Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kriza u FK Partizan ~ Navijaci vs Rukovodstvo vs Strucni stab  (Pročitano 35396 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Citat
Posto ti znas da ga koristis, pronadji sta je to metafora.

Ja neznam da koristm google to je za tebe napravljeno.

Ne znam se pise odvojeno. Ako to "neznas" pitaj google. Ako ne znas ni to da korsitis onda "neznam" sta da ti kazem.

Citat
A da pitam ovde...hm...nebih da smaram ljude iam ovih koji su ih dovljno smorili pitanjima "a sta sad" itd....

Pa sta cu ja? Ja ne znam da koristim google, pa sam morao nekako da se edukujem i da naucim gramatiku. Tebi ako je neprijatno, da "nekazem" "ne prijatno" onda ti to ne valja.

Citat
Inace nemam vremena od teretgane treba da se bildam da budem najjaci

"Nerazumem" boldovane reci, a posto "neznam" da koristim google, ako mozes objasni mi molim te.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
...imajuci u vidu kome je trebalo da dodje do glave.

Smile za vermeza
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Aj kao obojica se vratite temi.. a to sto jedan dize 120kg iz benca.. to je njegova stvar.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ti tesko da si odgovoran i za svoje postupke....
Poenta je da je lako tudjim kurcem gloginje mlatiti...
Lepo je sto je takva ekipa dosla...
Ali pricom "Dzajo odlazi" , bez ikakvog trazenja valjane alternative , mogli smo doci u situaciju da ti karic, miskovic, ili neko deseti uzme klub... Ili neko ko ce biti samo maska dok oni peru pare... To mozda ima pozitivne strane... Ali mislim da je mnogo bolje ovo sto se desava sada...
Moglo je ispasti veliko sranje, nije i to je odlicno, ali to ne znaci da tako treba raditi.

Pazi, ti mozes da se odlucis, da li verujes u deda mraza ili "neverujes" u njega. Znaci, ako stvarno verujes u to sto si mi stalno pricao da ja treba da kazem ko treba da dodje umesto Dzajica, onda moras da shvatis da su Piksi i Jugovic dosli zato sto sam ja tako hteo, a da je Dzajic otisao zato sto sam ja tako odlucio. Ako neces da verujes u to, onda mozes da verujes u drugu varijantu, a to je da mene niko nije pitao ni da li ce Dzajic da ode ni da li ce Piksi da dodje, odnosno ja nemam nista sa tim i cak i da je kako ti kazes Miskovic ili Karic dosao, ja opet ne bih imao nista sa tim, kao sto nemam ni sa svim ovim odlicnim stvarima koje Piski pravi i sa kojima ja samo mogu da se slozim ili ne, ali ne i da, ni na koji nacin uticem na njih.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950

Ti tesko da si odgovoran i za svoje postupke....
Poenta je da je lako tudjim kurcem gloginje mlatiti...
Lepo je sto je takva ekipa dosla...
Ali pricom "Dzajo odlazi" , bez ikakvog trazenja valjane alternative , mogli smo doci u situaciju da ti karic, miskovic, ili neko deseti uzme klub... Ili neko ko ce biti samo maska dok oni peru pare... To mozda ima pozitivne strane... Ali mislim da je mnogo bolje ovo sto se desava sada...
Moglo je ispasti veliko sranje, nije i to je odlicno, ali to ne znaci da tako treba raditi.

Pazi, ti mozes da se odlucis, da li verujes u deda mraza ili "neverujes" u njega. Znaci, ako stvarno verujes u to sto si mi stalno pricao da ja treba da kazem ko treba da dodje umesto Dzajica, onda moras da shvatis da su Piksi i Jugovic dosli zato sto sam ja tako hteo, a da je Dzajic otisao zato sto sam ja tako odlucio. Ako neces da verujes u to, onda mozes da verujes u drugu varijantu, a to je da mene niko nije pitao ni da li ce Dzajic da ode ni da li ce Piksi da dodje, odnosno ja nemam nista sa tim i cak i da je kako ti kazes Miskovic ili Karic dosao, ja opet ne bih imao nista sa tim, kao sto nemam ni sa svim ovim odlicnim stvarima koje Piksi pravi i sa kojima ja samo mogu da se slozim ili ne, ali ne i da, ni na koji nacin uticem na njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
To sto nemogu da pisem gramatiku na sprskom je zato sto zivim 6 god van srbije. Toliko za to.

