, који би умео да је прати на дугом путу успеха који јој је по свему следовао.

НСПМ
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.