Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumačenje natalnih karata ~ minimum 300 poruka!  (Pročitano 137630 puta)
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
ja bih da pitam....da li neko moze da opise ljubavnu situaciju,tj. kekao bi trebalo da se ponasam i kakva sam u ljubavi...i kada bih mogla da ocekujem neko zaljubljivanje?  Smile  Smile

Nina nasa draga Smiley Intuitivna si osoba tako da mozes da osetis ili odsanjas kad ce neki momak biti tvoj ali i kad ce neka veza propasti. Manje bi trebala da analiziras i preispitujes partnera, ljubav i emocije pa ce ti i neke stvari manje smetati odnosno lakse ces se upustiti u neku duzu vezu. To je jedan od razloga koji te teraju da ides linijom manjeg otpora i da se tvoja ljubav zasniva na nekim kratkim vezama i vezicama. Predstavljas se nepouzdanom i neozbiljnom a ustvari si dobra, humana i jako emotivna. Puno puta ce ti se desavati da sa nekim momkom moras da raskines da bi se pomirili i iz drugog puta sve krenulo kako treba. Stalno ima nekih koji se vrte oko tebe ali interesantan period narednih tri-cetiri meseca. Nemoj previse da se opterecujes nekim stvarima, vise uzivaj, a zaljubljivanje ce doci samo po sebi Smiley . Srecno!                              
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
Jel moze i meni tumacenje kad neko bude imao vremena? Smile
Interesuje me konkretno ljubav, kada ce se doci do neke veze, hoce li to biti neko koga znam ili neko novi, i sta mogu da ocekujem od toga. Eto, pokusala sam da budem sto konkretnija.
Karta je u indeksu.
Hvala unapred! Smile

e ja cisto da podsetim na sebe, da me ne zaboravite  Smile Smile
NIsmo te zaboravili Smiley Zaljubices se posle nove godine, povoljni periodi za ljubav su ti kraj I pocetak 2008.  Nekoliko ljudi iz tvog okruzenja pa cak i neki drugovi zele tvoju paznju ali i tvoju strast, interesantno je da prema nekima ni ti nisi ravnodusna i da ti ne ide najbolje izrazavanje kod njih onog sto stvarno osecas. Bracni partner ce biti iz tvog okruzenja ili kruga prijatelja kad za to dodje vreme! Srecno Smiley
IP sačuvana
social share
Fatalan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
Ево моје наталне карте па ако неко хоће да ми растумачи. Smile
Dva malo konkretnija pitanja.  Srecno !                  
IP sačuvana
social share
Fatalan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
Evo moje natalne karte. Pa me interesuje pre svega posao i zdravlje. Interesuje me oko privatnog biznisa, krenuo bih nesto sa nekretninama, ali me interesuju i drugi poslovi (trgovina i usluge), pa da vidim sta kazu zvezde, sta je najbolje sada, sta kasnije. Takodje me interesuje posto sam pri kraju studija (4.godina) ali sam malo zapostavio faks kako ce se to ostvariti, posto planiram do kraja sledece godine da diplomiram.
http://smg.photobucket.com/albums/v449/StefanoD/Za%20forume/?action=view&current=natalni1.gif
Sto se tice zdravlja bas tezak period iza tebe, koji lagano prolazi. Bices vitalniji ali bi trebao posle ovog perioda da budes pametniji i odgovorniji za svoje zdravlje. Na racun ljubavi zapostavio si fakultet, zapni u ovom periodu jer ako ne das sve od sebe sada, diploma te ceka tek na kraju 2009 i pocetak 2010. Krajem 2008 nudice ti se neki posao ali ne sa bas nekom dobrom zaradom. Srecno     
IP sačuvana
social share
Fatalan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
moze li meni neko da pogleda:
Karta je na 23.stranici,marye je postavila
Mozemo nesto da ti pogledamo ali ne znamo sta te zanima konkretnije? Srecno Smiley        
IP sačuvana
social share
Fatalan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
 U naslovu lepo pise za pismene, tumacenje minimum 20 poruka!!!!          Druga veoma bitna stvar kod postavljajanja pitanja je ta, da treba biti skroman i konkretan u vezi sa onim sto se zeli saznati, jer oni koji im odgovaraju nisu placeni, vec to rade dobrom voljom, a vas ima puno!        Treca stvar je da ako pitate za neku ljubav, dogadjaj ili naredni period priblizite nam situaciju da bi dobili precizniji i tacniji odgovor sto je inace u vasem interesu u suprotnom mi treba da nagadjamo!                                                                                                      Svima smo odgovorili.Pozdrav!                                                                                                                                                           
IP sačuvana
social share
Fatalan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hvala puno...svaka cast...lepo si opisao mene,od reci do reci... Smile bas mi nekad predstavlja problem sto se predstavljam kao neozbiljna i nepouzdana,a to uopste nije tako...  Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 6630
Sto se tice zdravlja bas tezak period iza tebe, koji lagano prolazi. Bices vitalniji ali bi trebao posle ovog perioda da budes pametniji i odgovorniji za svoje zdravlje. Na racun ljubavi zapostavio si fakultet, zapni u ovom periodu jer ako ne das sve od sebe sada, diploma te ceka tek na kraju 2009 i pocetak 2010. Krajem 2008 nudice ti se neki posao ali ne sa bas nekom dobrom zaradom. Srecno
E hvala ti, bas si brzo odgovorio.
Sto se tice perioda iza tamo negde 2004-2005 bio sam krh sa zdravljem, oslabio sam bio skoro 30 kg, ali sam se vratio normalu u 2006 godini, a inace bilo je posledica moje ne odgovornosti. Da tacno, zapostavio sam faks zbog ljubavi, nadam se da ce se to vratiti u normalu, i da cu do kraja 2008 biti dip. ecc (posto apsolvent postajem u junu 2008). A sto se tice posla krajem 2008, nadam se da cu do tada poceti posao sa nekretninama, jedino se tu nadam da si pogresio Smiley i da ce ipak zarada biti dobra.
« Poslednja izmena: 06. Okt 2007, 01:21:12 od Stefano »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Јел треба конкретније од она два што сам поставио?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 167
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Hvala puno fatalni! Smile To za izrazavanje osecanja je stvarno tacno! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.