Citat
Citat
A onda da ti objasni kako mu je uspelo da nadje?  

kljucna rec "objasni mu" "objasni mu" "obajsni mu"....................................................."objasni mu" "obajsni mu"

da postoji google, da tu nesto pise, da to nesto znaci..............

"objasni mu"

svi cemo mi ostariti al on nece nauciti da ga koristi, nece, nece.....jer on to zna

Prijatno je smarati jako prijatno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ko je rekao da ti imas ista sa bilo cime? Smiley
Ja sam samo rekao da ne treba spominjati ljude koji to nece.
Sreca pa se ekipa dogovorila da zajedno udju u govna.. ali... u vreme kada smo o tome pricali, svi oni pojedinacno su rekli da nece...
Ovo je mnogo dobro ispalo.. ali...
To je identicno kao 5. oktobra.. ista prica.. ljudi na ulicama.. hocemo promene.. bando napolje..
I sta imamo 5 godina posle toga?
5. oktobra smo jos i imali neki plan.. neke ljude koji ce kao voditi zemlju kako valja...
Valjda ce piksi napraviti nesto.. ovo za sada nije lose... mada je Zenga totalna glupost.. ali ajde...

Partizan sad isto tako tera upravu a nema koga da je zameni.. nije poenta oterati jedne i dovesti iste ili gore.. a niko nije (ko imalo vredi i ima imalo mozga) spreman da gubi svoje vreme i zivce radeci u nasoj zemlji u nasoj ligi ... i piksijeve namere mi nisu najcistije.. zna se koliko njega navijaci vole i koliko on njih voli.. ali za sada, radi lep posao.. gresi.. al ipak radi nesto.. generalno.. ide napred.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Citat
Partizan sad isto tako tera upravu a nema koga da je zameni.. nije poenta oterati jedne i dovesti iste ili gore.. a niko nije (ko imalo vredi i ima imalo mozga) spreman da gubi svoje vreme i zivce radeci u nasoj zemlji u nasoj ligi ... i piksijeve namere mi nisu najcistije.. zna se koliko njega navijaci vole i koliko on njih voli.. ali za sada, radi lep posao.. gresi.. al ipak radi nesto.. generalno.. ide napred.

Zar je tako tesko razumeti ovo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Vermezovic parts with Partizan
Sunday, 2 October 2005

Vladimir Vermezovic has resigned as coach of FK Partizan in the wake of the side's disappointing UEFA Cup first round exit by Maccabi Petach-Tikva FC.

Double blow
Partizan surrendered a two-goal first-leg advantage in Israel on Thursday, eventually losing 5-2, and it has proved the final straw for Vermezovic, who had already overseen the team's elimination from the UEFA Champions League at the hands of FC Artmedia Bratislava. His former assistants Blagoje Paunović and Zvonko Varga will take temporary charge for today's Super Liga match against FK Kula Hajduk in Belgrade.

Impressive debut campaign
A former Partizan defender, Vermezovic replaced Lothar Matthäus at the helm in January 2004, leading the club to the league title in his debut season. The Belgrade outfit also enjoyed an impressive UEFA Cup run, reaching the quarter-finals before they were knocked-out by eventual winners PFC CSKA Moskva, but with hopes ended of bettering that performance, Vermezovic tended his resignation. Partizan's executive committee will meet tomorrow to discuss a permanent replacement.

©uefa.com 1998-2005. All rights reserved.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
mob
Nokia 6610
Eh, sto ih je sad ubolo da ima ova pauza zbog repke pa ce imati "dvije sedmice za analizu"... taman malo bruka da se stisa, i jos ako se reprezentacija plasira na SP, pa ide derbi, eto ponovo nade u nas fudbal i ostadose Zeka&Bjeka..
Navijam za Zvezdu, ali bez jakog Partizana, sta ima Zvezda u nasem prvenstvu? I taj derbi je problematican, jer vec godinama ne mogu da pobijede Zvezdu.
Ajde sredite se grobari, pa da opet igramo dobar fudbal...
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.