Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 03:02:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li ste krsteni?
Da
Ne
Ne znam
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Krstenje kod dece....  (Pročitano 37218 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Sve je to donekle tacno sto kazes.Samo me zanima sta se desava sa decom koja nekim cudom umru posle nekoliko dana ili nedelja zivota a nisu krstena a roditelji su vernici.Sta se sa njima desava?
Nista se ne deshava. Sa svima je isto, ko kada se ugasi televizor
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Nije baš da se ništa ne deševa.
Sahrane ih a onda ih pojedu crvi.

Nego, Bog koji zbog nedostataka u formi ne ulazi u odlučivanje o suštini stvari, nije pravedan i ne priznajem ga.
Što se mene tiče bolja je i večnost,  u paklu sa dobrim i nedužnim ljudima koji su osuđeni zbog nedostatka u veri i načinu njenog ispoljavanja, no minut u blizini takvog okrutnog bića.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
slazem se
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Sve je to donekle tacno sto kazes.Samo me zanima sta se desava sa decom koja nekim cudom umru posle nekoliko dana ili nedelja zivota a nisu krstena a roditelji su vernici.Sta se sa njima desava?

Zar sam ja rekao prethodno da znam šta se dešava sa decom koja umru krštena ?

Bog zna šta se sa svima dešava, a ljudi nagađaju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Nije baš da se ništa ne deševa.
Sahrane ih a onda ih pojedu crvi.

Nego, Bog koji zbog nedostataka u formi ne ulazi u odlučivanje o suštini stvari, nije pravedan i ne priznajem ga.
Što se mene tiče bolja je i večnost,  u paklu sa dobrim i nedužnim ljudima koji su osuđeni zbog nedostatka u veri i načinu njenog ispoljavanja, no minut u blizini takvog okrutnog bića.

To je tačno, takvo biće bi bilo zaista vrlo okrutno.
No ko može bilo kom roditelju sprečiti da krsti svoje dete da ako mu se nedaj bože nešto desi bude nekršteno...

Mislim u sezoni gripa mi možemo odvesti dete da se vakciniše da ne bi popilo grip a i nemoramo, to je naša volja, dok država ne naredi drugačije.

Dete može biti zaraženo gripom a i nemora, može i umreti od gripa a i ne mora...ko zna...

Međutim postoji još jedan razlog i on je suštinski bitan za krštavanje male dece a to je pričešćivanje dece.
Jer da bi mogla da se pričešćuju ipak moraju biti deo crkve.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@gerila tekila
Prestani da pijes suvise tekile i koristi opciju izmeni, pre nego sto te modovi na ovom forumu popiju sa sve flasom.

Kazi ti meni onda sta je gore. Biti vernik pa prestati ili nikada ne biti vernik?
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
@gerila tekila
Prestani da pijes suvise tekile i koristi opciju izmeni, pre nego sto te modovi na ovom forumu popiju sa sve flasom.

Kazi ti meni onda sta je gore. Biti vernik pa prestati ili nikada ne biti vernik?

Hvala za info.

Šta je gore ...

Zavisi , od slučaja do slučaja.
A i ne znam u kom smislu gore, mislim šta gore ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa pogledaj ovako, ima jedna anegdota koju sam cuo na casu Filozofije i ide ovako, koliko mogu da se setim to jest.

Dosli Katolicki popovi u Afriku i poceli da propovedaju veru, i govore oni Afrikancima da je bog ovakav i onakav, i da ce svi zavrsiti u paklu ako ne budu se povinovali hriscanstvu i tako tome.
Na kraju ih je upitao seoski vrac, "Da mi niste rekli da taj vas bog postoji, da li bi se on ljutio na mene?"
Popovi su ga pogledali i rekli, "Pa naravno da ne bi."
Na to je vrac odgovorio, "Pa zasto ste mi onda rekli da postoji?"

jel kapiras sada? Ja mislim da je gore biti vernik pa prestati verovati (ako je neko stvarno religiozan) nego ona osoba koja nikada nije verovala niti joj je ista od toga bilo pokazano.
Dakle deca treba da se krste ako to zele i ako to razumeju sta znaci.

Na primer ne bi slao cerku ili sina da ima seks samo zbog seksa, nego bi valjda objasnio sta znaci imati seks sa nekom osobom (iako u danasnjem drustvu seks je samo razonoda)
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Помоз Бог браћо Срби !!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Nepoznat
Browser
Internet Explorer 9.0
mob
Samsung 
Citat
pravda i razum, istina i nauka, ljubav i zadovoljstvo

Pravda- ako te bog voli mozes sve, ako te ne voli jebao si jeza
Razum- ne trazi ga jer je to djavolja rabota
Istina- postoji ali mi ne mozemo da dodjemo do nje jer cu cudni putevi gospodnji
Nauka- ne dao ti bog
Ljubav- ako si vernik volim te, ako nisi e onda crkni
Zadovoljstvo- kada pop boji pare na kraju dana
Као прво Бог  воли сваког човека , и верног и иноверног , и праведника и грешника , и доброг и злог ... и према свима је испружена рука , али сам човек својим поступцима утиче на то да ли ће се удаљити или приближити и пружити руку !!! То што је неко хришћанин православац , не значи привилегија , већ већа одговорност и обавеза !!!
Ово за разум је ван сваког резона и неистина !!!
Многи велики људи од науке , су били и велики и искрени верници , па како то објашњаваш ???
Бог је универзална љубав !!!
Колико видим свештеници су вам кост у грлу , али шта да се ради , и они су људи , а пошто је човек кварљива роба , и  свештеника има и добрих и лоших !!!  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Citat
pravda i razum, istina i nauka, ljubav i zadovoljstvo

Pravda- ako te bog voli mozes sve, ako te ne voli jebao si jeza
Razum- ne trazi ga jer je to djavolja rabota
Istina- postoji ali mi ne mozemo da dodjemo do nje jer cu cudni putevi gospodnji
Nauka- ne dao ti bog
Ljubav- ako si vernik volim te, ako nisi e onda crkni
Zadovoljstvo- kada pop boji pare na kraju dana
Као прво Бог  воли сваког човека , и верног и иноверног , и праведника и грешника , и доброг и злог ... и према свима је испружена рука , али сам човек својим поступцима утиче на то да ли ће се удаљити или приближити и пружити руку !!! То што је неко хришћанин православац , не значи привилегија , већ већа одговорност и обавеза !!!
Ово за разум је ван сваког резона и неистина !!!
Многи велики људи од науке , су били и велики и искрени верници , па како то објашњаваш ???
Бог је универзална љубав !!!
Колико видим свештеници су вам кост у грлу , али шта да се ради , и они су људи , а пошто је човек кварљива роба , и  свештеника има и добрих и лоших !!!  

Slažem se sa     cb 34 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 03:02:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.