Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kristijan Golubović ~ sunovrat i pad  (Pročitano 155557 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Kristijan Golubović
"Nisam zaslužio da me ubije neki narkoman"

U razgovoru za politički magazin "60 minuta" koji se emituje na programu Federalne televizije, osuđeni kriminalac i pripadnik beogradskog podzemlja govorio je o pogledima na život, opasnostima koje mu prijete, poznanstvima sa Ćelom Bajramovićem...

Na konstataciju novinara da još uvijek postoje grupe koje ga žele likvidirati, Golubović je potvrdio da postoje osobe grupa sa kojom je nekad imao nešto neraščišćeno, pa je raščistio, ali da mu još uvijek od njih prijeti opasnost.

"Ne bih voleo da pokušaju da me likvidiraju, daleko od toga. Oni su prilično jaki, i mogli bi potencijalno uraditi nešto na tom planu. Možda bi uspeli, možda ne", rekao je Golubović.

On je dodao da postoje još dvije individue koje mu žele nauditi. Opet je rekao da ne bi volio da dođe do obračuna.

"Jedan od njih ima predstavu da mu ja ne bih oprostio kad bi se sreli i onda bi verovatno potegao pištolj i pucao na mene. Iz čistog straha, ne iz slave, nego iz čistog straha. E takvi su mi najgori. To se uvijek kobno završava.", rekao je Golubović.

On je rekao da sa njim nije dobro prošao nijedan ultimat fighter i da zamislimo šta bi bilo sa jednim malim čovjekom koji konzumira drogu i koji je polusvjestan.

"Toga se jedinog kao bojim, jer ne bih volio da završim na taj način, jer ne zaslužujem da me ubije narkoman", rekao je Golubović.

Golubović je istakao da ne bi do kraja života nikoga volio uvrijediti, a ne udariti. Govorio je i o dolascima u Sarajevo, druženju sa Ismetom Ćelom Bajramovićem, skokovima sa Starog mosta u Mostaru.
(Sarajevo-x.com)
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6300
inzko, koliko vidim tebi se sviđaju ti "žestoki momci" sa beogradskog asfalta Smile može Kristijan za ministra policije u FBiH? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
inzko, koliko vidim tebi se sviđaju ti "žestoki momci" sa beogradskog asfalta Smile može Kristijan za ministra policije u FBiH? Smile

on mi je idol  Smile
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6300
vidim ja nisi ti džabe već 15 godina u Zenici. A zato tebi znači smeta pravedna država poput RS, ti hoćeš divlji zapad ko u FBIH gde svakojaki bandoglavci poput Kristijana, Nasera i kompanije rade što im se prohte.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
vidim ja nisi ti džabe već 15 godina u Zenici. A zato tebi znači smeta pravedna država poput RS, ti hoćeš divlji zapad ko u FBIH gde svakojaki bandoglavci poput Kristijana, Nasera i kompanije rade što im se prohte.
ja bih ipak rekao da je tu po sredi homoseksualizam , gore pomenutog.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Na poziv Denisa Stojnića
Kristijan Golubović dolazi u Sarajevo
   Smile Smile Smile  Smile
Specijalizirana prodavnica za borilačke sportove King of Ring, koja se nalazi na petom spratu u BBi Centru, poznata je po tome što često ugosti vrhunske sportiste. Tako su nedavno u posjeti ovoj prodavnici boravili i prvi UFC borac iz BiH Denis Stojnić te Ibro Miladin - judo prvak Balkana, najbolji sportista Kantona Sarajevo za 2006. godinu, višestruki prvak BiH te od nedavno i UFC borac.
Tokom druženja u prodavnici King of Ring najavljeno je da Denis Stojnić u Sarajevo uskoro planira dovesti i najzvučnija imena UFC Golden Glory asocijacije. Posjeta ovih vrhunskih sportista Sarajevu trebala bi se desiti u aprilu 2010. godine, saopćeno je iz BBI Centra.

Svoj dolazak u Sarajevo najavili su Alistar Overeem, Valentin Overeem, Sammy Schilt, Chalid die Faust, Erol Zimmerman, Gokhan Saki, Sergei Kharitonov, Jason Jones,Machael Knaap, Aziz Jahjah, Malvin Manhof, Miodrag Petković - Pele, Damir Mihajlović, Krešo Bogdanović i Kristijan Golubović.

Pripreme za posjetu su već u toku, a jedan od sponzora posjete je i King of Ring gdje će se desiti i druženje sa posjetiocima i drugim zaljubljenicima u sport.

Podsjećamo da je nedavno Kristijan Golubović trebao doći u Hrvatsku, ali je najavljeno da će mu, ako pokuša ući u zemlju, biti zabranjen ulaz.

"Mi ne znamo da li će Golubović uopće krenuti prema Hrvatskoj, a zabrane ulaska ne izdaju se unaprijed. Međutim, ako krene, ulaz će mu biti zabranjen, a što nam omogućuje Zakon o strancima, temeljem kojeg se pojedinom strancu može onemogućiti ulazak u Hrvatsku ako bi njegovo pojavljivanje moglo narušiti javnu sigurnost“, kazao je Krunoslav Borovec, načelnik ureda direktora hrvatske policije..

Naime, Golubović je trebao učestvovati na borilačkom spektaklu u Splitu gdje se trebao boriti protiv Mađara Alberta Sarkozya. Do zabrane ulaska Golubovića u Hrvatsku došlo je nakon što se splitski gradonačelnik Željko Kerum usprotivio njegovom dolasku, nazvavši ga "arkanovcem“.

Golubović je, pak, u izjavi koju je dao srbijanskim medijima kazao da će Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu podnijeti tužbu protiv Hrvatske.

(Sarajevo-x.com)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
mala ispravka ne pravilno je reći srbijanskim medijima , treba se reći srpskim medijima , a kao drugo i treba da tuži Ustaše u Strazburu....(možda i dobije) Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Mos da ga tuzi upravi vodovoda  Smile
Da je to tako, tuzio bi svaki drugi sa Balkana nekog a vecina neke drzave  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple 15
Kristijan Golubovic je vise puta osudjivani kriminalac.
Koja zemlja bi ga uopste pustila na svoju teritoriju (osim nase, a i to samo zato sto je drzavljanin)?

PS. Ja ne verujem u rehabilitaciju.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
jeste kriminalac , ali relativno sitan kriminalac i ne znam stvarno da li za njim ima neka poternica stranih policija ili naše , pa da zato ne bi mogao da uđe u neku zemlju , doduše tačno je to kome će takav ološ.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.