Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ксенија Пајчин и Каписода пронађени мртви  (Pročitano 92660 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
On 87-o godiste? Smile E gluposti moja......

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89

Ne znam zasto bih zakljucavao kucu dok sam ja unutra? Mozda ti mozes da mi pojasnis Smile

Uzice, Cacak, Kraljevo, Krusevac... to su manje sredine u kojima se jos uvek ljudi poznaju i relativno imaju neko poverenje... znam gomilu ljudi koji u tim mestima ne zakljucavaju vrata kada su u stanu.

U BG na 50 vrata mozda nadjes jedna otkljucana... mozda.

Citat
A ako je jedan kljuc ves u bravi?Dzaba ti da imas jos 50 takvih

Cime se ti bavis.  Smile

Al' da ti odgovorim... moja vrata su takva da i kada je kljuc u bravi, sa druge strane mozes otkljucati/zakljucati... ima danas raznih tipova vrata i brava.  Smile

kodirani elzet od 1800din je takav recimo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung 
Израсли рогови малом ђилкошу са Цетиња, па је одлучио да буде мушко до краја.

Колико ли је он само глуп, кад га је понела љубомора, због пајдоманке коју је прегазило пола београдских назови мафијаша?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 582
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
strasna i tuzna vest!
neka im je laka zemlja
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 203
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Ne znam zasto bih zakljucavao kucu dok sam ja unutra? Mozda ti mozes da mi pojasnis Smile

Uzice, Cacak, Kraljevo, Krusevac... to su manje sredine u kojima se jos uvek ljudi poznaju i relativno imaju neko poverenje... znam gomilu ljudi koji u tim mestima ne zakljucavaju vrata kada su u stanu.

U BG na 50 vrata mozda nadjes jedna otkljucana... mozda.

Citat
A ako je jedan kljuc ves u bravi?Dzaba ti da imas jos 50 takvih

Cime se ti bavis.  Smile

Al' da ti odgovorim... moja vrata su takva da i kada je kljuc u bravi, sa druge strane mozes otkljucati/zakljucati... ima danas raznih tipova vrata i brava.  Smile

kodirani elzet od 1800din je takav recimo

nas narod koliko voli da pljuje po poznatima toliko voli i teorije zavere! kako je majka usla?
ja mislim da uopste nije bilo ubistvo i samoubistvo, ja mislim da su oni krili mladica sve do sada i onda odlucili da ga odaju za pare i mladic ih oboje ubio,namestio da mesto zlocina izgleda kao ubistvo i samoubistvo i otisao,ostavivsi otkljucana vrata i tako je majka usla!
nadam se da je ovo objasnjenje dovoljno komplikovano da neki poveruju i da je tacno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mozda su ih ubili reptili sto rade za iluminate Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Nekoliko misli povodom ovoga:

1 - Žao mi je Ksenije, kao što mi je žao i svake žene koja trpi batine od muža i dece, a niko joj ne pomaže. Da ga je policija privela pre neki dan možda se ovo ne bi dogodilo.

2 - Ovo je još jedan razlog da ne podnosim crnogorce. Ni manjeg naroda, ni većih seronja. Kompleksaši koji potežu oružije kada ukapiraju da ih drugi ne podnose i da su ispali glupi.

3 - Život ide dalje i sada će likovi kao Karamela da dobiju priliku da sledećih 6 meseci seru po televiziji i novinama o Kseniji i kako su joj bili bliski, i kako su oni to sve videli da će se desiti...

4 - Kao i kod Proeskog, ljubitelji crnog humora će da dobiju novu temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ljubomorni Filip ubio Kseniju Pajčin i sebe

Burna veza beogradske lepotice i mladog crnogorskog manekena, raskidi i dirljiva pomirenja, bili su omiljena tema medija od samog početka veze, 2008. godine...
Beživotna tela pevačice Ksenije Pajčin (32) i njenog dečka manekena Filipa Kapisode (23), našla je njena užasnuta majka Ljubica sinoć oko 18 časova u Nikšićkoj 6. Oboje su imali rane od metka na glavi, a u sobi je nađen i pištolj.

