Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Криза? Каква криза?  (Pročitano 5009 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
To im se preporucuje na Birou za zaposljavanje od strane ljubaznih salterusa. Nadnicenje i da postanu pica-majstori. Jer drugih poslova nema. Ili bar nema preko Biroa, tj nema ako nemas ko da te ubaci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 209
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Mrgec:

Ajd sad, znam da je ovo glupo jer pričam iz druge ruke ALI... moj prijatelj, dva puta veći od mene i opet za razliku od mene sa teeškim policijskijim dosijeom, je pre par godina radio za privatnika iz susednog mesta. Posao je bio na građevini, dakle najteži fizčki rad, usred leta tj. po najvećim vrućinama i, naravno, po ceo dan ! E, moj drug, tip koji je, u našem gradu, sa gadnim tipovima na ""Zdravo, brate !" a ja dotične ne smem u oči da pogledam, bezbroj puta mi se žalio kako ne može da izvuče pare od gazde iako ga je zvao na mobilni, nalazio  na radnom mestu, dolazio mu kući itd,
Na kraju je, posle gotovo šest meseci, uspeo da izvuče dve trećine obećane plate i time se zadovoljio !

Poenta cele priče: Mrgec, ili si ti stvarno neki gadan lik koji je, iz nekih razloga, prisiljen da radiš najgore poslove (što je, na osnovu tvog predstavljanja teško poverovati)  ili... ili je taj tvoj gazda teški naivko !

Da završim na tvoj način: U mom kraju (a na žalost, verujem u većini Srbije), da neki radnik, sluga, najamnik, se usudi da gazdi,,privatniku isteruje neku svoju pravdu... pa, dotični bi bio presrećan ako bi sledeće godine bio zdravstveno sposoban da radi neki sličan posao !
« Poslednja izmena: 17. Jun 2015, 01:03:00 od Rajevski »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
zamisi ti posla..ides i nosis tu neku korpicu i beres maline.,.u prirodi...i jos ti plate za to  Smile
i nece niko da radi  Smile ja bi to mogo brat svaki dan -dzaba  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Pa mogu da te zavlace za pare al retko se desava da te na kraju i zakinu skroz. Al mislim da skoro niko ne placa po zavrsetku radnog dana.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.5.17
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Mrgec:

Ajd sad, znam da je ovo glupo jer pričam iz druge ruke ALI... moj prijatelj, dva puta veći od mene i opet za razliku od mene sa teeškim policijskijim dosijeom, je pre par godina radio za privatnika iz susednog mesta. Posao je bio na građevini, dakle najteži fizčki rad, usred leta tj. po najvećim vrućinama i, naravno, po ceo dan ! E, moj drug, tip koji je, u našem gradu, sa gadnim tipovima na ""Zdravo, brate !" a ja dotične ne smem u oči da pogledam, bezbroj puta mi se žalio kako ne može da izvuče pare od gazde iako ga je zvao na mobilni, nalazio  na radnom mestu, dolazio mu kući itd,
Na kraju je, posle gotovo šest meseci, uspeo da izvuče dve trećine obećane plate i time se zadovoljio !

Poenta cele priče: Mrgec, ili si ti stvarno neki gadan lik koji je, iz nekih razloga, prisiljen da radiš najgore poslove (što je, na osnovu tvog predstavljanja teško poverovati)  ili... ili je taj tvoj gazda teški naivko !

Da završim na tvoj način: U mom kraju (a na žalost, verujem u većini Srbije), da neki radnik, sluga, najamnik, se usudi da gazdi,,privatniku isteruje neku svoju pravdu... pa, dotični bi bio presrećan ako bi sledeće godine bio zdravstveno sposoban da radi neki sličan posao !

Ако је са гадним типовима на "здраво брате" и има супер сведочанство (полицијски досије) зашто ради на грађевини? Smile

Нисам ја никакав зајебан лик а поготову немам газду. Ово је била зидарија код лика који прави кућу. Не нека приватна фирма већ је човек нашао зидара и неколико физикалаца а ја сам ту упао ето тако ради реда...мало више тренинг кичме и ручних мишића него зарађивање за леба.

Citat
Al mislim da skoro niko ne placa po zavrsetku radnog dana.

Твоје је да мислиш Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Pricam o uzickom i cacanskom kraju. A i rekao sam skoro niko. To bi znacilo da imam takvo iskustvo i da znam ljude koji imaju takvo iskustvo. Nebitno da li su poslodavci ili radnici. Taj poslic koji si ti odradio kod nekoga na kuci je nesto drugo. Kada radis na gradilistu to je neka drugacija prica i naplata posla je malo drugacija. Al dobro veruj ti da mozes da rusis zidove, bijes sefove i radis kako ti je volja. I onako imas dovoljno srece i pameti u zivotu da ne moras da proveris da nisi u pravu.

I ja sam sa gadnim tipovima na zdravo brate, kakve to veze ima sa tim sto sam ja dusa od coveka Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Ти си фаца Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Alcatel OT Telenor Smart
zamisi ti posla..ides i nosis tu neku korpicu i beres maline.,.u prirodi...i jos ti plate za to  Smile
i nece niko da radi  Smile ja bi to mogo brat svaki dan -dzaba  Smile

Ти очигледно ниси прочитао претходне постове или још увек не схваташ поенту приче.
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus
И покварен сат два пута дневно покаже тачно времe
Нема горег муслимана од потурченог Србина

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 43.0.2357.124
pa valjda ti odbijaju procenat ako ne ispuniš kvotu dok radiš pod pritiskom.

Ја брате и даље не разумем.
Ако радиш под тим притиском(можда под притиском газде који и сам мора да направи најмање 3 сата паузе кад упече Сунце)...шта ти мораш да радиш да би зарадио дневницу од 2000 јер обрати 50 Кг. малина за један дан је  немогуће?

e u tom grmu zec grabi dve sreće. negde sigurno piše sitnim slovima.
plaćen si da radiš, a ne da ti ugađaju. ako hoćeš vode, pauzu, kafu, ... računaj na sankcije.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.