Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kristijan Golubović ~ sunovrat i pad  (Pročitano 156446 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Joj, Legija...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Pa.. ja.. ovaj... ja.. objasnjavam naslov  Smile
за овакву једну тему - можда и превише.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 15
Molim lepo, Kristijan Aleksandar Golubovic je cenjeni pisac i humanista.
To sto ti to ne vidis...

Da, k*njam..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

"Ко не поштује свог генерала,поштоваће туђег"

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18095
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Joj, Legija...

Ne znam sta treba da znaci ovaj komentar  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
treba da znaci da imas nekaradno poimanje ljudskih vrednosti....i da ne treba da  te fasciniraju olosi..ubice,...narko dileri..pljackasi..otmicari...slajm jednom rijecju receno...i td....

trebao bi da za idola potrazis svog oca recimo...ili majku....ili nekoga postenog i radnog covjeka
..koji  je doprinjeo nekako
svojim radom i bitovanjem...drustvu u kojem zivi...
tim nekim ljudima koji su te othranili..i vjerovatno...se krste i ljevom i
desnom rukom kad vide sta tebe fascinira...

a mogao bi da potrazis i heroje..recimo u ljudima kojima su i golubovic i legija i slicni olosi...(mada legija i golubovic su dva pojma razlicita.... ali u sustini su jeli ista govna i isto po njima smrde) bili posao..

ljudi koji su mjesece i godine proveli nadziruci taj i takav olos...
ne spavajuci duze od  po 3/4 sata dnevno.
i ne vidjajuci zenu i djecu po mjesec dana...

ljudi koji su svo to vrijeme provodili u konstantnoj opasnosti po zivot..
i s tim sto su radili ...su izlozili i svoje prodice opasnosti....za rad dobrih stvari..i dobrog cilja...za covjecanstvo...

ljude koji su citav zivot posvetili...tome da takve olose poput njih dvojice...stave pod kontrolu..sjebu..i sprece u
nedjelima koja su cinili tokom cijelog zivota...

i koji su takodje zivot posveili tome..da ti mirno mozes da spavas..
u toploj sobi...i da iz kreveta bezbrizno kuckas po racunaru...i citas gluposi o olosima...i gledas slike golih teta i drkas....bez bojazni da ce ti neko nesto uciniti....sto su ti olosi cinili mnogim ljudima...

dok se oni napolju na minus deset mrznu...u nekom kombiju ili neuslovnoj prostoriji i nadziru nekog olosa..
poput ove dvojice..sve da bi ti...mgao tako bezbrizan da budes..

i tako radni vijek provode...ukinuti za mnoge stvari u zivotu..pa cak i za svakodnevno uzivanje u svojoj porodici...
ne nadajuci se..da ce
neko za koga se oni tako zrtvuju..
da velica iskonsko zlo...i tako pljuje po njihovom radu...

posten i dobar covjek nema cega da se plasi...dok je tih heroja...
a ova dvojica su zivot proveli u kostantnom strahu...da ih ne sjebu ti istinski heroji....

doduse legjja je nesto drugo....ali nema opravdanja...da za novac zloupotrebljavas svoje znanje na stetu drugih...
i to nema nikakve veze sa patriotizmom...
on nije patriota..
on je olos..i kriminalac i okorjeli  ubica..koji nije dobio ono sto je zasluzio..a nije dobio cim je jos ziv....

nijedan ni drugi nisu vredni pomena...

i okej je citati...o takim ljudima..i siriti vidike i na tu stranu...razmjenjivati misljenja...i tako..
ali nije okej izgubiti kompas...
i ne prepoznati pravu stvar i stranu u prici...

lako je biti olos..to skoro svako moze..ali svako ne moze biti suprotno od toga...i covjek koji olos sprecava u njihovim nedjelima...za to treba puno mukotrpnog rada i puno odricanja od svega i svacega...

