Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:50:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Krst u Kragujevcu - 25.02.2010.  (Pročitano 28860 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Ne ti si dosao da mi objasnis kakvi smo mi pravoslavci..ovo nije tema o tome.
I moja zatucana baba zna da imamo 3000000000 paganski obicaja koje smo umetnuli u Pravoslavlje.
I ja ti ponavljam,taj novac i ako ne bude ulozen u neki krst..Sigurno nece biti ulozen u bolnice i u svrhe koje treba da bude ulozen.
To ce pametni ljudi da izdele medjusobno dok se ja i ti ovde zamajavamo..
Uostalom boli me tuki da li ce krst biti napravljen.Rekao sam samo svoje misljenje.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ma mogu i piramide da prave, ustvari, bilo sta da naprave pokrasce pare
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49878
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy S24
...a i ja nasao da se raspravljam sa "Pravoslavcem"  Smile

Pa kako ces se raspravljati sa ateistom kada cete se oko crkvenih pitanja uglavnom sloziti ?  Smile

p.s. Posto se pare svejedno ne trose savrseno, a nekima (mnogima) krst zanci, onda nema sta da se zamjera ljudima koji su ovo osmislili.    
« Poslednja izmena: 11. Mar 2010, 19:17:56 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Kako je paznja usmerana na taj krst, dok nam iza ledja uvode proviziju za placanje telefonskog racuna, osnivanje saveta za nacionalne manjine koji ce se finansirati iz budzeta republike Srbije dok Srbi ostaju bez posla, dok evro hvata zalet da skoci preko 100 dinara...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pa paznja usmerena zato sto je tema posvecenja krstu, valjda zato
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Racunaju na intelektualnu vecinu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Sony xperia
Postovani,

Izgleda da se na Religijskom forumu iscrpele mogucnosti za diskusiju o ovoj temi. Obzirom da se ima tendencija za politickom diskusijom, smatram da je bolje prebaciti temu.

Ugodnu diskusiju zelim.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Ma mogu i piramide da prave, ustvari, bilo sta da naprave pokrasce pare
Mafiju mozes da skines samo vecom mafijom
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
ateisti su od svih mrsomud-udruzenja najzanimljiviji primerci za posmatranje.  Smile

ceo zivot mogu da izgube pokusavajuci da dokazu nedokazivo,dohvate nedohvatljivo,objasne neobjasnjivo,i mrse muda u nedogled,i batale i posao,i porodicu,i zivot,cak i zdrav mozak zbog toga,a zato je dovoljno samo da se u saobracajki skucaju u drvo,i previjaju od bolova,i odma pocnu ko slavuji da recituju molitve i dozivaju Boga.  Smile
nema vise onog "ja sam svoj Bog","ja verujem samo u sebe","to nije po fizickim zakonima",i slicno,nego,bato,kad u'vati prpa,i kad u'vate bolovi pa krenu da ih kidaju,bato,propevaju samo tako. Smile

inace,lepo od njih sto su takvi mrsomud...ovaj,pravednici,i ...(smislite nesto...  Smile Smile) ... ,ali,ako vec oce da tako seju pravdu,neka oni prvo krenu od Amerike i njenog dolara sa onom cuvenom njihovom zajebancijom "In God we trust"(zajebancijom posto u stvari tvorci tog idiotizma su u stvari bili svi satanisti  Smile ),neka isprave sve vece sirenje islama i sve brzi okot njegovih pripadnika,neka isprave jevrejsku dominaciju i manipulaciju,neka isprave vatikanske zlocine i izdrkavanje, neka isprave i ostale nepravde na svetu,pa neka onda dodju ovde da nama kenjaju oko jednog krsta. Smile Smile

od celog sveta punog raznoraznim glupostima i nametanjima stavova,bas su ovde nasli da se proseravaju sa svojim izandjalim pricama...  Smile
« Poslednja izmena: 12. Mar 2010, 19:49:44 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
@hkj

Превише генерализујеш. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:50:54
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.