Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 06:21:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Krst u Kragujevcu - 25.02.2010.  (Pročitano 28904 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
@hkj

Превише генерализујеш. Smile
sto se tice onoga o njihovoj zadrtosti,to se odnosi na sve.
sto se tice onoga o tome da treba da gledaju svoja posla,i ne seru stalno,vec urade nesto korisno u zivotu,to se odnosi na one primerke koji ceo zivot sede i gledaju kome ce sledecem da kenjaju i koju ce sledecu recenicu iz BIblije(btw,interesantno je kako uvek kevcu samo na hriscanstvo,i njegove vernike,a nikada na ostale vere i vernike...  Smile ) da ubacuju u svoje jednacine i kojom ce sledecom fizickom formulom i jednacinom da je "raskrinkaju"...  Smile
normalni ljudi koji ne veruju u Boga,o tome ni ne razmisljaju.jednostavno,vode isti zivot kao i ostali,samo ne idu u crkvu,i ne razmisljaju o tome.i tako treba svaki pokret da izgleda.imas svoj stav,pridrzavas ga se,i to je to.
a samo oni koji nemaju svoj zivot ili pametna posla u istom,mogu ceo da ga protrace na dokazivanje nedokazivog i mrsenje muda u beskraj i kevtanjem okolo zbog najtupljih mogucih stvari koje nikog ne zanimaju.
« Poslednja izmena: 12. Mar 2010, 20:17:38 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
,ali,ako vec oce da tako seju pravdu,neka oni prvo krenu od Amerike i njenog dolara sa onom cuvenom njihovom zajebancijom "In God we trust"(zajebancijom posto u stvari tvorci tog idiotizma su u stvari bili svi satanisti  Smile ),

Pa znali su ko kontrolise boga kontrolise i narod, a do tog saznanja su dosli pre par hiljada godina kad su izmislili radno mesto "pop". Sa druge strane, sta ce verniku pop, izgleda da mu stavi do znanja da je manje vredan pred bogom pa zato mora da placa onoga koji je vredniji. Nego, eto pop divani sa bogom na "ti" pa ako dovoljno dugo puzis i placas, videce dal moze da ti sredi nesto.
A sad veliki krst ce pokazati kolko su svi blizu boga pa ce to eto cak i da vrati Kosovo. Nema veze sto bi neki od "vernika" srusili sve dzamije na Kosovu, dovoljno samo da im pustis snimak rusenja crkvi na Kosovu pa da krenu.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Pa znali su ko kontrolise boga kontrolise i narod, a do tog saznanja su dosli pre par hiljada godina kad su izmislili radno mesto "pop". Sa druge strane, sta ce verniku pop, izgleda da mu stavi do znanja da je manje vredan pred bogom pa zato mora da placa onoga koji je vredniji. Nego, eto pop divani sa bogom na "ti" pa ako dovoljno dugo puzis i placas, videce dal moze da ti sredi nesto.
po toj logici,ne bi trebalo da postoje ni svi ostali poslovi koji se bave necim neopipljivim.znaci,jedno,pola sveta...
sem toga,vidi se da ne znas ni sta je vera,a kamoli pop.
A sad veliki krst ce pokazati kolko su svi blizu boga pa ce to eto cak i da vrati Kosovo.
prvo,ja nisam video da se igde pominje Kosovo.drugo,ako mogu pojedine zemlje cak i na svojim zastavama da imaju verske simbole,zasto mi ne mozemo da imamo krst na brdu?
Citat
Nema veze sto bi neki od "vernika" srusili sve dzamije na Kosovu, dovoljno samo da im pustis snimak rusenja crkvi na Kosovu pa da krenu.
1.upravo tako.i sta je tu cudno?
2.pojedini ljudi i drzave bi srusile CEO SVET,samo zato sto mu se uklapa u sliku.

btw,to "ko kontrolise Boga,konstolise i narod" je vec postalo zardjalo i netacno.nadjite nesto novo.  Smile
« Poslednja izmena: 12. Mar 2010, 20:36:29 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Citat
Nema veze sto bi neki od "vernika" srusili sve dzamije na Kosovu, dovoljno samo da im pustis snimak rusenja crkvi na Kosovu pa da krenu.
upravo tako.i sta je tu cudno?

