Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kratko tumačenje natalnih karata ~ minimum 300 poruka!  (Pročitano 138384 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Samsung D500
@grtalica

Za posao se gledaju druga,sesta i deseta kuca
Druga ,jer je to kuca finasija,sesta ,jer je to kuca posla i okruzenja na radnom mjestu,deseta,jer je to kuca uspjeha.Pa se gledaju vladari kuca,pa gdje su otisli,pa dispozitori...

U tvojoj sestoj kuci je smjesten Mjesec,sto ukazuje na promjene posla.Sesta kuca je u Jarcu,Jarcem vlada satrun otisao je na 20 st Blizanca,tacno na fiksnu zvijezdu Belatriks koja je trenutno na 20 st Blizanca.Ona donosi slavu,bogatstvo,uticajne prijatelje...
Tvoj Satrun ima najbolji aspekt sa Uranom(120 st)Uran simbolizuje astrologa,(Inace Uran vlada tvojim sedmim poljem,koje je i polje javnih nastupa)
Sto sve to znaci,da je vrh kuc eposla dobro sa planetom koja simbolizuje astrologa, i mjesto gdje su tvoji javni nastupi.
Dalje,tvoj Merkur je na 23 st Djevice,taj stepen simbolizuje ponovo Vodoliju(ako je 12 st Riba,24 st ponovo Riba,st nazad Vodolija)Vodolijom vlada Uran.
Znaci ,nastavi uciti astrologiju,nek ti to bude dopunska djelatnost,zasto ne?
 Merkur u Djevici je jak,kod svoje kuce,u konjukciji sa Marsom.
 Merkur konjukcija Mars-daje izuzetnu mentalnu energiju koja je dobra kod pisaca i fiozofa.Mozes da gubis snagu u neumjerenom radu, ipak priusti sebi malo odmora,mislis da sve mozes i previse,ali uspori malo.
         Svojom eruptivnom snagom i intelektom stičes ugled i poštovanje drugih.Iskrena si i pravična.Dobar govornik.

E sad sto smeta,smeta Satrun,koji je u kvadratu sa Merkurom,pa ti donosi bezrazlozne strahove,hocu li uspjeti i sl...
Zaboravi Satrun,iskoristi konjukciju Marsa i Merkura i trougao Saturna sa Uranom,nemoj da te Saturn kvadrat Merkur,vuce nazad Smile

Veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jubaccccccccccccc  Smile
Ovo mi je bilo od velike pomoći. Hhehehhe...sredila si mog saturna sada Smile
Hvala draga   :bunch:
« Poslednja izmena: 07. Sep 2006, 15:48:08 od grtalica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

i kad bi neko mogao da mi kaze,da li cu zavrsiti ekonomiju,upisala sam je ove god. . . Ali sve mi je toliko neinteresantno. . . . Nemam ni drustva tamo,a inace sam navikla da budem s ljudima,pricam jer sam prilicno komunikativna :d

Uspjeti ces ,kako neces,glavu gore!
Polako ljubav,prvo skola,pa ljubav.

Sada je vrijeme za uspjeh na fakultetu,vec u oktobru ti Jupiter planeta srece ulazi u deveto polje,obrazovanja i putovanja,tu ce boraviti godinu dana,iskoristi to i za ucenje bar jednog stranog  jezika obavezno.Pa Venera,ljubav ti je u inostranstvu,moras da naucis zbog toga jedan jezik,a Jupiter ce ti biti u pomoci!
Nemoj se bojati uspjeh je zagarantovan,kad startas ,nema problema,ekonomij nije  bauk.
Obrni se oko sebe,koliko ima ekonomista?Jesi gluplja od njih?Nisi.Vladar Asc ti je u desetom polju,Neptun,ti ces biti jako ambiciozna u karijeri,a za karijeru je potrebna skola.Imaces puno novca,vladar devete ti je Jupiter na vrhu druge kuce-finansija,znaci fakultzet i pare su povezani,a samim tim i uspjeh zivotni.
Drustvo?Drustvo ti je prikazano jedanaestom kucom koja ti je u Jarcu,sto znaci,sto budes starija,imaces vise prijatelja,u mladosti,kao da ti ih satrun koji vlada Jarcem oduzima.Zato ne sekiraj se.Bice svega i drustva i para i zavrsices fax ,sigurno,ovo nisu prazne price,priljateljstva ce doci,ne brini,samo moras malo sacekati na njih.
Mjesec ti je u Blizancu,zato volis komunikaciju,ali zato imas i dar za ucenje stranih jezika,i bistrinu uma,a osim toga si Skorpija ,a nema neuspjesne Skorpije,pa sretno i javi nam se kad padnu prve desetke Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 1100
moze li i meni mala analiza...thanx
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
hvala andjela puno..
sad si mi dala volju,ono u stilu... mogu ja to  Smile
naravnol da cu se jawiti...10....ko zna mozda i budu... Smile
mene mnogo zanima astrologija,ali trenutno nemam vremena da se bavim tim..na zhalost......
iskoristicu taj oktobar..taman su mi tada svi kolokvijumi Smile
i nadam se da cu ubrzo imati vremena da i ja ucim na ovom forumu tj da cu imati vise komentara na temi gdje je i postavljena moja natalna karta tj ...."za clanove koji oce da nauce ponesto"
hvala Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 76
Zastava Geraldton
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile
Trenutno sam vec godinu dana u Australiji a promenila sam mesto stanovanja zbog udaje. Ne radim jer suprug zaradjuje dovoljno dobro. Jedini problem zasada je moj sin koji nekako kao da nema zelju da bude ovde...
Mozda bi mogo neko od vas da mi pomogne da otkrijem zasto se ponasa cudno i izgleda na trenutke ko da je pao sa Marsa. Nece da se druzi, udebljo sa 20 kila, nece da uci i kao da ga nista ne zanima!!!!?
PS
Probala samda ubacim njegovu natalnu kartu sa Astrodienst ali mi nikako neide Smile dali mi ko moze pomoci? Rogen je 8 septembra 1989 u Skoplju u 10.55 am a znam da je Devica sa Skorpijom u podznaku i Pluton mu je u prvoj kuci...
IP sačuvana
social share
volim da se druzim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Evo za Srebrninog sina kartica

