Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 14:29:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste krsteni?
Da
Ne
Ne znam
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Krstenje kod dece....  (Pročitano 37236 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
pravda i razum, istina i nauka, ljubav i zadovoljstvo

Pravda- ako te bog voli mozes sve, ako te ne voli jebao si jeza
Razum- ne trazi ga jer je to djavolja rabota
Istina- postoji ali mi ne mozemo da dodjemo do nje jer cu cudni putevi gospodnji
Nauka- ne dao ti bog
Ljubav- ako si vernik volim te, ako nisi e onda crkni
Zadovoljstvo- kada pop boji pare na kraju dana
Као прво Бог  воли сваког човека , и верног и иноверног , и праведника и грешника , и доброг и злог ... и према свима је испружена рука , али сам човек својим поступцима утиче на то да ли ће се удаљити или приближити и пружити руку !!! То што је неко хришћанин православац , не значи привилегија , већ већа одговорност и обавеза !!!
Ово за разум је ван сваког резона и неистина !!!
Многи велики људи од науке , су били и велики и искрени верници , па како то објашњаваш ???
Бог је универзална љубав !!!
Колико видим свештеници су вам кост у грлу , али шта да се ради , и они су људи , а пошто је човек кварљива роба , и  свештеника има и добрих и лоших !!! 
Ako voli svakog coveka onda treba da ga voli bez obzira na njegova uverenja. Uostalom zasto je potrebno da me bog voli ili da ja volim njega, ili da ga iko voli ili da on ikog voli. Tu nema logike. Bog je ljubav u materinu, on je sam navodno poubijao oko 2miliona ili tako nesto ako cemo samo po bibliji, sav se istopio od ljubavi.
Odgovornost ili obavezu koju ispunjavaju mozda 2 vernika na njih hiljadu sto opet pokazuje koliko je religija nista.
Kao na primer ko?  Uh, ne znam, indoktrinacija od malih nogu ucini svoje, ispiranje mozga cini cuda.
Ja bih rekao da je istina, jer cim tvoja interpretacija ne odgovara zvanicnoj odma ti hulis na boga dakle ko je tu lud.
Svestenici koji su pod uticajem svetog duha vise izgledaju kao pod uticajem necistog sto dovodi do zakljucka da uopste ne postoji razlika.
Bog je tiranin i dikator, rekao sam sto puta reci jos sto puta
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Bosch ima centrifugu
Sve je to donekle tacno sto kazes.Samo me zanima sta se desava sa decom koja nekim cudom umru posle nekoliko dana ili nedelja zivota a nisu krstena a roditelji su vernici.Sta se sa njima desava?

Reinkarniraju se veoma brzo sa istim planom za zivot.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
Као прво Бог  воли сваког човека , и верног и иноверног , и праведника и грешника , и доброг и злог ...

Ovde bi trebalo da staneš, izviniš se svima što lažeš i kao i svaki hrišćanin, pričaš stvari o kojima nemaš pojma.
Očigledno je da nisi pročitao skup pričica koji glorifikuješ kao Sveto Pismo.

Psalm 5:5 - Bezbožnici neće izaći pred oči tvoje; Ti mrziš sve koji čine bezakonje.
Psalm 11:5 - Gospodin ispituje pravednoga; a bezbožnoga i kojemu je milo činiti zlo nenavidi duša njegova.
Priče Salamunove 16-19 - Na ovo šestoro mrzi Gospodin...
itd.

Brzo sad kod duhovnika da kažeš kako si lagao u božije ime.
Ovo je dokaz da nemaš dovoljno znanja i da nisi više validan učesnik bilo kakve verske diskusije, na ovom forumu ili bilo gde drugo.

Многи велики људи од науке , су били и велики и искрени верници , па како то објашњаваш ?

Isto su im roditelji ispirali mozak kao što ćeš ti svojoj deci.
Nisu znali za bolje ili su se plašili da iznesu svoje sumnje okolini, ili su verovali na svoj način...eto ti objašnjenje.

Ljubav je elektro - hemijski stimulans u mozgu, evoluirano stanje instinkta za preživljavanje sa osnovnom funkcijom da održi ljude zajedno protiv opasnosti i da pomogne u produžetku vrste kroz reprodukciju.
Hoćeš da kažeš da bog ima mozak i oseća hormonalne promene?