Kosovo sam naveo kao primer. A sada kazes da sta ima cudno u rusenju dzamija. Jesi li pripadnik hriscanske religije  Smile

prvo,ja nisam video da se igde pominje Kosovo.drugo,ako mogu pojedine zemlje cak i na svojim zastavama da imaju verske simbole,zasto mi ne mozemo da imamo krst na brdu?

Pa ako neko nesto uradi, odmah ga se mora kopirati. Nek naprave neku fondaciju pa nek skupljaju pare, pa onda bi se videli pravi vernici.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Kosovo sam naveo kao primer. A sada kazes da sta ima cudno u rusenju dzamija. Jesi li pripadnik hriscanske religije  Smile
a,dobra stara prica...omiljena medju ateistima.
kada Hriscanin oce da osvoji zemlju,prvi ste da kukate.kada drugi unistavaju i osvjaju Hriscansku zemlju,nigde vas nema,da njima kazete kako nije u redu,a kamoli da im kazete kako njihov Bog mozda ne postoji...
Pa ako neko nesto uradi, odmah ga se mora kopirati. Nek naprave neku fondaciju pa nek skupljaju pare, pa onda bi se videli pravi vernici.
da ima vaznijih stvari koje traze pare sada,to se slazem,ali,da je sam krst bespotreban,ili,cak i smesnije-opasan,napadan na one koji nisu Hriscani,s tim se ne slazem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

a,dobra stara prica...omiljena medju ateistima.
kada Hriscanin oce da osvoji zemlju,prvi ste da kukate.kada drugi unistavaju i osvjaju Hriscansku zemlju,nigde vas nema,da njima kazete kako nije u redu,a kamoli da im kazete kako njihov Bog mozda ne postoji...

Pa prvo "hriscanska" zemlja ne postoji, cak ni Vatikan ne moze to da tvrdi za sebe. Postoje samo zemlje u kojoj su pripadnici hriscanske religije vecina. Isus nije spominjao nikakvu "hriscansku" drzavu a kamoli drzave. Isus je rekao "caru carevo, bogu bozje".

da ima vaznijih stvari koje traze pare sada,to se slazem,ali,da je sam krst bespotreban,ili,cak i smesnije-opasan,napadan na one koji nisu Hriscani,s tim se ne slazem.

Opasan nije, sa tim se slazem, kome smeta nek ne gleda. A sada po meni nek da lovu onaj ko zeli krst, ni tu nista nemam protiv.

po toj logici,ne bi trebalo da postoje ni svi ostali poslovi koji se bave necim neopipljivim.znaci,jedno,pola sveta...
sem toga,vidi se da ne znas ni sta je vera,a kamoli pop.

Pa sta to "neopipljivo" radi pola sveta, da je tako sada bi gladovali.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Pa prvo "hriscanska" zemlja ne postoji, cak ni Vatikan ne moze to da tvrdi za sebe. Postoje samo zemlje u kojoj su pripadnici hriscanske religije vecina. Isus nije spominjao nikakvu "hriscansku" drzavu a kamoli drzave. Isus je rekao "caru carevo, bogu bozje".
ne,ja pricam prvo o tome kako ateisti popuju samo Hriscanima,a onda o tome kako bi,po njima,svi Hriscani na svetu trebalo da sede i bleje u nebo,pa,ako neko dodje da ih zakolje,da sede mirno,i cekaju da umru.da su tako svi Hiscani radili tokom svih ovih vekova,ukljucujuci tu i brojne velike svece,pa sada Hriscanstvo ne bi postojalo.
Opasan nije, sa tim se slazem, kome smeta nek ne gleda. A sada po meni nek da lovu onaj ko zeli krst, ni tu nista nemam protiv.
slazem se.
ali,ljudi nemaju para.
za pocetak,software.
« Poslednja izmena: 12. Mar 2010, 21:06:49 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
ne,ja pricam prvo o tome kako ateisti popuju samo Hriscanima,a onda o tome kako bi,po njima,svi Hriscani na svetu trebalo da sede i bleje u nebo,pa,ako neko dodje da ih zakolje,da sede mirno,i cekaju da umru.da su tako svi Hiscani radili tokom svih ovih vekova,ukljucujuci tu i brojne velike svece,pa sada Hriscanstvo ne bi postojalo.