« Poslednja izmena: 08. Sep 2006, 11:47:14 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 13241
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Sony 
Mozes li mi malo protumaciti kartu.Sve po malo me zanima.Hvala unapred

IP sačuvana
social share

Sreca ne postoji u zivotu... postoje samo momenti srece        just strawberry                   Gde volite da letujete/zimujete,putujete uopste?...posetite novi pod forum
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mozhesh i moju isto od svega po malo. Hvala

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

achart_8l1fileRpaPUy-u1157724863.51264.jpg
(25.27 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
ewo ljudi i moje karte...Smiley

mene interesuje nesto u vezi faxa jer sam sad maturant, i takodje ljubav naravno! Smiley
hvala puuuno

Andjice,nisi nam rekla sto si upisala.
Vrh devete,kuce obrazovanja i putovanja,u Vodoliji,ovaj znak je povoljan za studije matematike,elektrotehnike,kao i astrologije,a moguce je i da ces pozeljeti d apromjenis studije nakon ih upises.
Vladar Vodolije,znaci devete kuce, otisao je na 27 st Strijelca,sam Strijelac predstavlja devetu kucu,ovaj stepen je povoljan za astrologe,pa kad budes imala vremena,odvoji malo za izucavanje te oblasti.
Obzirom da je Uran u konjukciji sa Saturnom,bices odgovoran i vrijedan radnik,ali ne dozvoli da ti Saturn donosi neke strahove,da li cu poloziti i sl,jer on zna da bude nezgodan.
Moguce je da ljubav dolazi vec u oktobru,jer tranzitna Venera prolazi tada kroz tvoje peto polje a tranzitni Jupiter,planeta srece,salje pozitivne vibracije na tvoj Mjesec,a to bi moglo biti vrijeme za ljubav.
Saturnovo dejstvo je nadam se popustilo,o cemu sam ti vec pisala,sada u nove pobjede Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2006, 17:34:33 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Smile
Mozda bi mogo neko od vas da mi pomogne da otkrijem zasto se ponasa cudno i izgleda na trenutke ko da je pao sa Marsa. Nece da se druzi, udebljo sa 20 kila, nece da uci i kao da ga nista ne zanima!!!!?

Evo skolski primjer za zivot u inostranstvu.
Rak na vrhu devete kuce,znaci da ce osoba zivjeti u inostranstvu.,ali nostalgija je velika,i Rak nagovjestava vracanje,tokom zivota u dom,domovinu,odakle se i ode.
Zato njega i vuce nesto da se vrati.

Svjetla su mu u kvadratu-Sunce i Mjesec,kao da u trenutku njegovog zaceca,roditelji nisu bili bas u velikoj ljubavi,ukazuje ovaj aspekt na neslogu roditelja ili sklonost bolestima u djetinjstvu,mozda i ta gojaznost..

Kod ovog aspekta, ćud ovakvih osoba agresivna i vrlo promenljiva. Često dolazi do povlačenja u sebe, zbog loših iskustava, a zbog svoje, ne mnogo privlačne, prirode.(vjerovatno u njegovom slucaju debljine) Može doći do duševnih konflikata koji često nisu vidljivi okolini, a neretko i do osećanja neprijatnosti pred osobama suprotnog pola.

Tesko mu je ostvariti odnos sa Vama,jer je vladar nejgove cetvrte kuce doma,Uran,on prestavlja,Vas ,majku,u konjukciji sa Satrunom,pa dolazi do zahladjenja odnosa sa Vama,ali sto bude stariji,odnosi ce biti kvalitetniji,Saturn zahtijeva vrijeme.
Inace Uran u IV kuci daje nemir u domu.
Otac je deseta kuca,predstavljen Suncem,koje je u konjukciji sa Marsom,Bogom rata...mali je on da sve to shvati i toga Saturna i toga Marsa,najlakse mu je zatvoriti se u sebe,nemojte da mu cangrizate i tjesite ga da ce se jednog dana vratiti u zemlju odakle je otisao.
XII kuca je kuca izolacija,vladar njegove XII kuce je Venera,a nasla se bas u toj XII kuci,to je tesko za njegovu psihu,on mora biti bar neko vrijeme u toj svojoj izolaciji,dobro bi bilo da se okrene molitvama,da dozivi spiritualni razvoj,u svakom slucaju nije ni njemu lako i morate ga shvatiti.
Merkur koji odredjuje nacin na koji razmisljamo,nasao se u T kvadratu sa nekoliko planeta,to doprinosi njegovom buntovnom stavu,kao i povremenim strahovima i depresijama.
islim da mu Vi najbolje mozete pomoci,on je ipak jedna malena glavica,da razumije sve te sile nebeske.

Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2006, 18:24:30 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 167
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.135 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.