Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumacenje natalnih karata (uslov min 50 poruka)  (Pročitano 155618 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson w350

Bavim se plesom. Zanima me hocu li imati uspeha na predstojecim takmicenjima? I koliko cu se jos dugo baviti plesom? Hvala unapred!
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
rodjena sam: 21.12.1980 u 00:30h u Kolasinu(Crna Gora)....razvela sam se pre 8mjeseci,imam kcerku od 3godine,u braku sam bila nepune 4godine....moje pitanje je vezano za ljubav...zanima me hocu li se opet udavati i kada ce to od prilike biti...unapred HVALA!!!! pozdrav!

Draga moja ! Na vase pitanje vezano za ljubav I dali cete se opet udavati , a na osnovu vaseg datuma rodjenja mogu vam reci da imate povoljne aspekte za ulazak u drugi brak u periodu od avgusta meseca 2011 godine , pa sve do kraja 2013 godine .   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Zanima me kako ću stajati sa finansijama!

Postovani ! Na Vase pitanje kako cete stajati sa finansijama u narednom periodu , a na osnovu vaseg datuma rodjenja , poboljsanje na polju finansijea krece od juna meseca . Generalno bi ostatak ove godine trebao da bude veoma povoljan za Vas na polju finasija.
« Poslednja izmena: 02. Maj 2008, 23:11:22 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur

Bavim se plesom. Zanima me hocu li imati uspeha na predstojecim takmicenjima? I koliko cu se jos dugo baviti plesom? Hvala unapred!

Kazete da se bavite plesom I pitate dali cete imati uspeha na predstojecem takmicenjima ? Imacete uspeha u predstojecim takmicenjima , ali cete morati da ulozite dosta truda I energije , zato sto vam je  ova godina malo teza u odnosu na predhodnu godinu.. Na pitanje koliko cete se jos dugo baviti plesom , mogu vam reci da bi mogli da se bavite veoma dugo , naravno uz ostale duznosti I obaveze koje ce vam zivot doneti.                                                                         
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 560
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Molio bih kratko tumačenje u vezi braka, nime u vezi sam već dvije i po godine sa jednom devojkom kakve su mi prilike za brak?

evo i moja natalna karta

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

natalna.jpg
(52.4 KB, 510x512)
IP sačuvana
social share
Moja država se zove Republika Srpska !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Molio bih kratko tumačenje u vezi braka, nime u vezi sam već dvije i po godine sa jednom devojkom kakve su mi prilike za brak?

Naravno da bi bilo mnogo bolje da ste mi poslali i njen datum rodjenja,ali ne mari.Tokom ovog meseca moze doci do prekida u samoj komunikaciji sa njom, ali se nastavlja tokom sledeceg meseca.Takodjer moze doci do ostvarenja nove veze tokom oktobra,to moze biti i obnavljanje ranije zapocete veze.Inace ste vi osoba kojoj bi bilo neophodno da stvori svoju porodicu,jer bi ste se tada osecali potpunim. Skloni ste analiziranju stvari,osoba,situacija,perfekcionista ste i mozda previse sitnicavi, pa Vam to moze doneti vise stete nego koristi.Bez dobre finansijske osneove Vi ne mozete biti srecni, jer ste jedino na taj nacin sigurni.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ostala bez texta

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia N95
Kakvi su aspekti za brak i koliko cu dece imati?
Uspeh na poslu i finansijama?

Natalna:

By skorija85
Negov datum je 1.09.1968. u 19:20h Bečej
Njena natalna karta je postavljena.

HVALA   Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Maj 2008, 11:33:37 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Sledeći put kada ga sretneš, kada ti se krv sledi u žilama, kada ti se svi udovi potpuno parališu, moraćeš da pomisliš: "On nije strašan. On samo strašno želi da to bude". Metoda koju sprovodi poznata je i tebi, a zove se "napad je najbolja odbrana". Zapamti! On napada da ne bi bio napadnut. Ne nasedaj, ne napadaj, ne brani se. Uostalom, šta te briga! Pa ti i ne treba da ga napadneš. Treba samo da ga navedeš da on zavede tebe. Mačeve u korice! Ako već moraš da imaš neprijatelja, onda je najbolje da to bude škorpija....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Kakvi su aspekti za brak i koliko cu dece imati?

HVALA   Smile Smile

Postovana, najpre niste ostavili datum rodjenja osobe sa kojom ste u vezi i sa kojom bi eventualno planirali brak da bi odgovor bio precizan. Dakle, nemam informacije da li ste sami ili u vezi sto je vrlo bitno. Ali, dobro pokusacu da Vam odgovorim. Sto se tice braka najbolji period za zasnivanje bracne veze je kraj oktobra i pocetak novembra ove godine ukoliko imate nekoga s kim ste u vezi. Ukoliko ste sami onda su Vam aspekti najbolji sredinom 2009. godine. Najbolje bracne veze ostvaricete sa osobom rodjenom u znaku strelca ili lava. I tada imate sansu za vise dece u braku.

astrolog Ivan
                                                            kontaktirajte me putem sms poruke
                                                           posaljite IVAN (razmak) pitanje na 1298.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Postovani, par puta sam Vam pisala, ali odgovor nisam dobila.   Da li ja radim nesto pogresno, pa pitanje do Vas ni ne stigne, ili jednostavno ni na ovom polju nemam srece, nemam pojma.   Pokusacu ponovo da Vam posaljem podatke, ovog puta mnogo krace nego prethodnih puta, gde sam davala i dosta drugih podataka.  .  .   Elem, moja natalna karta ima nesto sto nazivaju "velikim krstom horoskopa", sto cete uociti posle datih podataka, s` obzirom da ne znam kako da Vam "doturim" graficki prikaz natalne karte, koji imam u kompjuteru.  .  .  

