Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Краљево, пацијент убио хирурга  (Pročitano 1954 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.114
nece jer je drzava omogucila takav sistem

niko ne moze da lezi ko nije za lezanje, ako hoces brze rezultate uradi sve privatno i plati

ako na konzilijumu odluce da si hitan, onda ces biti operisan odmah..

ne treba u srbiji vise racunati na analize i snimke o trosku drzave jer se predugo ceka obzirom da bolnice nemaju ni osoblja ni potreban broj aparata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Samsung GT-S7580
А шта је у питању, ако није проблем да кажеш?

Систем јесте поремећен, операције се заказују за неколико месец, година, а то је нешто, ја мислим, што држава мора да реши, а не један доктор.

Поред таквог одуговлачећег система, остаје нам да се молимо богу.  Smile

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Имао бих много бљувотина да кажем на рачун лекара... и њиховог огромног незнања... и њиховог огромног ега... и неодговорности... и тога што их мрзе да раде свој посао... ипак, за овај конкретан случај могу само да кажем: предобро га је лечио Smile Излапела, матора будала...

Citat
Ova zemlja je def. postala ludnica otvorenih vrata...

Како рече један мој познаник: "Ех, да хоће да испразне Лазу Лазаревића, па да ово мало нормалних улети унутра и добро се закључа..."
IP sačuvana
social share
Ček znači ti hoćeš da kažeš da ne voliš kad se nešto tera u krajnost?
Pa ti onda nisi Srbin...
 Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Samsung SGH-E590
Ima rak grla...

niko ne moze da lezi ko nije za lezanje, ako hoces brze rezultate uradi sve privatno i plati
Da je taj hirurg koji ga je primio dobio pare znas kako bi ga primili u bolnicu... I zbog toga on jeste kriv!
A konzilijum ce naravno reci da li je hitno(a izgleda da jeste), ali znas kako prvo treba da dodje do konzilijuma. Mog ujaka su vec dva puta vracali pred konzilijum zato sto mu je nesto nedostajalo(naravno nedostajalo mu je zato sto je prvi put cuo da mora i to da uradi)...

IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
Neko je morao da pocne....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
Ima rak grla...

Da je taj hirurg koji ga je primio dobio pare znas kako bi ga primili u bolnicu... I zbog toga on jeste kriv!
A konzilijum ce naravno reci da li je hitno(a izgleda da jeste), ali znas kako prvo treba da dodje do konzilijuma. Mog ujaka su vec dva puta vracali pred konzilijum zato sto mu je nesto nedostajalo(naravno nedostajalo mu je zato sto je prvi put cuo da mora i to da uradi)...

Nazalost drugar, sistem je takav. U svim nasim sistemima drustva treba ti FT1P (fali ti  jedan papir). Ne opravdavam ubistvo, verovatno ga je pocinio neka prsotina. Za rad u zdravstvenim ustanovama znam da ako se posle operacije ne podmite one sestrice tesko cete moci da cesto posecujete svoje najblize i jos gore od toga da one sestre nece preterano da "brinu" kako treba o pacijentu. Meni je samo bez mozga logika da neka med. sestra koja se valja sa svakim docom na i van posla mora da joj se kupi cokolada, kafa i sl. da bi ona bolje pazilia ili uopste i pazila na neki normalan nacin na pacijenta. Ima vrhunskih doktora, ali su med. sestre velike zveketaljke. Ovo pre svega mislim na drzane ustnaove, na privatnim se barem spolja zna neki red i kulturniju su i sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Ako je ovaj matori debil cist sa sobom, zasto je pokusao da izvrsi samoubistvo ? Mogao je elegantno da ode u policiju i da kaze : "Ubio sam skota, trazio mi mito", i verovatno mu niko ne bi zamerio.
Ovako, verovatno doktor nije ni kriv ni duzan, nego sto kaze Anea, matorac se toliko plasi lopate, da nije u stanju da se skoncentrise samoubistvo da izvrsi, nego zavrsava sa laksim povredama.
Moj deda je umro od leukemije, i njemu su otvoreno rekli, nema se dovoljne kolicine lekova, tako da se uglavnom cuva za mladje pacijente, starijima se daje manja terapija koliko da bolest sporije napreduje, tj da im se malo produzi zivot. Mozda se ovaj nije slozio sa tim.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
Ako je ovaj matori debil cist sa sobom, zasto je pokusao da izvrsi samoubistvo ? Mogao je elegantno da ode u policiju i da kaze : "Ubio sam skota, trazio mi mito", i verovatno mu niko ne bi zamerio.
Ovako, verovatno doktor nije ni kriv ni duzan, nego sto kaze Anea, matorac se toliko plasi lopate, da nije u stanju da se skoncentrise samoubistvo da izvrsi, nego zavrsava sa laksim povredama.
Moj deda je umro od leukemije, i njemu su otvoreno rekli, nema se dovoljne kolicine lekova, tako da se uglavnom cuva za mladje pacijente, starijima se daje manja terapija koliko da bolest sporije napreduje, tj da im se malo produzi zivot. Mozda se ovaj nije slozio sa tim.

Da i tu pocinju pitanja....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Moja iskustva sa nasim Zdravstvom i Zdravstvenim radnicima je uvek bila katastrofa.  Svi najbolji lekari su napustili zemlju radi specijalizacije, ovo sto je preostalo (cast izuzecima) je sama stoka.  Ja se secam kada su mom pokojnom dedi pretili da mu nabiju metalnu shipku u anus od metar i po "jer mu se moze," a on jadan je imao rak debelog creva. Kukao je da ide kuci jer nije mogao da podnese izivljavanje i maltretiranje, samo zato sto neki mali umisljeni peder sa diplomom hoce da se pravi faca.  Ta pizda od lekara ima srece da nisam bio stariji tada, inace bi njega nasli nabijenog na tu metalnu shipku. 

Sto se tice Americkog zdravstva, ni ovde nije nista bolje. Ovde se prave da su profesionalni i barem ti se u vecini slucajeva ne smeju lice, ali zato jedu govna cim zatvoris vrata.  Urgentni Centri su puni osoba koji jedva znaju gradivo.  Pricam ja pre neki dan sa medicinskom sestrom posto smo prebacili pacijenta, i pitam je za neke osnovne stvari vezano za krv, onda samo bleji u meni, a ima vise strucne smene od mene. Skolski sistemi su popustili, ljudi su u zdravstvu jer zele pare a ne da pomazu ljudima, sto je sasvim jadno. 
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.74.9
mob
I-mate 30 Pro
Pogledaj leksiku samog teksta...prvo se kaze da je on hirurg pa lekar...pa tek onda generalije...

Znaci sam tekst je tendenciozan....

To je ko sto sad u americi pricaju kako deca ne pripadaju roditeljima...vec zajednici....

To je jedno globalno ludilo...
« Poslednja izmena: 04. Maj 2014, 16:05:29 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.