Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumačenje natalnih karata ~ minimum 300 poruka!  (Pročitano 137681 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Pitala sam već prije ali ništa pa evo da pokušam opet. Konkretno me zanima koje zanimanje bi mi najviše odgovaralo jer bi uskoro trebal odabrati faks, zanima me psihologija ali čini mi se da sam preambiciozna za nju. I drugo pitanje je ako se to može viditi da li ću se udati zbog ljubavi ili interesa, jer se u meni stalno sukobljavaju razum i osjećaji?
evo linka na natalnu http://forum.burek.com/index.php/topic,140208.220.html
« Poslednja izmena: 19. Okt 2007, 15:53:07 od malla-malla »
IP sačuvana
social share
Jer sve što prođe, sve što jednom prođe
kao po kazni uvek vraća se,
a kad se vrati, jednom kad se vrati
dođe da prođe i opet sećaš se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.01
Mene interesuje fax i posao, ako moze naravno?
Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
pa ne znam mozda ljubavni zivot Smile
@MarijaSti8 Mariche, jel ti je skromnost vrlina? Posto vidim svi grabe vise od dva pitanja a ti trazis odgovor na samo jedno. Zbog tvoje skromnosti ja cu ti malo vise ispisati.  Smiley     
                   Slozena je situacija kod tebe sto se tice ljubavi ali perspektivna. Smiley Trebalo bi da si lepog izgleda i da zracis seksipilom. Posedujes seksualnost koju znas ali i moras koristiti na pravi nacin. Imas odlicnu harmoniju izmedju ljubavi i strasti a tvoj momak ne bi mogao da bude bilo ko, vec neko sa najboljom konfiguracijom osobina i morala.
                   Desava se da te ponekad toliko ponesu emocije u vezi, da nisi svesna ko sta prema kome i koliko oseca sto nekad jeste a nekad nije dobro. Kad se zaljubis kao da si se napila, ali kad proradi ovaj tvoj ego eto tvoje hladnjikave venere Smiley Zbog tog svog nacina shvatanja ljubavi u mladjim danima negiras flert ali to je bas ono sto te i najvise privlaci i inspirise, pa je moguce da ce neka duza veza ili brak poceti sa “princem” jako neobicno-ako vec nemas neku dugu vezu. Bracni pratner bi trebao bas da bude okrenut javnosti, inteligentan i imucan. Verujes u ljubav i imaces srece u njoj Smiley
                     Ponekad kupi neku srecku ili uplati loto mozda ti se sreca osmehne sto se tice lutrije ako vec nije. Pozdrav Srecno!
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung d900
Pitala sam već prije ali ništa pa evo da pokušam opet. Konkretno me zanima koje zanimanje bi mi najviše odgovaralo jer bi uskoro trebal odabrati faks, zanima me psihologija ali čini mi se da sam preambiciozna za nju. I drugo pitanje je ako se to može viditi da li ću se udati zbog ljubavi ili interesa, jer se u meni stalno sukobljavaju razum i osjećaji?
evo linka na natalnu http://forum.burek.com/index.php/topic,140208.220.html
@malla           Posto malla-malla stvarno ceka duze vreme odgovoricu je vec kad sam tu.
                                   Uzimajuci u obzir dosta stvari iz tvog natala meni delujes kao osoba koja bi trebala da radi posao gde bi pomagala drugima. Ovaj dobro aspektovani pluton ti daje tu ambicioznost. Psihologija moze biti jedna od tvojih varijanti, pa onda razne vrste lecenja ljudi, ne znam koliko to volis, onda hemija, biologija, novinarstvo, politika, ekonomija, gradjevina, policija… U svakom slucaju posedujes taj studiozni potencijal i bilo bi lepo da odes na neke studije. Steta bi bilo da potencijal ne ode na obrazovanje. Ovaj Saturn zna da da pomanjkanje sigurnosti u tebe i tvoje potencijale ali uz trud ocekuj siguran uspeh Smiley
                           Sto se tice bracnog partnera mislim da cete imati samo razlicite kriterijume vrednovanja a inace da cete se dopunjavati u mnogo toga. Imas 17 godina i tvoj sistem vrednosti se izgradjuje u dobrom pravcu, jednostavno ti si osoba koja ce uvek na najobjektivniji nacin dati ocenu o drugima ali i osoba koja ce najadekvatnije proceniti kvalitet. Znas ti sta valja a sta ne. Malcice manje idealizuj partnere i dobijas pravu ljubav i zadovoljstvo kakvo zasluzujes, ne opterecuj se sitnicama znas ti koje su prave vrednosti. Pozdrav. Smiley
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
hvala, fatalni! nadam se da cu naci takvog momka(savrsenog)! kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiisssssssssss
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Klikni na link u mom potpisu!!!

Zodijak
Pol
Poruke 868
Zastava Cuba
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Fatalni ti si car! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Overclocking :)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia n
Fatalni ti si car! Smile
Dzabe je car kad moderatori ne cene znanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
1. Факултет - каријера, основни ствари, изгледе за успех, дали је одабир прави...;
2. Љубав: Шта могу ускоро да очекујем на овом подручју?

Хвала. Wink

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Natalna karta.JPG
(83.23 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
@fatalan kao prvo puno puno puno ti hvala za brzi odgovor,a kao drugo ma šta svi pričaju da ti govoriš ružne stvari, meni si sve lijepo rekao(nešto mi to sumnjivo sve divno a ja 5 t-kvadrata imam i to kardinalnih a prazna noga im pada u 6 kuću Smile))al neka ja sretna Smile Što se lječenja tiče, nisam baš zamedicinu, jedino možda stomatologija(a tu mi trebaju biologija i kemija) ili psihijatrija :evil:kao varijanta psihologije...hehe od ostalog jedino mi novinarstvo zazvučalo ko nešto gdje se prepoznajem koliko toliko, pošto me mama stalno na to nagovara a i dobro mi ide pisanje(valjda zbog merkura i blizanaca) ili građevina, samo možda više kroz arhitekturu jer mi je građvina kao sama ipak više muški posao(što sam konzervativna) Smile Što se tiče ne sigurnosti, aznači Saturn je kriv!!MOgla sam si misliti Smile
A tek što si me s ovim o ljubavi razveselio :mrgreen:Ja sam romantik do srži(živio romantični kutak) baš vjerujem u ljubav, ono da voliš svakim svojim atomom...ma baš si car, zvat ću te navjenčanje Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jer sve što prođe, sve što jednom prođe
kao po kazni uvek vraća se,
a kad se vrati, jednom kad se vrati
dođe da prođe i opet sećaš se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6120
Da li bih i ja mogao da cujem nesto?  Smile

Ljubav me interesuje, kako stoje stvari, dal' cu docekati svojih "5 min." ikada?  Smile

Hvala unapred!  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ja.gif
(27.45 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share
zVeZda ZvezDa zveZda

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.