Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kriza u FK Partizan ~ Navijaci vs Rukovodstvo vs Strucni stab  (Pročitano 36269 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Vladimir Vermezović o pravim razlozima svoje ostavke na mesto prvog trenera Partizana

Igrači me nisu više slušali

Tek pošto je otišao sa mesta prvog trenera Partizana, Vladimir Vermezović je progovorio o pravim razlozima napuštanja "vojske" kojom je komandovao bezmalo dve godine. Nisu ga, otvorio je juče dušu doskorašnji šef struke, na to naterali ljudi iz kluba, navijači i mediji.
- Nisam uspeo da ponovim hemiju iz svlačionice od prošle godine. To je jedini razlog moje ostavke, od koje me je Nenad Bjeković danima odgovarao - otkriva "karte" Vermezović, koji se jedino nada da tim potezom "nije razočarao" sportskog direktora crno-belih.

Od Skupštine do pozorišta

Organizatori proslave 60 godina od osnivanja FK Partizan predvideli su bogat program u čast crno-belih. Danas u podne predstavnici kluba iz Humske biće gosti gradonačelnika Beograda Nenada Bogdanovića, i tom prilikom mu uručiti Monografiju i Zlatnu kristalnu prizmu, u 19.00 zakazano je otvaranje izložbe slika u galeriji Haos, a sat i po kasnije Svečana akademija u Narodnom pozorištu. Za sutra je predviđen prijem kod srpskog predsednika Borisa Tadića, na kojem će legendarni fudbaler Mišel Platini uručiti francusku Legiju časti prvom čoveku Partizana Ivanu Ćurkoviću, potom je planiran koktel u Ambasadi Francuske, a malo zatim i meč reprezentacije Vojske SCG i Partizanovih nada (15.30, na stadionu u Humskoj). O. N.

Zašto niste uspeli da ponovite hemiju o kojoj pričate?
- Možda je ranije trebalo da odreagujem na neke stvari. Još tokom priprema primetio sam da me igrači ne gledaju i ne slušaju kao ranije. Za neke je prošla sezona bila, izgleda, previše dobra, poverovali su da mogu više, da im je ovaj prostor mali... Bilo je i ljutnje zbog neigranja. Govorio sam im da imaju pravo dva dana da negoduju, ali sve preko toga proizvodi negativnu energiju sa posledicama po tim. Mislio sam da su ružne reči na moj račun, koje su povremeno izgovarali, odraz trenutnog raspoloženja, a ne konačno mišljenje. Olako sam prelazio preko priča o meni koje su neki proturali po gradu, preko tvrdnji da ništa ne znam, imam više sreće nego pameti... Bio sam u zabludi kada sam verovao da će pojedince proći želja za dugim provodima na splavovima, modnim revijama, da pošto im jednom progledam kroz prste to više neće raditi. Nisam uspeo da popravim te stvari, a kada nema potrebne hemije između igrača i trenera, onda nema svrhe ostajati.

Zvučite kao neko koga su izdali. Da li vas je i ko izdao?
- Niko me nije izdao. Verujem da su momci s kojima sam "ratovao" ovih godina pošteni. Kao što sam ja bio pošten prema njima.

Da li bi još neko osim vas trebalo da snosi odgovornost za poslednje rezultate?
- Ne mogu reći da nam klub nije obezbedio maksimalne uslove, da su nam kasnile plate.. Ali, lakše je "odseći" jednu nego dvadeset glava. Dao sam svoju, to je dovoljno. Partizan je velika mašinerija, ne treba i ne može da stane posle dva, istina bolna, poraza. Verujem da će se ekipa uskoro trgnuti i već za dve nedelje, posle mnogo vremena, dobiti jedan derbi na Marakani - želi sve najlepše klubu u kojem radi od 1977. godine, Vermezović, najavljujući skoriju potragu za novim angažmanom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Slazem se sa Mladjom najjace bi bilo Augentaler,ali ni sa Anticem ne bih bio razocaran iako to nije realno resenje
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Antic je posle Barselone rekao da nikada vise nece uzimati klub koji treba da vadi iz govana i koji nije licno selektirao i prosao pripreme sa njim.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Antic je bio jednom nogom u Partizanu (kada je tumba otisao) ali zbog tadasnje situacije u nasem fudbalu i pritiska da preuzme reprezentaciju je odustao. I reko cim se nesto resi da ce preuzeti Partizan jer je to ipak "njegov klub".

Sadasnji razlozi mi nisu poznati al znam da su ga kontaktirali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Sve vesti vezano za ove dogadjaje od sad cemo objavljivati u jednoj temi...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Kada bi Antic dosao imali bismo ponovo istu medijsku paznju kao i kada je Mateus bio trener...Mislim na rast ugleda kluba u svetu..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
eh da dodje Antitj  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
mob
Nokia 6610
U beogradskom Narodnom pozorištu u 20:30 počela je proslava "60 godina Partizana."

Centar grada blokiran je policijom i navijačima Partizana, koji su i u ovoj prolici želeli da iskažu svoje neslaganje sa politikom kluba i još jednom podsetili da će bojkotovati sve mečeve svog kluba da ispunjena tri zahteva.

Policija je sa nekoliko kordona odvojila Narodno pozorište od navijača, koji su se povukli dalje u Vasinu ulicu i iza Narodnog muzeja. Slobodne procene govore da je prisutno više od 2000 navijača i nekoliko stotina pripadnika MUP-a.

Izvor B92
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
mob
Nokia 6610
Antic je po meni ipak dekadentan trener, sta trenutno radi kudi najuspjesnije trenere i govori "on je bio moj ucenik" itd... Pregazilo ga vrijeme, a on je poznat i kao trener koji sluzi samo dok se ne nadje bolje rjesenje.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
cekaj da li je mogutje da si ozbiljan?  Smile
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.