Pa to i jeste hriscanstvo, onako kako je Isus ucio. Sada, nisam ja to izmislio, tako stoji u novom zavetu koji je temelj hriscanstva. Hriscanstvo se inace u pocetku sirilo mirom a ne silom. Sada, sta bi Isus rekao koliko je ljudi ubijeno u njegovo ime, ispada da bi bio izabran za nahgoreg tirana na svetu a ucio je sasvim suprotno od toga. A sad necu ici u rat i ubijati u ime Hrista, izmislicu nesto ko simbol pa cu staviti, zvezdu, sunce, onu piramidu sa okom il slicno pa cu ubijati u ime toga a ne u ime Isusa.

za pocetak,software.

Pa pola sveta ne programira a ako nemas software, stade sve. Ne bi bilo mobilne telefonije, ne bi niko placao racune, cena telefoniranja bi dosta skocila jer ne bi bilo softvera za komprimiranje, danasnju televiziju bi mogo da zaboravis, svetski brodski kontejnerski transport bi stao i tako dalje. E, sad ako je softver "neopipljiv" sta je hardver?

slazem se.
ali,ljudi nemaju para.

E, cuj, ljudi nemaju para, sam si reko. Pa sto onda prave krst kad nemaju para. Nek skupe kolko mogu i nek naprave manji. Bogu je svejedno koliki je taj krst.
« Poslednja izmena: 12. Mar 2010, 21:23:54 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Pa to i jeste hriscanstvo, onako kako je Isus ucio. Sada, nisam ja to izmislio, tako stoji u novom zavetu koji je temelj hriscanstva. Hriscanstvo se inace u pocetku sirilo mirom a ne silom. Sada, sta bi Isus rekao koliko je ljudi ubijeno u njegovo ime, ispada da bi bio izabran za nahgoreg tirana na svetu a ucio je sasvim suprotno od toga. A sad necu ici u rat i ubijati u ime Hrista, izmislicu nesto ko simbol pa cu staviti, zvezdu, sunce, onu piramidu sa okom il slicno pa cu ubijati u ime toga a ne u ime Isusa.
ti mesas napadanje i sirenje svoje vere,i samoodbranu i ocuvanje svoje vere.
Pa pola sveta ne programira a ako nemas software, stade sve. Ne bi bilo mobilne telefonije, ne bi niko placao racune, cena telefoniranja bi dosta skocila jer ne bi bilo softvera za komprimiranje, danasnju televiziju bi mogo da zaboravis, svetski brodski kontejnerski transport bi stao i tako dalje.
znam ja to,@maradicu,ne pricamo o tome kako radi software,vec dal je on opipljiv,ili ne.
Citat
E, sad ako je softver "neopipljiv" sta je hardver?
hardver je fizicki deo racunarskih sistema,koji je opipljiv.softver nije.i tacka.

btw,mali off-kad smo vec kod toga,pre par meseci samo citao odlican clanak jednog poznatog starog programera(nazalost,od silnih imena koje pamtim,nisam mogao jos i njegovo da upamtim nakon samo jednog citanja),koji je bas pricao o tome kako je danas naplacivati bilo koji softver glupost i pljacka,i iako na prvi pogled zvuci kao da nije u pravu,i da preteruje,u samom tekstu i intervjuu za jedan nas casopis,prilikom gostovanja u Srbiji,je sve lepo objasnio,i bukvalno,sve sto je rekao je potpuno smisleno.
elem,nije to sad tema,pa nemojmo sad o tome,to ti kazem,ovako,usput,posto si me podsetio.
« Poslednja izmena: 12. Mar 2010, 21:31:38 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Eto, Isus je odbio silu i kad je bio hapsen, tj. kad su njega napali. Tako je on ziveo i tako je on ucio.

Pa pola sveta ne programira a ako nemas software, stade sve. Ne bi bilo mobilne telefonije, ne bi niko placao racune, cena telefoniranja bi dosta skocila jer ne bi bilo softvera za komprimiranje, danasnju televiziju bi mogo da zaboravis, svetski brodski kontejnerski transport bi stao i tako dalje.
znam ja to,@maradicu,ne pricamo o tome kako radi software,vec dal je on opipljiv,ili ne.
Citat
E, sad ako je softver "neopipljiv" sta je hardver?
hardver je fizicki deo racunarskih sistema,koji je opipljiv.softver nije.i tacka.

Pa bilo bi opipljivo kad bi taj softver stao, kad religija "nestane" ne staje svet, o tome se radi. Al opet ne kazem sa time da sad svi moraju da budu ateisti.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 06:21:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.