Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumačenje natalnih karata ~ minimum 300 poruka!  (Pročitano 137601 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
pa ne znam mozda ljubavni zivot Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

fist of zen

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 3334
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Dali bi mi mogao reci malo vise o uspijehu na faxu i zaposlenju jednog dana?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Varljive su zvjezde u ochima, a ne one na nebu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

per aspera ad astra

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Moze li nesto buducnosti ljubavnog zivota i fax-u za mene!Please! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
Sto se tice zdravlja bas tezak period iza tebe, koji lagano prolazi. Bices vitalniji ali bi trebao posle ovog perioda da budes pametniji i odgovorniji za svoje zdravlje. Na racun ljubavi zapostavio si fakultet, zapni u ovom periodu jer ako ne das sve od sebe sada, diploma te ceka tek na kraju 2009 i pocetak 2010. Krajem 2008 nudice ti se neki posao ali ne sa bas nekom dobrom zaradom. Srecno
E hvala ti, bas si brzo odgovorio.
Sto se tice perioda iza tamo negde 2004-2005 bio sam krh sa zdravljem, oslabio sam bio skoro 30 kg, ali sam se vratio normalu u 2006 godini, a inace bilo je posledica moje ne odgovornosti. Da tacno, zapostavio sam faks zbog ljubavi, nadam se da ce se to vratiti u normalu, i da cu do kraja 2008 biti dip. ecc (posto apsolvent postajem u junu 2008). A sto se tice posla krajem 2008, nadam se da cu do tada poceti posao sa nekretninama, jedino se tu nadam da si pogresio Smiley i da ce ipak zarada biti dobra.
  Obicno ne gresim ali daj sve od sebe da bude tako kako ti zelis! Pozdrav
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
 Malo je onih koji odgovaraju a mnogo vise koji pitaju ( cak 40 poruka imam na p.p.). Moramo da napravimo redosled tumacenja vasih karata, kako su stizale vase poruke sa pitanjima. Prvi na spisku je                                                     1 ) @ lordvejder,  dobra su ti pitanja ali budi strpljiv,                                                                                                             2 ) @ marijaSti8                                                                                  3 )  @ tajchixy                       4 ) @ azanjac13                                                                                                                           
IP sačuvana
social share
Fatalan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam sad tako u bedaku. Hocu li fax zavrsiti, i hoce li to biti uskoro, vise da se odselim iz ove kuce. I ako moze, nesto malo o ljubavi.
Hvala unapred Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

natalna karta milena.gif
(27.48 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share

Uploaded with ImageShack.us
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Ja sam sad tako u bedaku. Hocu li fax zavrsiti, i hoce li to biti uskoro, vise da se odselim iz ove kuce. I ako moze, nesto malo o ljubavi.
Hvala unapred Smile

draga moja,sad ti je jako dobar period,pa i sledeca godina,nadam se da cesh iskoristiti pomoc tranzitnog Jupitera planete srece,koji upravi prolazi preko tvog sazvezdja(sunchevog znaka)

a ljubav,trebala bi biti jedna lijepa  u Novog godini
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Thank you, thank you, thank you Smile
I sama sam osetila ponovo volju da ucim Smile, a do pre nekoliko meseci nisam mogla da vidim knjigu.

Andjela je extra!!!! Stvarno sam se osetila privilegovano. A jel mozes ti da mi pomognes tako sto ces mi reci da li me uskoro ceka preseljenje, jer mi je u roditeljskoj kuci jako napeto i jedva cekam da odem, ali jos nisam zaposlena i nisam zavrsila fax Smile Onda bih se osetila duplo privilegovana Smile
I jedan cvetic za Andjelu Smile

zabranjeno je pisanje postova uzastopno,osim osoba koje tumache,na neki nachin su poznavaoci astrologije i izlaze u susret chlanovima,zato koristi opciju izmijeni ubuduce

edit by andjela

@fatalan,nisam imala posebna razlog da preko reda tumachim,nego chisto mi je karta doshla pod ruku,a nadam se da se nemoram nikom evdje pravdati za svoje postupke.

moze i kod mene na sinastrijama ,ko hoce tumachiti preko reda,e samo kad bi htio neko Smile
« Poslednja izmena: 10. Okt 2007, 22:39:10 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share

Uploaded with ImageShack.us
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Klikni na link u mom potpisu!!!

Zodijak
Pol
Poruke 868
Zastava Cuba
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ajde mi molim te reci nesto,kako mi stoje stvari na polju muzicke karijere,muzike uopste!
http://img257.imageshack.us/img257/9054/2mgjzmvpj6.gif
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
1 - Факултет - нешто најосновније што можеш да ми кажеш, и која ми наука највише лежи.

2 - Љубав - оће ли ми се десити нешто у скорије време.
                                      @lordvejder                                       ljubav       -Ti imas jedan problem sa kojim neces da se pomiris tj. suocis sa njim - nemas najbolju komunikaciju sa suprotnim polom i moras na njoj da poradis. Od februara 2008 do leta 2008 imas priliku za neka krupnija desavanja u ljubavi.                       fakultet                 - Mnogo toga bi ti predlozio, ali ipak mozda je bolje da pitas izmedju nekoliko fakulteta da ti kazem koji bi ti vise isao jer ima stvari koje ne volimo a idu nam??? Ledeni Saturn u tvom polju studija daje ti potencijale ali ocekuje od tebe ozbiljnost, odlucnost, rad i odricanje od nekih drugih stvari za rad polozenog ispita. Slabiji si sto se tice samopouzdanja pa to remeti i tvoj odabir faksa. Bilo sta da upises ocekivace od tebe istrajnost i dosta energije. Samo napred uspeces, vidi se da si karijerista, i ja imam tu saturna pa evo jos malo pa zavrsavam sa faksom   Smiley Smiley Smiley                                   
« Poslednja izmena: 15. Okt 2007, 00:40:17 od fatalan »
IP sačuvana
social share
Fatalan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.