Rodjena sam 06-07-1964 u 13:22h u Krusevcu, Srbija.   Znak/podznak/mesecev znak: rak/skorpion/blizanac.   Taj gore pomenuti veliki krst formiraju: Uran i Pluton u opoziciji sa Saturnom (Sat.  u IV kuci u Ribama) prave kvadrat sa Mesecom i Marsom koji su u osmoj kuci u blizancima - samim tim Mesec i Mars prave kvadrat i sa Saturnom.   Neptun u I kuci u Skorpionu pravi opoziciju sa Jupiterom, koji je u VII kuci u Biku.   U VIII kuci u blizancima mi se jos nalazi i Venera, a severni cvor je takodje u osmoj kuci, ali u Raku, pa je onda Juzni cvor u drugoj kuci u Jarcu.   Sunce i Merkur su u devetoj kuci u Raku.   Venera je u osmoj kuci u Blizancima i pravi stelijum sa Mesecom i Marsom.  

Primetila sam da trazite konkretno pitanje.   Za mene je to zaista tezak zadatak, s obzirom da moje srece i nesrece dolaze u kruznim naletima na skoro tacno odredjeno vreme.  .  .   intervali su verovatno predvidivi onima koji se u ovo razumeju.   Tako da, recimo, momenti u kojima ostajem bez finansijskih sredstava (to znaci da sutradan nisam sisgurna da cu imati novca za parce hleba), obicno prate fatalno teske momente u ljubavnom ili zivotu sa prijateljima.   Momenti u kojima sam finansijski zbrinuta (to su uglavnom sume koje su ogromne za obicnog coveka i obicna primanja), prate emotivnu razgaljenost i ljubav do neba i zvezda.  .  .  Moje finansije na zalost nikada nisu bile direktno povezane sa poslom i licnim dohotkom, mada su posao i njegova valjanost uvek sastavni deo tih ciklicnih promena, na koje ja ne mogu da imam nikakvog uticaja - moj zivot je fantastican primer da je sentenca:"Covek je sam kovac svoje srece" - nepatvorena glupost.   Verujte, kad god je kraljni cilj potpuno reciprocan mojim zalaganjima i mojoj objektivnoj valjanosti, nema zime.   No, fatum je nesto potpuno drugo.   "Rodi me majko srecnu, pa me baci na djubriste.  .  .  " bi pre bila recenica cijoj bih se istinitosti priklonila.  .  .  Svojevremeno mi je jedan gospodin koji se bavi astrologijom rekao:"Znate, bio sam fasciniran mentalnom i fizickom snagom koju posedujete.   Prica o Feniksu je izmisljena jer je nekada negde neko poznavao Vas.   Medjutim, i to je nekako sasvim razumljivo, jer, da je ta energija samo za zrno manja, za pedalj kraca, Vi ne biste jos uvek bili ucesnik ove ekskurzije koju zovemo Zivot.  .  .  "
Da li je ovo nesto sto dozivljavam kao kompliment? Nikako.   Ceo moj zivot je, pocev od moje 12te godine, kada mi je poginula rodjena sestra, ispunjen smrcu.   Smrtima.   Jos u dvadesetoj godini, imala sam vise rodjaka, prijatelja i poznanika sa one strane, nego ove.   Toliko je smrti bilo oko mene, da sam se u jednom momentu plasila da nekoga zavolim, misleci da ce taj neko, cim ga zavolim - umreti.   Mozda je to razlog sto danas nemam decu, zaista ne znam.  .  .  
Pomozite mi.   Strasno sam umorna.  Pomozite mi savetom.   Preporucite mi kako da se oslobodim negativnog fatalizma.   Kako da se oslobodim tog mutnog osecanja da je Bog, kada sam ja u pitanju, uvek zauzet negde drugde.  .  .   Nemojte mi reci da niko nije rodjen sa tapijom na srecu.   Ali, ima li uopste zivota pre smrti? Kada, gde i kako?
Konkretno pitanje? Da pokusam.  .  .   Hoce li konacno u ovaj haos u kojem obitavam vec, evo, skoro cetiri i po decenije, poprimiti obrise sklada, na bilo kom polju bitisanja? Hocu li ikada u zivotu imati finansijski mir, ili cu, do samoga kraja, svako jutro docekivati u neznanju, koje je jacine tajfun koji sada nailazi?
U nadi da cu ovoga puta dobiti odgovor,
ostajem s` postovanjem.  

DorianaGray
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
@DorianaGray

Postovana,
Druga polovina ove godine donosi vam nesto laksi period u kome cete moci da odahnete.
Najveci problem je kod Vas to sto kada na jednom polju ne ide automatski kao da vam krenu nevolje u svim ostalim segmentima zivota. Ali, vi ste osoba koju i najmanji boljitak moze da pokrene i samim tim nemojte klonuti duhom. Samo malo optimizma.

astrolog Ivan
                                       ukoliko zelite detaljniju analizu posaljite sms
                                        poruku IVAN (razmak)  pitanje na 1298.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.