Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 00:59:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kraljevina Srbija !!!  (Pročitano 18142 puta)
Hronicar svakodnevice

par godina za nas

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 607
Zastava Kosovo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bez kosova nista sve smo usrali verujte mi ja sam dole ako mene izgubite i moju bracu i sestre sta ste uradli nista tu sam da scuvam nase srce srbije :peace: [smilie=9.gif] [smilie=frisko84.gif] [smilie=12.gif] [smilie=frisko85s.gif] [smilie=invalid.gif] Frisko107
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
Ja zaista ne razumem neke vase argumente:
Necemo da placamo kralja. Mi i sada imamo predsednika koji nema politicku jacinu i njega placamo. Placamo i Beli dvor kao drzavno vlasnistvo plus predsednika. Ja sam spomenuo i podelu vlasti koja se odnosi na odnos predsednik-premijer odnosno monarh-premijer. Znam da nas ima trenutno manje nego republikanaca, ali to takodje ne znaci da ne mogu da iznesem svoj stav. Posto se ovde i sa vase (republikanske) strane navode samo opsta mesta mozda je najbolje ovu prica zatvoriti.
I na kraju mog dela ucestvovanja u ovoj raspravi, ne vidim kako je to zaostao nacin uredjenja, sto je vas cest argument. Ja ne bih ponovo isticao ko je sve rpeublika a ko monarhija, jer mi se zaista cini da su vama vasi argumenti veliki koliko su nama nasi.

Sistem nije bio savrsen, vodja nije bio savrsen, ali je jadni mali covek ziveo bolje i bio stvarno ponosan na svoju zemlju...  Smile
...nisu svi mali ljudi ziveli bolje i nisu svi bili ponosni na svoju zemlju...

Za kraj, Srbija jos uvek ima grb sa krunom.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2007, 01:04:24 od agent »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
BlackBerry bold 9000
Problem kraljevine je taj što predstavnik zemlje može biti i retard i to doživotno jer je to pravo dobio svojim rođenjem, kod republike retardi ipsk vladaju nešto kraće što se vidi iz slobinog primera...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 296
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung Galaxy S3 Mini
Многи аргументи републиканаца су следећи:
1. престолонаследник не зна српски језик
2. престолонаследник има вишак килограма
3. не жели да плаћа порез за краљевску породицу и Бели двор
4. за време републике (комунизма) Србија је била развијенија него за време монархије.

1. Не знају српски многу Срби који живе у Србији па ништа им не смета да буду познати и славни
2.Па, шта са тим
3. Већ се плаћа порез за председника и за Бели двор, а у монархији би се плаћало уместо за председника за краља и његову породицу + нема избора за председника
4. Не може се пордеити време између два светска рата и време после Другог светског рата. Многе земље су биле неразвијене и у њима се лоше живело пре Друго светског рата, па су после њега процветале и даље су монархије. И ко гаратује да је Југославија остала монархија да се не би живело много боље после Другог светског рата и да сада не би смо били у Европској унији , Светској трговинској организацији, Савету безбедности, и ко гарантује да би се распала Југославија.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Србију као краљевину везују само победе у свим ратовима које смо водили,имали смо чврсте савезнике у Француској и Енглеској.Краљевска војска је била позната,по небеској храбрости,милосрђу и љубави према својој отаџбини,а не мржњи према другима.Знали смо да добијамо за 10. година 4 рата,као краљевина,иако знатно ослабљени.
Поставши република,окренули смо леђа Европи,пријатеље нашли у неразвијеном црном континенту и опасном блиском истоку.Изгубили смо ратове,своје територије,гинули су млади људи и на све то оптужени смо за нечасно ратовање.Обрукали смо свету традицију наших предака.
А могао би да подсетим да је са Косова и Метохије од 1945. до 1990.протерано или исељено више од 300000 Срба,а да непомињем шта се после десило.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
Zastava Buchs, Svajcarska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson W810i
Da li bi ste vi samo tako na lijepe oci dali ovome prestolonasledniku vlast?

U principu nebi imao nista protiv kralja cak bi i bio za njega ako bi bio kvalitetan politicar koji bi mogao da dokaze da moze da pomogne srpskom narodu...
Znaci ako ovaj nas prestolonaslednik ima neke veze i vezice na koje se vi monarhisti pozivate neka pokusa da pomogne oko rijesavanja statusa kosova i metohije, ili oko ulaska u evropsku uniju, dovodjenja stranih investitora...

Koliko ja vidim iz vasih argumenata sto se ovdje pokazali on nije uradio nista sem prazne price...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ја не причам о Александру конкретно, већ о васпостављању монархије....јер можда његов син Петар постане краљ....
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
Zastava Buchs, Svajcarska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson W810i
Ako je na pretka Petra prvog nebi trebalo biti problema Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Слажем се... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 00:59:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.