Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumacenje natalnih karata (uslov min 50 poruka)  (Pročitano 155679 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
SonyEricsson k750i
evo natalne karte.nije moja ali nadam se da nije problem.za mamu je. Smile
nista posebno nesto uopsteno.

[ne moze uopsteno, moras postaviti pitanje]

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

astro_w2gw_01_una80_hp.50566.21004.gif
(27.7 KB, 670x471)
« Poslednja izmena: 18. Apr 2008, 11:04:35 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Palindrom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 65
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Cao Smile

Rodjena sam 26.05.1982. u 20:40 h u Podgorici, Crna Gora.

Molim vas samo da mi kazete jedno, posle vise bolnih veza kada mogu ocekivati upoznavanje sa osobom s kojom cu ostvariti vezu koja ce proizvesti brak i da li ce to biti srecan brak.

Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
evo natalne karte.nije moja ali nadam se da nije problem.za mamu je. Smile
nista posebno nesto uopsteno.

zdravlje

Morate otici na lekarski pregled koji ce obuhvatiti i pregled krvi, krvnog pritiska i sve detaljne preglede koji ce Vam pomoci da otklonite hronicne probleme koji Vas vec duze vremena muce. Nervoza koja je prisutna nece biti trajnijeg karaktera. U narednom periodu cuvajte se preloma kostiju, dakle obazrivo, narocito kada su ekstremiteti u pitanju.

astrolog Ivan
                                                         ukoliko zelite detaljniju analizu
                                                      posaljite sms poruku IVAN (razmak) pitanje na 1298
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Cao Smile

Rodjena sam 26.05.1982. u 20:40 h u Podgorici, Crna Gora.

Molim vas samo da mi kazete jedno, posle vise bolnih veza kada mogu ocekivati upoznavanje sa osobom s kojom cu ostvariti vezu koja ce proizvesti brak i da li ce to biti srecan brak.

Hvala.

Postovana,
Sto se tice Vasih prethodnih veza mogu Vam reci nesto sto sazima sve kada je ljubav u pitanju. Dakle, Vi ste osoba koja idealizuje partnera i jednostavno u poceku sve vidi u ruzicastim tonovima. Kako se veza prosiruje Vi osobe upoznajete u pravom svetlu i tada dolazi do razocarenja.  Ono sto bih mogao preporuciti kada je buducnost u pitanju je
sledece: nemojte odmah pokazivati emocije. Neka se veza najpre zasnuje na dobrom drugarstvu, a tek kada osobu upoznate u pravom svetlu mozete joj pokloniti srce.
U ovoj godini interesantan period je kraj avgusta i pocetak septembra kada cete upoznati jednog momka dosta drugacijeg od ostalih koje ste do sada imali. Ali, opet i kada je on u pitanju polako i bez srljanja. U naredne dve godine tesko da moze doci do veze koja ce se zavrsiti brakom.

astrolog Ivan
                                                  kontaktirajte me za blize informacije putem sms
                                                  poruke. Ukucajte IVAN (razmak) pitanje i posaljite
                                                   na 1298.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
Evo mojih podataka 7.10.1971 god. 11:20h, Uzice. Moje pitanje je vezano za posao (karijeru). Da li da ostanem u poslu (vezan je za sportski ples) koji radim 10 god., a da promenim sredinu ili da menjam i posao i sredinu. Inace zelim da promenim mesto boravka (sada sam u Nisu). Ako menjam i posao, sta bi mi najvise odgovaralo? Hvala unapred...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ostala bez texta

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia N95
interesuje me za cšta je ovo dete predodređeno, čime će se baviti u životu?

evo natalne karte!

By skorija85
IP sačuvana
social share
Sledeći put kada ga sretneš, kada ti se krv sledi u žilama, kada ti se svi udovi potpuno parališu, moraćeš da pomisliš: "On nije strašan. On samo strašno želi da to bude". Metoda koju sprovodi poznata je i tebi, a zove se "napad je najbolja odbrana". Zapamti! On napada da ne bi bio napadnut. Ne nasedaj, ne napadaj, ne brani se. Uostalom, šta te briga! Pa ti i ne treba da ga napadneš. Treba samo da ga navedeš da on zavede tebe. Mačeve u korice! Ako već moraš da imaš neprijatelja, onda je najbolje da to bude škorpija....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Deci se ne tumači horoskop dok ne udju u pubertet...otprilike. Bar mnogi astrolozi to ne rade.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Evo mojih podataka 7.10.1971 god. 11:20h, Uzice. Moje pitanje je vezano za posao (karijeru). Da li da ostanem u poslu (vezan je za sportski ples) koji radim 10 god., a da promenim sredinu ili da menjam i posao i sredinu. Inace zelim da promenim mesto boravka (sada sam u Nisu). Ako menjam i posao, sta bi mi najvise odgovaralo? Hvala unapred...

Ples je sastavni deo Vaseg zivota i Vasa karijera. Sjajni ste u tome. Zasto menjati? Vi eventualono mozete da se koncentrisete vise na privatni plan, svoju sopstvenu organizaciju i reziju jer biste tada bili mnogo zadovoljniji nego radeci za nekoga. Vama uspeh tek predstoji od 2010. godine. Mogli biste se preseliti u veci grad gde biste imali vece mogucnosti a manje opterecenje. Vas astrolog danas je bila Bojana Stretenovic koju mozete kontaktirati preko 0900 150 316 sifra 12. Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nasmeši se...neko te voli.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S III
rodjena sam: 21.12.1980 u 00:30h u Kolasinu(Crna Gora)....razvela sam se pre 8mjeseci,imam kcerku od 3godine,u braku sam bila nepune 4godine....moje pitanje je vezano za ljubav...zanima me hocu li se opet udavati i kada ce to od prilike biti...unapred HVALA!!!! pozdrav!
IP sačuvana
social share
- Rijesio sam da se zenim ne jos ali rijesio sam!
-Ja znam da nista neznam, ali ipak znam da vise znam od onih koji znaju da nista neznaju!
!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ostala bez texta

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia N95
Zanima me kako ću stajati sa finansijama!

By skorija85
IP sačuvana
social share
Sledeći put kada ga sretneš, kada ti se krv sledi u žilama, kada ti se svi udovi potpuno parališu, moraćeš da pomisliš: "On nije strašan. On samo strašno želi da to bude". Metoda koju sprovodi poznata je i tebi, a zove se "napad je najbolja odbrana". Zapamti! On napada da ne bi bio napadnut. Ne nasedaj, ne napadaj, ne brani se. Uostalom, šta te briga! Pa ti i ne treba da ga napadneš. Treba samo da ga navedeš da on zavede tebe. Mačeve u korice! Ako već moraš da imaš neprijatelja, onda je najbolje da to bude škorpija....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.