Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Краљево, пацијент убио хирурга  (Pročitano 1917 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
Pacijentkinja ubijenog hirurga: Žrtvovao se za mene

Nenad Božović    | 05. 05. 2014. - 07:02h

Poznati hirurg Zdravstvenog centra “Studenica” dr Slobodan - Dane Lukić (66) ubijen je na trotoaru u Ulici vojvode Stepe dok se vraćao s pijace. Anđu Jukić (67) zatekli smo u bolnici u plaču. Ona kaže da joj doktor Lukić spasao život.

- Žrtvovao se za mene i gledala sam ga kao svoje dete. Ne mogu da prežalim, ceo dan plačem - priča Anđa.

Igrom slučaja, Anđa je poznavala i ubicu Budimira Milosavljevića, jer su bili komšije.

- Buda je bio druga kuća od mene u Tanaska Rajića. Nisam nikada pre toga čula ništa loše o njemu i bio je dobar komšija. Ima jednog sina i brinuo je o nepokretnoj ženi. Znam da je išao sa štapom i da se žalio da je bolestan. Valjda mu je otkazao mozak - priča Anđa.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Иако мислим да је деда био луд, и да је, у овом случају, дотични лекар требао да га лечи тако да из кревета не може да устане... иако мислим да нико нема право да убија на улици незадовољан услугом... не могу да верујем како ће сад све лекаре да прогласе са свеце и угрожену врсту, као да ништа до њих није... него све до лудих пацијената и наопаког система Smile Smile Smile

Da je usrano i tužno, jeste, ali nije prvi put, sigurno ne i poslednji.

Citat
Obrnuto. Na 50 dobri ima 1 bahat. A i taj bahat je profesionalac.

Tru stori. Naročito važi za hirurge i ginekologe. I bolje što je tako.

А како је то боље што је тако, мајке ти?!?!? Твој коментар само показује колико су егоистични бели мантили постали, невероватно. Што мисле да су Богом дани, и да су се они студирањем медицине више жртвовали него студенти машинства, или електротехнике, или физике... На страну што уопште није тачно, него је баш обрнуто - на 50 бахатих дође пар нормалних.

Основни проблем лекара јесте то што толико крвнички чувају своје колеге и чувају једни другима леђа, да су у стању и да највећа говеда заштите и стану на њихову страну, само због белог мантила.

Треба ли да помињемо случај клинца кога је ударио ауто испред дома здравља, а лекари га искулирали?!?

Pa vidis, ja ne krivim nikoga, ali ako se vec latis ovog posla, postoje odredjena ocekivanja koja moraju biti ispunjena. Dakle ti si doktor/hirurg, tebi je za cilj da lecis nekoga, da mu pomognes, da mu ucinis zivot laksi i bolji ako je to u tvojoj moci. Ja to gledam sa moje strane Urgentnog Tehnicara. Kada neko zove Hitnu oni ocekuju spas od nas, i nama je duznost da uradimo sve sto mozemo da spasemo, pomognemo i umanjimo ostecenje, a pri tome nismo polagali zakletvu i dobijamo crkavicu u odnosu na lekare.  Tako da ja nemam postovanja prema takvim ljudima. Ili pomozi, ili daj otkaz i cisti ulice ili nesto drugo ali nemoj tu da glumis neko ludilo i da ne radis svoj posao.  To je neko moje misljenje.

Управо тако! Многи су лекари постали због пара и угледа, а тек сваки 10 да би се држао те фине заклетве коју полажу и стварно помагао људима. Бити лекар је једно од најплеменитијих, најхуманијих и најтежих занимања - зато мислим да само посебни људи могу да га раде како треба. А јако мало људи код нас то ради како треба!
IP sačuvana
social share
Ček znači ti hoćeš da kažeš da ne voliš kad se nešto tera u krajnost?
Pa ti onda nisi Srbin...
 Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Jebote, prevrce mi se stomak vise od ovog, svi dobri, fini, javljaju se na ulici, i ubijaju jedni druge ko zeceve  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Исти сценарио у серији Грејс Анатоми.
Лаки па и Хаус је добио метак. Немој тако да дискриминишеш серије.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Samsung GT-S7580
Нажалост, нисам гледао Хауса. Биће времена и за тог маторца.  Smile

Citat
Nisam nikada pre toga čula ništa loše o njemu i bio je dobar komšija.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1625548_626114740808186_5516240862819105353_n.jpg
(14.72 KB, 960x540)
« Poslednja izmena: 07. Maj 2014, 18:56:31 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
То за комшилук ме подсећа на филм Smrt čoveka na Balkanu. Биљантан филм, ипак је у питању Мирослав Момчиловић - најбољи српски режисер.