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18095
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
treba da znaci da imas nekaradno poimanje ljudskih vrednosti....i da ne treba da  te fasciniraju olosi..ubice,...narko dileri..pljackasi..otmicari...slajm jednom rijecju receno...i td....

trebao bi da za idola potrazis svog oca recimo...ili majku....ili nekoga postenog i radnog covjeka
..koji  je doprinjeo nekako
svojim radom i bitovanjem...drustvu u kojem zivi...
tim nekim ljudima koji su te othranili..i vjerovatno...se krste i ljevom i
desnom rukom kad vide sta tebe fascinira...

a mogao bi da potrazis i heroje..recimo u ljudima kojima su i golubovic i legija i slicni olosi...(mada legija i golubovic su dva pojma razlicita.... ali u sustini su jeli ista govna i isto po njima smrde) bili posao..

ljudi koji su mjesece i godine proveli nadziruci taj i takav olos...
ne spavajuci duze od  po 3/4 sata dnevno.
i ne vidjajuci zenu i djecu po mjesec dana...

ljudi koji su svo to vrijeme provodili u konstantnoj opasnosti po zivot..
i s tim sto su radili ...su izlozili i svoje prodice opasnosti....za rad dobrih stvari..i dobrog cilja...za covjecanstvo...

ljude koji su citav zivot posvetili...tome da takve olose poput njih dvojice...stave pod kontrolu..sjebu..i sprece u
nedjelima koja su cinili tokom cijelog zivota...

i koji su takodje zivot posveili tome..da ti mirno mozes da spavas..
u toploj sobi...i da iz kreveta bezbrizno kuckas po racunaru...i citas gluposi o olosima...i gledas slike golih teta i drkas....bez bojazni da ce ti neko nesto uciniti....sto su ti olosi cinili mnogim ljudima...

dok se oni napolju na minus deset mrznu...u nekom kombiju ili neuslovnoj prostoriji i nadziru nekog olosa..
poput ove dvojice..sve da bi ti...mgao tako bezbrizan da budes..

i tako radni vijek provode...ukinuti za mnoge stvari u zivotu..pa cak i za svakodnevno uzivanje u svojoj porodici...
ne nadajuci se..da ce
neko za koga se oni tako zrtvuju..
da velica iskonsko zlo...i tako pljuje po njihovom radu...

posten i dobar covjek nema cega da se plasi...dok je tih heroja...
a ova dvojica su zivot proveli u kostantnom strahu...da ih ne sjebu ti istinski heroji....

doduse legjja je nesto drugo....ali nema opravdanja...da za novac zloupotrebljavas svoje znanje na stetu drugih...
i to nema nikakve veze sa patriotizmom...
on nije patriota..
on je olos..i kriminalac i okorjeli  ubica..koji nije dobio ono sto je zasluzio..a nije dobio cim je jos ziv....

nijedan ni drugi nisu vredni pomena...

i okej je citati...o takim ljudima..i siriti vidike i na tu stranu...razmjenjivati misljenja...i tako..
ali nije okej izgubiti kompas...
i ne prepoznati pravu stvar i stranu u prici...

lako je biti olos..to skoro svako moze..ali svako ne moze biti suprotno od toga...i covjek koji olos sprecava u njihovim nedjelima...za to treba puno mukotrpnog rada i puno odricanja od svega i svacega...

Smile

Vidim da se ovaj tekst po uvodu odnosi na mene,al je previse dug i opsiran pa me mrzi da citam...  Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 15
Pa, jeste.. tu ima vise reci nego u onom Legijinom Limenom rovu.. Smile

Nego, sve su to ljudi sa izmastanim biografijama opasnih momaka i nekih komandanata kojima je najveci profesionalni domet lupanje neke kafane...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
Citat
Vidim da se ovaj tekst po uvodu odnosi na mene,al je previse dug i opsiran pa me mrzi da citam...

izbor je tvoj..sta ces ti da citas ili ne...to mene u sustini i ne zanima...
ja sam smatrao potrebnim ...da ti kazem neke stvari....i da bar pokusam da ti ukazem na neke stvari..
i da probam da ti ispravim pogled...
dok se nije posve izvitoperio....i dok nisi sa reci presao na nedjela...

oni su vrsta ljudi..koje vreme uvijek pregazi....i pre nego dodju do neke bitne  visine...
i ovakvim skrabotinama se pokusavaju nametnuti..da budu primjeceni i kao da obiljeze svoje mjesto u istoriji....
zalosno je to..sto oni ni nakon svega..ne kapiraju ni ko su ni sta su...

golubovic ni u tom svom svetu kriminala nikad nije bio ime...koje se posebno nesto cjenilo...
osrednji kriminalac....ni blizu kao mnoga druga imena sto su bila..uz koje voli da se slepa...

kao ni legija sto nije nikad bio imeu vojnim krugovima...i nikad ga niko iz regularnih oruzanh snaga nije ni prihvatio... a ni cjenio...njega su se plasili.jer je bio placenik i kriminalac...a vremena takva kad takvi gmazovi ispuzu ispod kamenja na sve strane....

