Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumačenje natalnih karata ~ minimum 300 poruka!  (Pročitano 138141 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 157
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Tralalala dobrodosao nazad Smiley Na 39. str. sam postavio natalnu. Interesuju me 2 stvari - hocu li u skoroj buducnosti ostvariri neku emotivnu vezu i interesuje me koji deo karte pokazuje kako nas ljudi vide, i kako ja tu stojim? To me jako interesuje!
IP sačuvana
social share
Iskustvo je najbolja škola, samo je školarina vrlo skupa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 

Zanimaju me ljubav i karijera...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

in your head...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 222
Zastava Nemacka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Motorola black razr V3I
Zaboravih pitanje/a;ono standardno..zdravlje,ljubav,posao,hoce li biti jos dece...
IP sačuvana
social share
Our generation will have to repeat not only for the
words and acts of the children of darkness, but also for the
fears and apathy of the children of light.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
E blago meni ako ću sa kao elektrotehničar računara da kopam skloništa, kuvam ručak i pravim ključeve Smile
U svakom slučaju, hvala za date odgovore Smile

'Ajde ne budi bandoglav. Rekao sam "sigurnost doma" a ovo su bili samo primeri; ne mogu da tacno znam sta ti radis sa svojim zivotom. Uostalom, napisao sam i video nadzor, a i rekao sam "nesto novo i netipicno" u vezi sa sigurnoscu, pa ti gledaj sta je to dok dodje vreme za posao.

Najzad, ne planiraj previse.

Da mi je neko i pre samo godinu dana rekao da cu predavati na fakultetu u gradu od 2 miliona ljudi cije ni ime nisam znao u to vreme, ne bih mu verovao.
« Poslednja izmena: 15. Jan 2006, 15:47:01 od Tralalalala »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Tralalala dobrodosao nazad Smiley Na 39. str. sam postavio natalnu. Interesuju me 2 stvari - hocu li u skoroj buducnosti ostvariri neku emotivnu vezu i interesuje me koji deo karte pokazuje kako nas ljudi vide, i kako ja tu stojim? To me jako interesuje!

Koliko puta treba da kazem da moje stranice ne idu na taj nacin? Pocinju od ove na kojoj je ovaj tekst kao broja 1 i idu unazad.

Dakle, tvoja karta (tj. dve razlicite karte, i sa razlicitim sistemima kuca) nije na stranici br. 39, nego br. 5

Drugo, pitanja su frivolna. Da bi se utvrdilo kako ces proci na ispitima potrebno je: tvoja natalna karta, karta tvog solarnog povratka, natalna karta profesora, karte za pocetak ispita, karte za trenutak kad ti pocinjes da odgovaras itd.  Ne verujem da to mozes sve da znas precizno, a cak i da znas (recimo da je pismeni ispit pa znas tacno kad pocinje za tebe i imas minut i mesto rodjenja profesora), izracunavanje je isuvise slozeno da bih ga radio za dzabe.

Sto se tice ljubavi, sanse za ljubav ima uvek, a ostvarenje nije jednostavno, jer trazi ne napor nego naprotiv prepustanje. Muskarcima je to teze. U svakom slucaju, u tvojoj karti skoro cele ove godine, a narocito od 17. marta do sredine juna postoji mogucnost znacajnog uspeha i zadovoljstva u pogledu ljubavi i kreativnosti (sport, umetnost).

Novo drustvo (neko koga do sad nisi poznavao) se ne vidi u karti u sledecih godinu dana. Ako ga bude (sto mladim osobama nije tesko da se desi), to ce sve biti uglavnom povrsno i nece bitno obeleziti tvoj unutrasnji zivot.

Najzad, ono sto si napisao o enaB je bilo potpuno bezveze, prvo jer decko nije zensko, a drugo uospte je bilo krajnje neumesno i uvredljivo i zato sam to sklonio. Nemoj to ubuduce da radis na ovom forumu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung SGH-E630
 Smile Šta li je to napisao, baš sam radoznao. Nisam stigao da vidim pre nego što je obrisano Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Nema veze, nije bilo nista sto bi tebi ili bilo kome drugom (ukljucujuci i njega samog) sluzilo kao informacija, a nije bilo ni pitanje...

Nemojmo da skrecemo u off topic, ne terajte me da brisem isuvise ili da odgovaram na ovakva pitanja, jer time se samo povecava broj komentara na temi, a vec imamo 44 stranica. U isto vreme, neki traze da komentarisem karte nekoliko stranica unazad, koje paginiraju drugacije od mene, sto postaje sve komplikovanije.

Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 5
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
ZA TRALALALALA
Na 39. stranci su nasi podaci.Da li nam mozes pomoci jer planiramo vatelesnu oplodnju,koju bih trebali da pocenemo za sedam dana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

~* ni_xX *~

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 89
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
 aha pa ako moze onda bih izabrala ljubav i posao  ako je u mogucnosti  Smile havlaaaaa Smile
IP sačuvana
social share
~* Ni_xX *~
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 157
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
E pa tralalala ne mozemo da se slozimo. Nisam nikoga uvredio vec sam se salio. Sto se tice strucnog objasnjenja zahvaljujem. Kad kazem novo drustvo mislio sam na drustvo sa faxa posto pod starim drustvom podrazumevam ono iz srednje, no nije bitno. Imao bih jos jedno pitanje - koji deo karte pokazuje kako te drugi ljudi vide i kako ja tu stojim?

bytheway: Sad se setih - ispiti su pismeno pa ne verujem da treba karta profesora. Ali nema veze samo mi je onako palo na pamet...
« Poslednja izmena: 16. Jan 2006, 14:19:32 od Tralalalala »
IP sačuvana
social share
Iskustvo je najbolja škola, samo je školarina vrlo skupa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.