Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumačenje natalnih karata ~ minimum 300 poruka!  (Pročitano 137865 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola PEBL
Mozete li i meni da pogledate malo stanje na ljubavnom planu i ako je moguce, zdravlje moje majke?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

achart_chrfileKZ9knl-u1129320444.75590.gif
(25.18 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.53
Zahvaljujem. I na strpljenju. I ne ljutite se na mene. Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.53
Saljem kartu osobe koju zanima jedino hoce li imati dece.
Ako bude vremena i volje, odgovorite mi.
Hvala.

N.gif
(53.26 KB, 748x1102)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Sweet Angel: zdravlje tvoje majke ne moze da se vidi iz tvog horoskopa. Moze da se vidi kakve reperkusije ta cinjenica ima na tebe: da li i koliko brines za nju, eventualno da nasledis sklonost ka bolestima od nje itd, a to bas i nije ocigledno na ovoj karti.

Ima nesto sto krijes od drugih u vezi sa njenim zdravljem, mislim da je neki osecaj stida u vezi sa necim direktno povezanim sa njenim zdravljem, ali u pitanju je nesto sto traje preko 10 godina, tako da mi nije sasvim jasno sta je to. Obicno bolesti ne vode u stid.

Sto se tice ljubavi, tu si sklona bizarnom, i mislim da imas vrlo ekscentricna zaljubljivanja i uopste iskustva, ali ni sklonosti a ni sanse za veliku tradicionalnu (i uostalom najcesce imaginarnu) srecu u ljubavi tipa "i onda su se voleli do kraja zivota". Ali imaces nekoliko strasnih veza, vise u drugoj polovini zivota sa mladjim partnerima (i tu si atipicna).

Inace, koliko vidim ti si zavezana u cvor -- sa malo interesovanja, ali ta koja imas su nekoliko vrlo snaznih poriva i strasti na koje ces se koncentrisati. U svakom slucaju dosta netipican horoskop; mislim da sam video samo jos dva slicna (od preko 3000 koje sam proucavao). Mozes da se bavis tradicionalnom magijom.

ramaya: rekli smo da svako postavlja pitanje za sebe. ti stvarno preterujes. Ne ljutim se, ali nemam vremena. Sto se tice ove osobe, ako je muskarac (kao sto stoji na karti), onda mozda i moze da dobije 1 dete ali u nekoj tudjoj zemlji i to posle izvesne hirurske intervencije, ali koja nije na genitalijama.

Ako je zena, u ovom horoskopu se ne vide deca. Ako se nesto ne vidi, ne znaci da ga nema, nego da nije narocito bitno za osobu o kojoj se radi. Ipak, deca su obicno jako bitna za sve ljude, a narocito za zene, tako da ako horoskop ne ukazuje, onda... ne znam sta da kazem. Cak ne vidim ni usvojenje.

Uzgred, nemoj vise da postavljas karte ili pitanja na ovoj konkretnoj temi. Ucestvuj u diskusijama drugde na astro forumu, i ako neces da komentarises ili drugacije doprinsis -- postavljaj i pitanja drugde, ali ovde si dobila sve odgovore predvidjene za jednu osobu. Kao sto rekoh, stvarno nemam vremena i nije u redu da jedna osoba trazi previse. 

Luka_Ray (i jos nekoliko drugih ranije), kao sto vidis, resenje nije u tome da dajes link na privremene karte negde drugde, nego da kartu sacuvas, a onda uploadujes ovde.
« Poslednja izmena: 18. Jan 2006, 18:05:30 od Tralalalala »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 2087
Zastava Beograd
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola PEBL
Hvala Tralalalala! Moram reci da si me skroz ostavio u zbunu  Smile  Posebno ovo za mladje mushkarce... Za majku sam pitala jer mi je neki baja rekao da mi kao na leto nailazi neki kritichan period zbog njenog zdravlja i to me je poprilichno uzdrmalo.
Thanks again!
IP sačuvana
social share
Zato cuti, shta ce rechi kada ochi govore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

in your head...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 222
Zastava Nemacka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Motorola black razr V3I
Tralalala,sorry i ja naravno vidim da ne radim kako treba ali jos uvek nisam provalila sve mogucnosti ovog foruma pa se ponekad malo pogubim.Valjda ce sad da bude ok...

achart_n7cfileVJOqxn-u1137334941.72852.1484.gif
(52 KB, 748x1102)
IP sačuvana
social share
Our generation will have to repeat not only for the
words and acts of the children of darkness, but also for the
fears and apathy of the children of light.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 

Interesuju me ljubav i karijera...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 157
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Interesuje me koji deo karte poakzuje kako te ljudi vide i kako ja tu stojim?

MOJANATALNA.gif
(52.61 KB, 748x1102)
IP sačuvana
social share
Iskustvo je najbolja škola, samo je školarina vrlo skupa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ni_xx je ostala od davno ranije:

ljubav -- bices voljena i voleces, ali to ce biti razlicite osobe. Neces prepoznati ljubav bliskih, jer su "isuvise obicni" za tebe, ceznuces za nedostiznima.

posao - radices vrlo raznovrsne stvari tokom zivota i bice ti svejedno. Snalazices se u svemu, a nista od profesije te nece zaista obelezavati. Pocinjaces mnogo puta iz pocetka, ne zbog gubitaka, nego zbog sopstvene odluke da je nesto drugo zanimljivije, bolje itd.

Luka_Ray: nemoj da se udas iz racuna. Ako si to vec uradila, mozda nece da potraje. Ti jesi s jedne strane beko ko zna vrednost stvari i mozda pomislis da je brak koji pruza komfor dobar izbor, ali s druge strane si neporpavljivi romantik i u takvom aranzmanu neces izdrzati dugo.

Imas sklonost da kompartmentalizujes osecanja, svako u svoju zasebnu fijoku, pa kad ti dodje "zuta minuta" i sve se to odjednom uzburka i spoji i provali kao cunami, nastane frka. Medjutim ti upravo u takvoj frci istinski zivis. A posle dugo o tome pricas.

Verovatno si atraktivna, ali nemoj dozvoliti da tit o bude glavni argument i da ne zavrsis skolu. Imas mogucnosti da svoje hobije pretvoris u nesto od cega zivis, ali moraces da se do-skolujes posle vise godin izvan skole. Mozda ensto sto ima veze sa nekom vrstom primenjene umetnosti, od tkanja preko grncarije do tetoviranja.

Pitas za "jos dece". Ovakav horoskop ukazuje i na mogucnost da ti se vise dece rodi istovremeno (dakle trojke, cetvorke). A ne verujem da bi neko posle troje zeleo jos, tako da ne znam sta da ti kazem. Takodje zene sa ovakvom Petom kucom obicno duboko vise zele cerku nego sina (sto ne znaci da ce to i dobiti!).

yomarkoyo: tvoja karta je odavno nestala u tvom prethodnom javljanju jer si samo postavio link a nisi uploadovao sliku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

in your head...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 222
Zastava Nemacka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Motorola black razr V3I
Hvala Tralalala!Sta da ti kazem...brak se vec raspao a trajao je jako kratko.Imam i dvomesecnog sina,koji se rodio kad njegov tata i ja vise nismo bili zajedno,pa sam te i zato pitala za jos dece.Zamolila bih te samo ako mozes da bacis pogled na situaciju u vezi zdravlja,jer godinama mucim muku sa jednom hronicnom bolesti,pa dali mozda vidis kakve su mi sanse da se izlecim?
IP sačuvana
social share
Our generation will have to repeat not only for the
words and acts of the children of darkness, but also for the
fears and apathy of the children of light.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.288 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.