Колико видим свештеници су вам кост у грлу , али шта да се ради , и они су људи , а пошто је човек кварљива роба , и  свештеника има и добрих и лоших !!! 
Ova tvoja rečenica dokazuje i da Isus nije imao pojma o čemu govori.
Evo malog verskog izazova za tebe...pronadji Isusov iskaz koji u svetlu onog što si ti kazao potvrdjuje ove moje reči.
Mala pomoć za tebe kao Pravoslavca - Isus govori u Novom Zavetu.  Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2011, 08:56:48 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pa pogledaj ovako, ima jedna anegdota koju sam cuo na casu Filozofije i ide ovako, koliko mogu da se setim to jest.

Dosli Katolicki popovi u Afriku i poceli da propovedaju veru, i govore oni Afrikancima da je bog ovakav i onakav, i da ce svi zavrsiti u paklu ako ne budu se povinovali hriscanstvu i tako tome.
Na kraju ih je upitao seoski vrac, "Da mi niste rekli da taj vas bog postoji, da li bi se on ljutio na mene?"
Popovi su ga pogledali i rekli, "Pa naravno da ne bi."
Na to je vrac odgovorio, "Pa zasto ste mi onda rekli da postoji?"

jel kapiras sada? Ja mislim da je gore biti vernik pa prestati verovati (ako je neko stvarno religiozan) nego ona osoba koja nikada nije verovala niti joj je ista od toga bilo pokazano.
Dakle deca treba da se krste ako to zele i ako to razumeju sta znaci.

Na primer ne bi slao cerku ili sina da ima seks samo zbog seksa, nego bi valjda objasnio sta znaci imati seks sa nekom osobom (iako u danasnjem drustvu seks je samo razonoda)

Ne mogu da govorim u ime rimokatolika jer nisam rimokatolik.

To je dobra anegdota, zaista ta inkvizitorska tehnika misionarenja je kontraproduktivna, što se da videti i po pustim crkvama u zapadnoj evropi.
Svaka vera ima svoju interpretaciju boga, svako ima svoje viđenje boga i njegovih svojstava , to i jeste ono što ih razlikuje međusobom, jer kada bi sve imale isti stav kao rimokatolici onda ne bi bilo razloga da svi ne budu rimokatolici.

Dakle bog koji kažnjava je jedna interpretacija, bog koji voli druga, bog koji prašta treća, bog koji sudi četvrta, više bogova, manje bogova, inkarnacija, ili vaskrsenje sve su to različite vere i teško je govoriti uopšteno u ime svih njih.

Sad razumem šta si hteo da kažeš kad pitaš da li je bolje nebiti vernik ili biti pa nebiti.
No to ni u kom slučaju ne znači da je sam čin krštenja uzrok nečijem ne bivanju vernika u kasnijim danima, jednostavno to je unutrašnje stanje i raspoloženje svakog čoveka ponaosob , nevezano za sam čin inicijacije.

Milioni komunista su bili kršteni ljudi, znači njih u njihovom stavu ateističkom ili agnostičkom ništa nije sputavalo to što su bili kršteni kao deca.

Od dece je smešno da se očekuje da sve razumeju, daca ne razumeju ni zašto moraju da jedu , pa se njare kad im se daje hrana na vreme a oni nisu gladni, deca ne razumeju ni zašto treba da dobiju bocu jer to boli, mislim smešno je od dece očekivati da sve razumeju.

Opet krštenje neuporedivo manje boli(zapravo ne boli uopšte) od recimo islamske inicijacije , pa nešto nisam video neko preterano buntovanje u islamskom svetu protivu sunećenja.

Ja ne bih uopšte slao malo dete da ima seks , jer je to gnusno.

To poređenje je neprimereno iz bezbroj razloga...