Иначе у Грејсу буде убијен само онај хирург-стажиста, а Шепард преживи, је л тако беше?  Smile
« Poslednja izmena: 07. Maj 2014, 19:07:17 od vandemon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Samsung GT-S7580
Спојлер: Јесте

Скоро почели да снимају десету сезону, никако да стигнем до ње.  Smile

Комшилук скинут са странице Нај лепши цитати свецке књижевности!  Smile

« Poslednja izmena: 07. Maj 2014, 19:12:44 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Pa gde da ubiju Patrika Dempsija, cela zenska populacija bi izasla na ulice da ga nekako vrate iz mrtvih pa makar i kao zombija.  Smile

Inace doktori i jesu malo "na nivou". Ali vecina i jesu generalno profesionalci...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17114
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
Иако мислим да је деда био луд, и да је, у овом случају, дотични лекар требао да га лечи тако да из кревета не може да устане... иако мислим да нико нема право да убија на улици незадовољан услугом... не могу да верујем како ће сад све лекаре да прогласе са свеце и угрожену врсту, као да ништа до њих није... него све до лудих пацијената и наопаког система Smile Smile Smile

Da je usrano i tužno, jeste, ali nije prvi put, sigurno ne i poslednji.

Citat
Obrnuto. Na 50 dobri ima 1 bahat. A i taj bahat je profesionalac.

Tru stori. Naročito važi za hirurge i ginekologe. I bolje što je tako.

А како је то боље што је тако, мајке ти?!?!? Твој коментар само показује колико су егоистични бели мантили постали, невероватно. Што мисле да су Богом дани, и да су се они студирањем медицине више жртвовали него студенти машинства, или електротехнике, или физике... На страну што уопште није тачно, него је баш обрнуто - на 50 бахатих дође пар нормалних.

Основни проблем лекара јесте то што толико крвнички чувају своје колеге и чувају једни другима леђа, да су у стању и да највећа говеда заштите и стану на њихову страну, само због белог мантила.

Треба ли да помињемо случај клинца кога је ударио ауто испред дома здравља, а лекари га искулирали?!?

Pa vidis, ja ne krivim nikoga, ali ako se vec latis ovog posla, postoje odredjena ocekivanja koja moraju biti ispunjena. Dakle ti si doktor/hirurg, tebi je za cilj da lecis nekoga, da mu pomognes, da mu ucinis zivot laksi i bolji ako je to u tvojoj moci. Ja to gledam sa moje strane Urgentnog Tehnicara. Kada neko zove Hitnu oni ocekuju spas od nas, i nama je duznost da uradimo sve sto mozemo da spasemo, pomognemo i umanjimo ostecenje, a pri tome nismo polagali zakletvu i dobijamo crkavicu u odnosu na lekare.  Tako da ja nemam postovanja prema takvim ljudima. Ili pomozi, ili daj otkaz i cisti ulice ili nesto drugo ali nemoj tu da glumis neko ludilo i da ne radis svoj posao.  To je neko moje misljenje.

Управо тако! Многи су лекари постали због пара и угледа, а тек сваки 10 да би се држао те фине заклетве коју полажу и стварно помагао људима. Бити лекар је једно од најплеменитијих, најхуманијих и најтежих занимања - зато мислим да само посебни људи могу да га раде како треба. А јако мало људи код нас то ради како треба!

Slazem se. Svaka cast izuzecima, ali da su lekari postali ogavni i alavi to je tacno. Pre nekoliko godina bio je neki doktor Slavik, ne znam na koliko ga osudise. Sad ispada pacijent lud, blesav, sam je kriv sto treba da se pregleda  i sto ga uvek, ali uvak mrcvare da na sto mesta ceka i da ga vrte danima da uri po oridnacijama doktore. Cista smejurija je neko pravo pacijenata sto je zalepljeno u domovima zdravlja i ostlaim zdravstvenim drzavnim institucijama. Kao bolji odnos pacijenta i doktora, pacijent ima pravo na to, to i to.... samo na posteru.  Smile
« Poslednja izmena: 08. Maj 2014, 01:15:13 od Rammfan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.