Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 19:08:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kreacionizam ili Evolucija?  (Pročitano 34125 puta)
Zvezda u usponu

E grom vas gadjo...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 1100
Pa mozda je najlakse poverovati da nas je neko od blata napravio, sto naravno nisu budalastine.
IP sačuvana
social share
Nemoj, sine, govoriti ni činiti krivo. Bolje ti je izgubiti glavu, nego svoju ogriješiti dušu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
Zgazio me auto i izgubio sam 1 litar krvi . Odveli su me u bolnicu koja se zove "A"  i nadoknadili mi litar krvi . Kada sam ozdravio pitao sam doktora odakle mu ta krv . On je rekao : došla je iz bolnice B . Ja sam otišao u bolnicu B i pitao ih odakle im ta krv ? Oni su rekli : došla je iz bolnice "C" i sve tako dok nisam došao do bolnice "Ž" . E šta sad ? Više nema bolnica ! Nema logike da mi kažu : Došla je iz bolnice "A" ! Znači moraju reći odakle je stvarno došla ! E pa to rade evolucionisti . Odakle čovjek ? Nastao od majmuna . Odakle majmun ? Nastao od tvora . I sve tako do atoma ! O.K. Odakle atom ? 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E grom vas gadjo...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 1100
Kad bi stvari bile tako proste, vrlo lako bi smo odbacile sve ostalo i prihvatili se jedine i apsolutne istine. Ali ne bih mogao da se slozim sa tako rigidnim pogledom na stvari. Onda drzimo se teorije o blatu ili mozda plastelinu raznobojniji je.
IP sačuvana
social share
Nemoj, sine, govoriti ni činiti krivo. Bolje ti je izgubiti glavu, nego svoju ogriješiti dušu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Alat kojim se ja koristim je logika . Ona je rigidna . Ona rigidno brani da 2+2 bude 5 ili 3 . Logika nije flexibilna . Ako imaš 2 tačne pretpostavke rigidno ćeš da izvučeš tačan zaključak .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Zgazio me auto i izgubio sam 1 litar krvi . Odveli su me u bolnicu koja se zove "A"  i nadoknadili mi litar krvi . Kada sam ozdravio pitao sam doktora odakle mu ta krv . On je rekao : došla je iz bolnice B . Ja sam otišao u bolnicu B i pitao ih odakle im ta krv ? Oni su rekli : došla je iz bolnice "C" i sve tako dok nisam došao do bolnice "Ž" . E šta sad ? Više nema bolnica ! Nema logike da mi kažu : Došla je iz bolnice "A" ! Znači moraju reći odakle je stvarno došla ! E pa to rade evolucionisti . Odakle čovjek ? Nastao od majmuna . Odakle majmun ? Nastao od tvora . I sve tako do atoma ! O.K. Odakle atom ? 

А која је твоја теорија геније?

Поставићу ти једно просто питање: Одакле Бог?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
Pa vidi , ovako . Prije atoma nema ništa . Atom je nastao u Velikom prasku ( Big bang ) . Da je taj prasak bio 1 bilioniti dio jači ili slabiji , ne bi došlo do formiranja atoma . To su tvrdnje do kojih je nauka došla na vrlo komplicirani način . E sad ko je bio taj koji je naštelovao tu eksploziju na upravo tu snagu ? Pazi , radi se o preciznosti jedan naprema bilion ! Uglavnom taj koji je to poštelovao nije u granicama vremena i prostora jer je on stvorio vrijeme i prostor . Prema tome - nema otkud ako nema prostora i nema vremena . Jebiga to ti je metafizika .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
И даље ми ниси одговорио на питање.

Ако је еволуциона теорија у криву, и креационистичка је. Еволуциона се бар труди да досегне у дубину колико може, до почетка.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
LG 4X HD
Citat
Zgazio me auto i izgubio sam 1 litar krvi . Odveli su me u bolnicu koja se zove "A"  i nadoknadili mi litar krvi . Kada sam ozdravio pitao sam doktora odakle mu ta krv . On je rekao : došla je iz bolnice B . Ja sam otišao u bolnicu B i pitao ih odakle im ta krv ? Oni su rekli : došla je iz bolnice "C" i sve tako dok nisam došao do bolnice "Ž" . E šta sad ? Više nema bolnica ! Nema logike da mi kažu : Došla je iz bolnice "A" ! Znači moraju reći odakle je stvarno došla ! E pa to rade evolucionisti .

evolucionista ce te uputiti u zavod za dobrovoljne davaoce krvi. mozda nisi chuo za tu instituciju Smile Smile
a kreacionista bi te pustio da umresh jer on nece da se mesha u bozju volju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50100
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
cuj, kreacionizam ili evolucija ?  Smile

nece biti da je kreacionizam, a kamoli evolucija  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
И даље ми ниси одговорио на питање.

Ако је еволуциона теорија у криву, и креационистичка је. Еволуциона се бар труди да досегне у дубину колико може, до почетка.

Molim te  pokušaj da razmisliš o onome što sam napisao . Pazi , radi se o preciznosti od 1 naprema hiljadu milijardi . Jeli moguće da je to slučajno ? Osim toga , jasno je da ako nema vremena i prostora nema ni " otkud ?" , jer to pitanje uključuje vrijeme i prostor . Mislim da sam ti dao vrlo precizan odgovor . Da mi raspravljamo o nečemu što ne uključuje vrijeme i prostor to je kao da đak prvak raspravlja o višoj matematici . Problem je u tome što evolucionisti odbacuju koncept boga stvoritelja , dok logika rigidno tvrdi da on postoji. Osim ovoga primjera , postoji još puno veličina u fizici koje bi mogle biti jedan milioniti dio veće ili manje . Postavlja se pitanje zašto su te veličine upravo tolike ? Odgovor je samo jedan : Kada one ne bi bile tolike , onda ne bi bilo nikoga da to pitanje postavi ! Znači , te veličine su izabrane . Ako se složimo da je bog stvoritelj taj koji postoji oduvjek i postojaće , i nije ograničen ni vremenom ni prostorom onda možemo nastaviti raspravu . A vi ostali koji palamudite , palamudite majci .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 19:08:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.