Evo jedno pitanje za tebe, da li bi otvorio zdravstvenu knjižicu za dete ili bi sačekao da ono poraste pa da samo odluči da li hoće da se leči ili ne ?
Ili u vezi pričešćivanja, da li bi hranio svoje dete ili bi sačekao da ono odraste pa nek samo izabere da li hoće da jede ili ne ?
Za religiozne ljude krštenje i pričešće imaju ovaj značaj, krštenje za duševno zdravlje a pričešće za život večni za život duše.
Niko ko je religiozan ne želi svom detetu da uskrati ono što ni sam sebi nije uskrati, zapravo to niko ne želi.Iz tog razloga ljudi uvode svoju decu u svoje kultove jer njih smatraju dobrima i to dobro žele da daruju i svojoj deci.Niko na svoju decu ne gleda kao na vanzemaljce koji su tu popadali odnekud, pa da ih tretira kao strana bića , svako pre svega ima mnogo osećanja za svoju decu i želi im najbolje. To je osnov ljudskosti.
Svakako kad deca odrastu da će nezavisno od onoga kako su vaspitana ili u kom su kultu odrasli( ili bez njega kao u doba komunizma) moći sama da procene da li hoće ili neće nešto .
Druga je priča verski fanatizam kod pojedinih religijskih grupacija koji ne dozvoljava napuštanje istog kulta.
No opet to se ne odnosi na mene jer ne pripadam takvom kultu.

Dakle govorim isključivo o hrišćanstvu i krštenju dece.
Jer to je ova tema.

Kao što rekoh bezbrojni su razlozi za , a vrlo je malo ozbiljnih razloga ako ih ima protiv krštenja dece, i kao što rekoh bez obzira šta mi ovde pričali ljudi će jednostavno nastaviti da krštavaju svoju decu, jer su to pre svega njihova deca.

p.s. da li ovde postoji pp i kako se koristi , ne mogu da skontam nikako ?
« Poslednja izmena: 17. Apr 2011, 13:23:55 od Tekila Gerila »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo polako...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12015
Zastava srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung galaxy s4
Znaci ja moje zensko dete mogu da osisam na celavo i da ga teram da oblaci musku garderobu jer sam ja njegov vlasnik...sta ima veze ono nista ne razume...
IP sačuvana
social share
U cik zore zviždi voz, njime odlazim u OZ
Neću da se vratim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Zdravstvena zaštita i ishrana imaju neposredan uticaj na dete. Od toga im može i život zavisiti.
Sa druge strane krštenje nema nikakav vidljiv efekat niti egzistencija zavisi od njega.
Znači ove stvari su različita kategorije i ne mogu se porediti, prve su nužne, druga nije.

Krštenje jedino možemo pravdati kao rezultat najboljih želja koje roditelj ima prema detetu. Tu treba imati na umu da nekad roditelji iz najboljih namera čine veće ili manje štete na ličnost deteta.
Samo krštenje, naročito u ranom dobu, ne znači ništa i skoro nema razloga da roditelji, ako to žele, ne krste dete.
Druga stvar je socijalizacija deteta unutar porodice, tu roditelj nametanjem verskih i ideoloških shvatanja, koja čini iz najboljih namera, može nateti veću štetu. U vezi toga treba biti pažljiv i nastojati da se deca formiraju kao otvoreni i kritički razvijeni umovi. Treba ih osposobiti da sama odlučuju i što je najvažnije, a često i najteže, prihvatiti njihove izbore.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Помоз Бог браћо Срби !!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Nepoznat
Browser
Internet Explorer 9.0
mob
Samsung 
Као прво Бог  воли сваког човека , и верног и иноверног , и праведника и грешника , и доброг и злог ...

Ovde bi trebalo da staneš, izviniš se svima što lažeš i kao i svaki hrišćanin, pričaš stvari o kojima nemaš pojma.
Očigledno je da nisi pročitao skup pričica koji glorifikuješ kao Sveto Pismo.

Psalm 5:5 - Bezbožnici neće izaći pred oči tvoje; Ti mrziš sve koji čine bezakonje.
Psalm 11:5 - Gospodin ispituje pravednoga; a bezbožnoga i kojemu je milo činiti zlo nenavidi duša njegova.
Priče Salamunove 16-19 - Na ovo šestoro mrzi Gospodin...
itd.

Brzo sad kod duhovnika da kažeš kako si lagao u božije ime.
Ovo je dokaz da nemaš dovoljno znanja i da nisi više validan učesnik bilo kakve verske diskusije, na ovom forumu ili bilo gde drugo.