on je placenik...tokom cijelog zivota bio....a placenike u svetu vojnika..ne voli niko....
prljaju ime oruzanih snaga...

pravi vojnik ima samo jedan imperativ..i cilj.....a placenik moze da ih ima stotinu..
i sve i jedan je usko vezan za novac.....

covjeciji zzivot se sastoji od mnogo mnogo bitnijih stvari od novca...
od kojih kad jednu nemas..nisi sretan bez obzirea koliko novca da imas...
a njih dvojica nisu imali nijednu tu stvar koja cini zivot..i zato su tako zavrsili kako jesu...

da su te stvari radili..zbog drzave,...naroda..ili svojih porodica..
pa covjek bi mogao i da nadje neku normalnu  rijec za njih i neko jadno opravdanje za ta djela i nedjela...
..ali oni su to radili da bi luxsuzno zivjeli...da pokazu kako su bolji od drugih..
a meni to niej nikakva vrednost...

znam koliko hoces ljudi koji lijepo zive a nisu nikoga ni opljackali ni ubili ...niti bilo sta protivzakonito uradili...

tako da....steta je samo vazduha koji su potrosili.... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18095
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Citat
Vidim da se ovaj tekst po uvodu odnosi na mene,al je previse dug i opsiran pa me mrzi da citam...

izbor je tvoj..sta ces ti da citas ili ne...to mene u sustini i ne zanima...
ja sam smatrao potrebnim ...da ti kazem neke stvari....i da bar pokusam da ti ukazem na neke stvari..
i da probam da ti ispravim pogled...
dok se nije posve izvitoperio....i dok nisi sa reci presao na nedjela...

oni su vrsta ljudi..koje vreme uvijek pregazi....i pre nego dodju do neke bitne  visine...
i ovakvim skrabotinama se pokusavaju nametnuti..da budu primjeceni i kao da obiljeze svoje mjesto u istoriji....
zalosno je to..sto oni ni nakon svega..ne kapiraju ni ko su ni sta su...

golubovic ni u tom svom svetu kriminala nikad nije bio ime...koje se posebno nesto cjenilo...
osrednji kriminalac....ni blizu kao mnoga druga imena sto su bila..uz koje voli da se slepa...

kao ni legija sto nije nikad bio imeu vojnim krugovima...i nikad ga niko iz regularnih oruzanh snaga nije ni prihvatio... a ni cjenio...njega su se plasili.jer je bio placenik i kriminalac...a vremena takva kad takvi gmazovi ispuzu ispod kamenja na sve strane....

on je placenik...tokom cijelog zivota bio....a placenike u svetu vojnika..ne voli niko....
prljaju ime oruzanih snaga...

pravi vojnik ima samo jedan imperativ..i cilj.....a placenik moze da ih ima stotinu..
i sve i jedan je usko vezan za novac.....

covjeciji zzivot se sastoji od mnogo mnogo bitnijih stvari od novca...
od kojih kad jednu nemas..nisi sretan bez obzirea koliko novca da imas...
a njih dvojica nisu imali nijednu tu stvar koja cini zivot..i zato su tako zavrsili kako jesu...

da su te stvari radili..zbog drzave,...naroda..ili svojih porodica..
pa covjek bi mogao i da nadje neku normalnu  rijec za njih i neko jadno opravdanje za ta djela i nedjela...
..ali oni su to radili da bi luxsuzno zivjeli...da pokazu kako su bolji od drugih..
a meni to niej nikakva vrednost...

znam koliko hoces ljudi koji lijepo zive a nisu nikoga ni opljackali ni ubili ...niti bilo sta protivzakonito uradili...

tako da....steta je samo vazduha koji su potrosili.... Smile

Prijatelju ti nemas nesto osnovno,postovanje i disciplinu..
kao prvo nisam tebe nista pitao pitao sam gospodju ili gospodjicu Aneu ,ti se ubacujes i meni odgovaras...
Odgovaras sa tekstom opsirnim kao da si u Hagu a ne na forumu...

Ako imas nesto konkretno da me pitas pitaj me a ne da upadas u moja pitanja postavljena drugim osobama...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 18095
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Pa, jeste.. tu ima vise reci nego u onom Legijinom Limenom rovu.. Smile

Nego, sve su to ljudi sa izmastanim biografijama opasnih momaka i nekih komandanata kojima je najveci profesionalni domet lupanje neke kafane...  Smile

Anea nisi u pravu,al necu sa tobom da se raspravljam  Smile

Prema zenskom polu imam postovanje, evo za tebe  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 107
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.