TRAGEDIJA - Direktor policije Milorad Veljović izjavio je da se pretpostavlja da je reč o ubistvu i samoubistvu, ali da će se detalji znati tek posle obdukcije.
- Po izjavi komšija oko 16.30 časova u stanu su se čula dva pucnja - rekao je Veljović.
Ksenija ima ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok Filip ima samo izlaznu ranu na temenu, što verovatno znači da je pucao sebi u usta. Po rečima njihovih prijatelja, par se ovih dana žestoko svađao i čak je u njenom stanu u nedelju intervenisala i policija jer je Kapisoda razvalio vrata da bi ušao u stan. Navodno, sukobe je obično uzrokovala Filipova ljubomora.
Burna veza beogradske lepotice i mladog crnogorskog manekena, raskidi i dirljiva pomirenja, bili su omiljena tema medija od samog početka veze, 2008. godine.
Tada je Ksenija rekla da je našla osobu koja joj u životu potpuno odgovara i potpuno je razume:
- Pitam se samo gde je bio dosad - rekla je zaljubljeno.
Kad je Filip prošle godine ušao u kuću „Velikog brata“, bio je poznat jedino kao Ksenijin dečko. Međutim, dok je on boravio u Kući, pevačica je izjavila da više nisu zajedno. Na TV „Pink“ ona je ocenila da je Filip „izgubio šansu“, da „nije inteligentan... da je mala beba... da je neiskusan…“. Nakon što mu je to preneto, Crnogorac je na njihov odnos stavio tačku.
- Sa Ksenijom je definitivno gotovo, ali neću da komentarišem to što je izjavila - ja sam džentlmen – rekao je Filip, odbijajući da o Kseniji izgovori ijednu ružnu reč. On je ipak potvrdio da su se svađali, ali da razlika od 10 godina nije bila prepreka da budu zajedno.
Veza je, međutim, obnovljena krajem prošle godine, kad su se prvi put posle raskida sreli u „Ušću“ na promociji CD-a Marije Šerifović. Filip je prišao prvi i sve vreme su se u razgovoru smejali, a kasnije su otišli veselo i zajedno.

Biografije Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode
Ksenija Pajčin, jedna od najseksipilnijih javnih ličnosti u Srbiji, počela je posle završene srednje škole kao igračica u diskotekama i članica dens grupe „The Duck” koja je hitom „Dačo volim te”, postala veoma omiljena među mlađom publikom. Potom je snimila prvi od svoja dva albuma „Ksenija”, s popularnom pesmom „Sviđa mi se on” i otvorila plesnu školu, a neko vreme je bila asistent-voditelj u emisiji Milovana Ilića Minimaksa na TV Palma. Kapisoda je rođen u Cetinju, bavio se rukometom, kao i njegov brat Petar, ali se potom potpuno posvetio karijeri manekena.

Radovala se renoviranju stana
Ovih dana Ksenija je rekla da planira potpuno renoviranje stana, da radovi počinju za nekoliko dana i da jedva čeka da majstori počnu s poslom. „Želim da sasvim promenim atmosferu u kući i uvedem novi stil koji će mi dati dodatnu energiju”, rekla je popularna pevačica u poslednjim izjavama pred smrt. Ona je dodala i da će „sve da bude novo - od osvetljenja, do prekidača”. Pritom, kako je rekla, već do detalja zna kako će stan izgledati kad, za oko mesec dana, radovi budu gotovi. „Nameštaj koji sam odabrala je fenomenalan i sve je uglavnom u nekim braonkastim nijansama”, objasnila je Ksenija.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia ispo iz modu
Новинари стока као и увек.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ovog Karamelu treba otkinuti od batina. Ali toliko ga unakaziti da ponovo lici na musko. Koristi tragediju za svoju promociju, govno smrdljivo...

« Poslednja izmena: 17. Mar 2010, 07:42:58 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.