Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 17:35:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Krst u Kragujevcu - 25.02.2010.  (Pročitano 28926 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
meni samo nikada neci biti jasno kako svim ljudima na svetu moze da bude jasno i potpuno normalno da na jednom mestu,na primer,moze da postoji,deluje,i magnetno,i elektrostaticko,i polje radijacije,a ateisti ne mogu da pojme to da,kao sto moze da postoji nas svet,koji se zasniva na materiji,tako isto moze da postoji i drugi svet,koji se ne sastoji iz materije,a postoji zajedno sa nasim.
ili kako to da mogu da prihvate cak i tvrdnje i teoreme nekih modernih fizicara,da postoji cak i 4.dimenzija,tj-da mi nismo okruzeni samo prostorom,vec prostor-vremenom(bilo bezbroj puta na NG),a ne i to da mogu da postoje dva razlicita,a opet slicna sveta...?
ili da je jos gomila drugih cudnih stvari moguce(mrzi me sad da navodim),a ovo,samo zato sto jos ne postoji formula za to,nije moguce...?
to je ogranicenost na visokom nivou.
bas bih voleo da se od svih ateista na svetu nadje jedan,koji ce mi objasniti zasto je to po njima nemoguce,i kako...
stavise,to sada cak nije ni pitanje vere,posto se ne radi o pitanju "dal psotoji Bog",vec "da li moze da postoji nematerijalni svet",ali,cak i to smeta ateistima,posto umesto mozgova imaju procesore,tj-nisu sposobni da razmisljaju o stvarima koje im nisu urezane u mozak,i koje fizika jos ne moze da definise.
no,dobro,to je sad vec tema za drugi forum,a ja ionako ni ne volim da ucestvujem u takvim temama,jer zaista nemaju kraja,sto se i vidi na drugim podforumima.
« Poslednja izmena: 12. Mar 2010, 22:21:35 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Samsung 
Што неко рече, некад петокраке, данас крстине.

А у чему је сврха тих крстова? Зашто спуцати паре, на нешто што ни по религијском становишту нема никакву сврху?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia ????
@Maradic

ako bi nestala religija, da svi do jednog prestanemo da verujemo u bilo sta, izbilo bi veliko sranje...

Masa ljudi bi pocela da ubija, da se bahati i za jako kratko vreme bismo svi nestali... Licno poznajem trojicu koji su mi rekli da ih jedino vera drzi da ne uzmu tudji zivot...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
@Maradic

ako bi nestala religija, da svi do jednog prestanemo da verujemo u bilo sta, izbilo bi veliko sranje...

Masa ljudi bi pocela da ubija, da se bahati i za jako kratko vreme bismo svi nestali... Licno poznajem trojicu koji su mi rekli da ih jedino vera drzi da ne uzmu tudji zivot...

Ко почини убисто ће бити кажњен. За то служи законодавство. Закони су ту да казне злочинце (а колико видим, изгледа да међу "верницима" има пуно будућих злочинаца). Закони су увек постојали, а ти религијски закони су у оно време били исто што су ово данас државни.

Што се тиче тога да једино што вас спречава да постанете масовне убице је ваша религија, то више говори да сте сви ви што то говорите дубоко ментално поремећене личности и да немате никакве људске осећаје, јер у супротном неби сте тако размишљали. За вас једино могу да препоручим Лазу Лазаревић, пошто вам је изгледа тамо место.

Нормални људи тако не размишљају.
« Poslednja izmena: 13. Mar 2010, 01:41:36 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
meni samo nikada neci biti jasno kako svim ljudima na svetu moze da bude jasno i potpuno normalno da na jednom mestu,na primer,moze da postoji,deluje,i magnetno,i elektrostaticko,i polje radijacije,a ateisti ne mogu da pojme to da,kao sto moze da postoji nas svet,koji se zasniva na materiji,tako isto moze da postoji i drugi svet,koji se ne sastoji iz materije,a postoji zajedno sa nasim.
ili kako to da mogu da prihvate cak i tvrdnje i teoreme nekih modernih fizicara,da postoji cak i 4.dimenzija,tj-da mi nismo okruzeni samo prostorom,vec prostor-vremenom(bilo bezbroj puta na NG),a ne i to da mogu da postoje dva razlicita,a opet slicna sveta...?
ili da je jos gomila drugih cudnih stvari moguce(mrzi me sad da navodim),a ovo,samo zato sto jos ne postoji formula za to,nije moguce...?
to je ogranicenost na visokom nivou.
bas bih voleo da se od svih ateista na svetu nadje jedan,koji ce mi objasniti zasto je to po njima nemoguce,i kako...
stavise,to sada cak nije ni pitanje vere,posto se ne radi o pitanju "dal psotoji Bog",vec "da li moze da postoji nematerijalni svet",ali,cak i to smeta ateistima,posto umesto mozgova imaju procesore,tj-nisu sposobni da razmisljaju o stvarima koje im nisu urezane u mozak,i koje fizika jos ne moze da definise.
no,dobro,to je sad vec tema za drugi forum,a ja ionako ni ne volim da ucestvujem u takvim temama,jer zaista nemaju kraja,sto se i vidi na drugim podforumima.