Многи велики људи од науке , су били и велики и искрени верници , па како то објашњаваш ?

Isto su im roditelji ispirali mozak kao što ćeš ti svojoj deci.
Nisu znali za bolje ili su se plašili da iznesu svoje sumnje okolini, ili su verovali na svoj način...eto ti objašnjenje.

Ljubav je elektro - hemijski stimulans u mozgu, evoluirano stanje instinkta za preživljavanje sa osnovnom funkcijom da održi ljude zajedno protiv opasnosti i da pomogne u produžetku vrste kroz reprodukciju.
Hoćeš da kažeš da bog ima mozak i oseća hormonalne promene?

Колико видим свештеници су вам кост у грлу , али шта да се ради , и они су људи , а пошто је човек кварљива роба , и  свештеника има и добрих и лоших !!!  
Ova tvoja rečenica dokazuje i da Isus nije imao pojma o čemu govori.
Evo malog verskog izazova za tebe...pronadji Isusov iskaz koji u svetlu onog što si ti kazao potvrdjuje ove moje reči.
Mala pomoć za tebe kao Pravoslavca - Isus govori u Novom Zavetu.  Smile

.
Е у животу нисам видео већу  жабокречину , од ових твојих коментара !!! Ту човек не би могао ни да се удави , колико су плитки !!! Мислиш научио си десетак фраза , па си попио сво знање овога света !!! Само да ти кажем , лажов је онај који изврће чињенице , а то си ти !!!
Знаш како каже стара народна изрека : Џаба књига , ђе памети нема !!!
Кад се човек сведе на иће и пиће , по чему се разликује од животиње ???  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
Е у животу нисам видео већу  жабокречину , од ових твојих коментара !!! Ту човек не би могао ни да се удави , колико су плитки !!!
Jel' si i ti primetio da ništa nisi odgovorio nego si prešao na paušalne uvredljive komentare?
Meni lično ne smetaju, potvrdjuju to da nisi upućen u sopstvenu religiju.  Smile

Мислиш научио си десетак фраза , па си попио сво знање овога света !!!
Jadno je tvoje znanje i pamet kad u raspravi može da te dovede u poziciju u kojoj si sad neko ko je naučio samo desetak fraza.
« Poslednja izmena: 17. Apr 2011, 18:35:31 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49724
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S24
Sve je to donekle tacno sto kazes.Samo me zanima sta se desava sa decom koja nekim cudom umru posle nekoliko dana ili nedelja zivota a nisu krstena a roditelji su vernici.Sta se sa njima desava?

Reinkarniraju se veoma brzo sa istim planom za zivot.

To je jednako tacno kao da si rekao da idu direknto u pakao. Prosto niko ne moze da odgovori na ovo pitanje i tako je najpostenije i reci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Znaci ja moje zensko dete mogu da osisam na celavo i da ga teram da oblaci musku garderobu jer sam ja njegov vlasnik...sta ima veze ono nista ne razume...

Naravno ti to možeš ukoliko smatraš da je to normalno, dobro za nju , društveno prihvatljivo, da time činiš neku korist detetu ...
Drugo je to što kod nas takvo nešto nije društveno prihvatljivo niti postoji neki kult koji bi to zahtevao.
No opet ako uzmemo recimo sunećenje kod muslimana kao inicijaciju, to što si ti naveo ne predstavlja neki naročit bol niti traumu za dete.
Ti si vlasnik svoga deteta , dakako, nisam ja sigurno a nije ni država,niti kakvo udruženje, sasvim je druga stvar koliko ti kao vlasnik svoga deteta jesi normalan , ili uravnotežen, i da li ćeš nekim svojim postupcima naškoditi detetu, država obično sankcioniše takve stvari , no poštujući tradiciju određenih religija ipak država ne tera roditelje da ne sunete decu ili da ih ne krštavaju , jer se ta inicijacija smatra društveno prihvatljivom( osim ako država nije ideološka ili totalitarna).

U svakom slučaju dete tu skoro pa baš ništa ne razume i ma koliko da se ti trudio da mu objaniš ono slabo šta razume, što ne znači da ne treba voleti svoje dete iako ono ne razume naše postupke.

