Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ксенија Пајчин и Каписода пронађени мртви  (Pročitano 92056 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
Nisam očekivao od jednog manekena da je spreman da ubije Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49829
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung Galaxy S24
Абортус у 33.-ој години исто је што и сјекира по сред чела.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 3220
Pitanje je da li je sve to istina, mislim abortirala u subotu a gostovala u emisji u nedelju Smile
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Na Cetinju sahranjen Filip Kapisoda, njegov otac kaže da je postupio "časno, kao svaki pravi Crnogorac".

Filip Kapisoda (23), crnogorski maneken i učesnik jednog serijala rijaliti šoua VIP Veliki brat, sahranjen je u petak u porodičnoj grobnici na rodnom Cetinju, a opelo je služio poglavar nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić.

Na sahrani je bilo više od 500 ljudi, a od Filipa, za koga se veruje da je ubio svoju devojku Kseniju Pajčin, a potom i sebe, oprostio se njegov brat od strica, rukometaš Petar Kapisoda.

"Fike, otišao si putem slave u neki tuđi, drugačiji svet. Jako smo želeli da nam se vratiš, a nismo ni slutili na kakav način ćeš nam doći. Kućni prag ti je bio najviši vrh koji si morao da pređeš. Beogradski sjaj ti je pomutio pamet, a mladost i 'luda' ljubav su ti došle glave. Neka ti je lak ovaj crni kamen onoliko koliko si ga voleo", rekao je Petar, prenosi list "Press".

Na sahrani je bila i Filipova prijateljica, pevačica Goga Sekulić.

Otac pokojnog Filipa, Mirko Kapisoda rekao je da je njegov sin "postupio časno".

"Kad je video šta je uradio, Filip je postupio kao svaki časni Crnogorac. Ksenija mu je bila samo avantura i nije želeo da je oženi. Bio je impulsivan, ali nije voleo pištolje", rekao je Mirko Kapisoda za "Press".

On ne može da veruje da je izgubio sina, koji je pre samo nedelju dana bio kod kuće i dogovarao se sa prijateljima da otvori kafić na Cetinju.

"Na dan tragedije poslednju poruku mi je poslao u 14:40 sati. Znam da je tada bio sa drugaricom na kafi, nisam ništa predosetio, nisam osetio da se s njim nešto dešava, nisam mogao da naslutim da će doći do tragedije. Šta se posle desilo, zaista ne znam. Verovatno ga je Ksenija zvala non-stop telefonom kao što je to radila kad god je bio kod kuće. Dešavalo se da ga u vreme ručka, kada smo svi za stolom, ona zove po 20 puta. Obično bi izašao napolje da razgovara s njom. Čuo bih tada kako se svađaju, ali bi se to brzo završilo. Verovatno je tog dana otišao do njenog stana i... desilo se šta se desilo. Bio je impulsivan, ali bi ga to brzo prošlo. Taj dan očigledno nije izbrojao do pet, pucao je. Znam kako je dalje razmišljao...", kaže Mirko Kapisoda.

Otac crnogorskog manekena je dodao da Filip nije voleo pištolje i da nijednu njegovu devojku nije upoznao, pa ni Kseniju.

Mirko Kapisoda je otkrio i da je toksikološka analiza pokazala da njegov sin nije bio ni pijan, ni drogiran.

"Ksenija je bila za njega samo prolazna avantura, nije hteo da je ženi, da je hteo i da su se toliko voleli, ja bih to prvi znao i tražio bih da se sahrane jednog pored drugog. Bojao sam se jer je znao da luduje s automobilima. Bojao sam se da će, s obzirom da je iz nekoliko saobraćajnih nesreća izašao bez ogrebotine, na kraju tako stradati. Ali, eto, desilo se nešto sasvim drugo", rekao je Mirko Kapisoda.

Ksenija Pajčin biće sahranjena u subotu na Novom groblju u Beogradu.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
znaci svaki castan "crnogorac" koji izvrsi ubistvo treba da se samoubije da se nebi suocio sa zakonskim  posledicama-ckepi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
I šta kaže njegov ćale,bila mu avantura,a ubio je,veliki avanturista. Smile

Čitam nešto po novinama da ova Goga konj Sekulić sad nešto izjavljjuje neke gluposti,kao pravda ovog Filipa,mislim,u kom je ona fazonu,šta je ona istripovala,kao da se radi o raspravi između dve pevačice pa se ona kao svrstava na jednu stranu. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Filip Kapisoda (23), crnogorski maneken i učesnik jednog serijala rijaliti šoua VIP Veliki brat, sahranjen je u petak u porodičnoj grobnici na rodnom Cetinju, a opelo je služio poglavar nepriznate Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić.

Zar nije pravilo da se ne sluzi opelo onima koji su pocinili samoubistvo?!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1036
Čitam nešto po novinama da ova Goga konj Sekulić sad nešto izjavljjuje neke gluposti,kao pravda ovog Filipa,mislim,u kom je ona fazonu,šta je ona istripovala,kao da se radi o raspravi između dve pevačice pa se ona kao svrstava na jednu stranu. Smile

треба да изда нови албум, па да се присете људи ко она би...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla like
Ovo postaje sve morbidnije  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo

треба да изда нови албум, па да се присете људи ко она би...
E,bukvalno se tako ponaša,nije normalna. Smile

A na sve to može da ide samo ovaj odgovor,jer kad pogledaš stvarno je tako. Smile
Ovo postaje sve morbidnije  Smile
« Poslednja izmena: 20. Mar 2010, 00:45:08 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.