Cuj, rasprava je o tom krstu koji treba da se gradi od drzavnih, znaci od para naroda koji, kako i sam kazes, nema para. Sada dal bog postoji il ne, to je druga stvar, Ako neko oce o tome da filozofira, nek to ne radi sa mojih ledja. Ameri imaju dobru izreku za to: "We trust in god, all other pay in cash"
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
@Maradic

Kolko vidim, u Sovjetskom Savezu nije bilo religije pa je bilo manje ubistava nego u ultrareligioznoj Americi. A sad ja nisam neki vernik pa mi ne pada na pamet nekoga da ubijem, stvar karaktera  Smile

@Maradic

Ко почини убисто ће бити кажњен. За то служи законодавство. Закони су ту да казне злочинце (а колико видим, изгледа да међу "верницима" има пуно будућих злочинаца). Закони су увек постојали, а ти религијски закони су у оно време били исто што су ово данас државни.

Што се тиче тога да једино што вас спречава да постанете масовне убице је ваша религија, то више говори да сте сви ви што то говорите дубоко ментално поремећене личности и да немате никакве људске осећаје, јер у супротном неби сте тако размишљали. За вас једино могу да препоручим Лазу Лазаревић, пошто вам је изгледа тамо место.

Istina, poslovica kaze: ne boji se svaka shusha boga vec batina
« Poslednja izmena: 13. Mar 2010, 01:52:35 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Cuj, rasprava je o tom krstu koji treba da se gradi od drzavnih, znaci od para naroda koji, kako i sam kazes, nema para.

Да је финансирање крста у Крагујевцу на добровољној основи нико не би дизао дреку, али чињеница да нечији новац иде на нешто на шта се није сложио је проблем. У томе је суштина овога.

Citat
Kolko vidim, u Sovjetskom Savezu nije bilo religije pa je bilo manje ubistava nego u ultrareligioznoj Americi. A sad ja nisam neki vernik pa mi ne pada na pamet nekoga da ubijem, stvar karaktera

Управо тако.
« Poslednja izmena: 13. Mar 2010, 02:00:10 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia ????
@Maradic

1. Postoji ogroman broj intelingentnih ljudi koji su u stanju da se izvuku od svetovne kazne, tako da prvi deo posta pada u vodu

2. Cinjenicno stanje je da postoje ljudi koji bi svojom smrcu daleko vise doprineli ovoj zemlji nego svojim postupcima i zalaganjima, i koji, osim Bozijih (i zakonskih) prava, ne zasluzuju nikakvo saosecanje drugih ljudi, pocevsi od onih kojima su na ovaj ili onaj nacin unistili tudje zivote.

3. Ako vec ne razumes sta sam hteo da kazem, mogao si lepo da pitas pa bih to mozda i pojasnio, kad si vec *************** da shvatis neke stvari, a ne odmah da napadas pricom da smo ludaci.

p.s. Zamisli situaciju da si mi to rekao u lice... Da nije te iste vere koju toliko mrzis, mozda bih impulsivno odreagovao****************************...misli o tome...

Edit by Lightsoft: Ne, bez toga.
« Poslednja izmena: 13. Mar 2010, 02:16:24 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Da nije te iste vere koju toliko mrzis

Не мрзим веру. Мрзим такве као што си ти. Smile

Edit by Lightsoft: Rekoh ne.

Edit by Ghost: Мож' овако?

Edit by Lightsoft: Ok
« Poslednja izmena: 13. Mar 2010, 02:29:58 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
@Maradic

@Maradic

da bas to se sada desava na islandu i u shvedskoj  Smile

http://www.jewishjournal.com/thegodblog/item/godless_morality_20081107/

It is at this point that the “We need God to be good” case falls apart. Countries worthy of consideration aren’t those like North Korea and China, where religion is savagely repressed, but those in which people freely choose atheism. In his new book, Society Without God, Phil Zuckerman looks at the Danes and the Swedes—probably the most godless people on Earth. They don’t go to church or pray in the privacy of their own homes; they don’t believe in God or heaven or hell. But, by any reasonable standard, they’re nice to one another. They have a famously expansive welfare and health care service. They have a strong commitment to social equality. And—even without belief in a God looming over them—they murder and rape one another significantly less frequently than Americans do.
« Poslednja izmena: 13. Mar 2010, 02:30:59 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 17:35:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.