Zdravstvena zaštita i ishrana imaju neposredan uticaj na dete. Od toga im može i život zavisiti.
Sa druge strane krštenje nema nikakav vidljiv efekat niti egzistencija zavisi od njega.
Znači ove stvari su različita kategorije i ne mogu se porediti, prve su nužne, druga nije.
Pa sad , ne bih se složio...
Imao sam prilike da vidim neposredan pozitivan uticaj pričešća i krštenja na bolesnu decu .
I to je itekako bio vidljiv efekat kako za mene tako i za još barem 10-ak ljudi.
Jedno dete je imalo epilepsiju i posle krštenja i svega nekoliko pričešća je isceljeno , potvrda doktora nije izostala, uostalom i doktor je ima priliku to sve da posmatra i prati iako je agnostik.
Zatim drugo dete koje je imalo nekakve noćne strahove posle krštenja je postalo mirno i bez noćnih mora.
Zatim treće dete koje je praktično bilo na samrti je posle krštenja i pričešća ozdravilo , oporavilo se i nastavilo normalno da živi i raste i razvija se.
Za mene i većinu ljudi koji su ovo imali prilike da vide s obzirom da smo bili upoznati sa celokupnom situacijom i roditelja i te dece, nema ni najmanje sumnje da je krštenje i pričešće neporedno pozitivno uticalo na ovu decu.

Krštenje jedino možemo pravdati kao rezultat najboljih želja koje roditelj ima prema detetu. Tu treba imati na umu da nekad roditelji iz najboljih namera čine veće ili manje štete na ličnost deteta.
Samo krštenje, naročito u ranom dobu, ne znači ništa i skoro nema razloga da roditelji, ako to žele, ne krste dete.

Dobro i kakva bi konkretna šteta bila od krštenja za dete ?

Druga stvar je socijalizacija deteta unutar porodice, tu roditelj nametanjem verskih i ideoloških shvatanja, koja čini iz najboljih namera, može nateti veću štetu. U vezi toga treba biti pažljiv i nastojati da se deca formiraju kao otvoreni i kritički razvijeni umovi. Treba ih osposobiti da sama odlučuju i što je najvažnije, a često i najteže, prihvatiti njihove izbore.
Nametanje bilo čega, usiljeno i nasilno , nije dobro.
Ali trebamo ovde imati u vidu da krštenje nije nametanje nego odraz pripadnosti jednoj veroispovesti , kao što je i jezik odraz pripadnosti jednom narodu, ili kultura koja se prenosi unutar jedne kulturne grupacije.
Isto bi se onda moglo reći , da treba da pustimo dete da odraste pa da samo izabere kojim će jezikom govoriti , ili kojoj će kulturi pripadati i sl.
Jednostavno takvo društvo nigde ne postoji.
Normalno i sasvim prirodno je da roditelji prenose na svoju decu svoju kulturnu i jezičku i versku baštinu, svoje nasleđe. To nije nikakvo nametanje, to je prosto sastavni deo vaspitanja deteta.
Ili ako mislite da je sastavni deo vaspitanja deteta preneti mu kulturnu baštinu zašto mislite da nije preneti mu versko nasleđe ?

Recimo ja sam potpuno svestan da je decenijama u Srbiji(unutar Jugoslavije) nametano komunističko mišljenje u pogledu vere , i da je ovo nametanje dovelo do jedne nove subkulture unutar recimo srpske zajednice.
Efekti te subkulture se ogledaju u pretežno materijalističkom pogledu na svet i prezirom prema crkvi.

Slažem se u potpunosti da detetu ne treba nametati ovakvo naopako nasleđe i subkulturu, i da ono treba da bude open majnd i za hrišćanstvo a ne da ga prezire zato što je njegov đed bio komunjara, jer ipak njegov prađed nije to bio.

Svakako na kraju kako god da odluči rođeno dete kad odraste treba biti spreman prihavtiti taj izbor, jer je to ujedno i prihvatanje te ličnosti takve kakva je.Pa taman da jedan sin od popa postane budista , otac pogotovo pravoslavni sveštenik treba da to prihvati , ma koliko da mu se ne sviđa, a treba i da se zapita zašto se to desilo.

p.s. kako se ovde koristi pp
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 14:29:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.