Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumačenje natalnih karata ~ minimum 300 poruka!  (Pročitano 138449 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 1100
hvala na analizi...

ja sam sada IV godina gimnazije, nisam jos na faxu, razmisljam da li politicke odnose ili prava..pa ne znam sta ce bolje da mi legne...kazes da bi trebalo da se malo obrazujem u vezi sa astrologijom? pa ok, interesuje me to, ali posto sam potpuni pocetnik, tj. ne znam nista o tome, mozes li da mi preporucis neku  literaturu?

ja sam trenutno u vezi, nikad se nisam osecala ovako posebno sa nekim, međutim, nas dvoje smo dosta udaljeni...zanima ne kakva nam situacija predstoji....on je isto Lav, ali ne znam u koliko je sati rođen...

mozes li nesto preciznije da mi kazes sada?
hvala puno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
hvala na analizi...

ja sam sada IV godina gimnazije, nisam jos na faxu, razmisljam da li politicke odnose ili prava..pa ne znam sta ce bolje da mi legne...kazes da bi trebalo da se malo obrazujem u vezi sa astrologijom? pa ok, interesuje me to, ali posto sam potpuni pocetnik, tj. ne znam nista o tome, mozes li da mi preporucis neku literaturu?

ja sam trenutno u vezi, nikad se nisam osecala ovako posebno sa nekim, međutim, nas dvoje smo dosta udaljeni...zanima ne kakva nam situacija predstoji....on je isto Lav, ali ne znam u koliko je sati rođen...

mozes li nesto preciznije da mi kazes sada?
hvala puno Smile

Ma za tebe nema veze udaljenost,jer na vrhu sedme kuce je Uran pa kao da ti je i sudjeno,neko bar prostorno razdvajanje,a ljubav ide bice sve ok,kao sto sam ti rekla,ide dobar period,a astro knjizice,imas tu negdje temu,pa pretrazi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Potrebna su odredjena pitanja za analizu,ima 12 kuca,nemoze tako,pricaj mi o svemu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 13241
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Sony 
Daj onda reci mi,posao,tj studije za sad,i recimo ljubav
IP sačuvana
social share

Sreca ne postoji u zivotu... postoje samo momenti srece        just strawberry                   Gde volite da letujete/zimujete,putujete uopste?...posetite novi pod forum
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Daj bre onda Andjela  Smile  Smile

Andjela, imam viziju... evo javlja se Smile ...gledam kartu Goranse -a i sedmu kuću koja je u Ribama - vladar polja pobegao u četvrtoj. Je l' to znači da njemu odgovara devojčica u znaku Ribe ili noup?

Goranse, izvini što vežbam na tvojoj karti  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 13241
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Sony 
no problemo
IP sačuvana
social share

Sreca ne postoji u zivotu... postoje samo momenti srece        just strawberry                   Gde volite da letujete/zimujete,putujete uopste?...posetite novi pod forum
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i evo i moje pa recimo ljubav? ako može  Smile
samo još jedno dodatno pitanje ima li kakvog značenja što mi je pola karte prazno i što je sve zbijeno na jednu stranu , zanima me jako šta to znači?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

achart_q41fileQthOs1-u1138361036.gif
(25.79 KB, 670x471)
« Poslednja izmena: 09. Sep 2006, 00:19:59 od provera »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

ima li kakvog značenja što mi je pola karte prazno i što je sve zbijeno na jednu stranu , zanima me jako šta to znači?
Valjalo bi da ti drugu polovinu,popune planete nekog tipa,onda bi  se stvorila kosmicka ravnoteza,u odnosu na zemlju,koja je u sredini kruga. Smile
« Poslednja izmena: 09. Sep 2006, 09:30:40 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Andjela, imam viziju... evo javlja se Smile ...gledam kartu Goranse -a i sedmu kuću koja je u Ribama - vladar polja pobegao u četvrtoj. Je l' to znači da njemu odgovara devojčica u znaku Ribe ili noup?

Goranse, izvini što vežbam na tvojoj karti Smile
Goranse je vrh sedme kuce,kuce braka u sazvezdju Riba.Taj znak je ponekad sklon tajnim vezama.Vladar riba je otisao na vrh cetvrte kuce ,kuce doma,sto ipak ukazuje da ce Goranse  biti dobar domacin .E Sada,Neptun je u Strijelcu,koji je znak inostranstva,daljina,pa bi ga mogla takva zena i privuci,a Ribe inace simbolizujudaljine,pa se to potvrdjuje.
Posto je Vladar vrha cetvrte kuce upiter,otisao na Ascedent(vrha prve kuce)Goranse je jako vezan za majku,kao i za porodicu,eto Maki i goran eto bi bilo to,po pitanju sedme kuce.
Brak ce ti biti dobar,i zbog toga jer se vladar Neptun ,nalazi u lijepom trouglu,koji se jasno vidi u natalnoj karti,sa Venerom,planetom ljubavi(koja je ponovo vladar devete kuce)ne mogu se otrgnuti,da ce ti supruga biti "iz vani" i Mjesecom,koji sam po sebi simbolizuje zenu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Daj onda reci mi,posao,tj studije za sad,i recimo ljubav
Vrh sedme kuce,kuce braka u sazvezdju Riba.Taj znak je ponekad sklon tajnim vezama.Vladar riba je otisao na vrh cetvrte kuce ,kuce doma,sto ipak ukazuje da ces  biti dobar domacin .E Sada,Neptun je u Strijelcu,koji je znak inostranstva,daljina,pa bi te mogla takva zena i privuci,a Ribe inace simbolizujudaljine,pa se to potvrdjuje.

Posto je Vladar vrha cetvrte kuce Jupiter,otisao na Ascedent(vrha prve kuce) ti si  jako vezan za majku,kao i za porodicu.
Brak ce ti biti dobar,i zbog toga jer se vladar Neptun ,nalazi u lijepom trouglu,koji se jasno vidi u natalnoj karti,sa Venerom,planetom ljubavi(koja je ponovo vladar devete kuce)ne mogu se otrgnuti,da ce ti supruga biti "iz vani" i Mjesecom,koji sam po sebi simbolizuje zenu.(na trecem kraku trougla)
Ovo sam ti tumacenje ponovila,jer neznam,hoces procitati,ono sto sam napisala Makishon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.247 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.