Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 17:54:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kraj za Atifa Dudakovica!? Novi snimak  (Pročitano 38318 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
LG Google Nexus 5
a ne mislis li ti da su kojim slucajem i karadzic i mladic nesto uradili za evropu i zapad i da su sklopili pakt,
da su uradili nesto za njih, da imaju dokaze protiv njih,  i da ih zato nikad nece uhapsiti???

mislis da evropi nije u cilju da ih uhapsi da ih ne bi?

zar ti mislis stvarno da se oni kriju?????

Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
a ne mislis li ti da su kojim slucajem i karadzic i mladic nesto uradili za evropu i zapad i da su sklopili pakt,
da su uradili nesto za njih, da imaju dokaze protiv njih,  i da ih zato nikad nece uhapsiti???

mislis da evropi nije u cilju da ih uhapsi da ih ne bi?

zar ti mislis stvarno da se oni kriju?????

Smile

Mirjana nije bitno kako ja mislim i kako ne....bitno je ono sto svijet prica,ja nigdje nisam do sada procitao da imaju pakt sa zapadom osim na ovom forumu...a i to je cak nebitno jer kako i vi zelite pravdu za vase poginule duse u ovom ratu proslom tako i muslimani zele da netko odgovara tko je njihove poubijao i tko je najveci masakr nad tim narodom ucinio samo zato da se osveti turcima....samo razlika je u tome da je do sada se svaki Musliman ili Hrvat pronasao na klupi i bio optuzen ili oslobodjen ali u Srbiji nije to tako i dok ljudi pricaju da je on Heroj nemoraju ljudi u susjedstvu ni znati dali je zapad uradio pakt sa njima kada znamo da je pakt ljubavi prema njima napravio Srpski narod koji bi prije njih cuvao nego naprjedovao...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
LG Google Nexus 5
vidis kako si bio neobavesten  Smile

ah pa uhapsili su milosevica, seselja, i sve ostale, dosta ima je.

recimo da je milosevic bio kriv za sve, da nije bilo njega, ne bi ni ubijenih muslimana i hrvata bilo i .... mirna bosna   Smile

a sad mi reci da su hrvati jedva docekali da uhapse gotovinu, da mogu napredovati??
eto ni ti prvi nisi bio za to da ga uhapse, ni niko od hrvata na ovom forumu, niti niko iz hrvatske!!!!
a sta je sa onim ustasama, koji su se posle 50 godina izgnanstva vratili u hrvatsku???

tako da ..... ti sad pokusavas da kazes kako su srbi ne moralni jer nece da isporuce ratne zlocince????
ili ti je krivo sto su uhapsili gotovinu, a mladica nece??

u svakom slucaju, ja sam pre za to da se raspusti taj hag koji ionako nicemu ne sluze, da se vrate kucama, pa nek im se tamo sudi, nego da se ulizujemo
nekome ...          moje misljenje .....   Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
vidis kako si bio neobavesten  Smile

ah pa uhapsili su milosevica, seselja, i sve ostale, dosta ima je.

recimo da je milosevic bio kriv za sve, da nije bilo njega, ne bi ni ubijenih muslimana i hrvata bilo i .... mirna bosna   Smile

a sad mi reci da su hrvati jedva docekali da uhapse gotovinu, da mogu napredovati??
eto ni ti prvi nisi bio za to da ga uhapse, ni niko od hrvata na ovom forumu, niti niko iz hrvatske!!!!
a sta je sa onim ustasama, koji su se posle 50 godina izgnanstva vratili u hrvatsku???

tako da ..... ti sad pokusavas da kazes kako su srbi ne moralni jer nece da isporuce ratne zlocince????
ili ti je krivo sto su uhapsili gotovinu, a mladica nece??

u svakom slucaju, ja sam pre za to da se raspusti taj hag koji ionako nicemu ne sluze, da se vrate kucama, pa nek im se tamo sudi, nego da se ulizujemo
nekome ...          moje misljenje .....   Smile

Ja nikada nisam rekao da se ja protivim hapsenju Gotovine...on jeste za mene Heroj ali nikada nisam rekao da ga nisu trebali uhvatiti...
Mirjana uhvatili su oni Milosevica i Seselja,ali nije to sve i sve dok se neisporuci EU ce to od Srbije traziti koliki god oni u pozadini imali pakt sa Ratkom i Radom oni ce to zatrazivati...najveci ubica prosleg rata jos uvijek je Heroj Srba a u isto vrijeme zele Srbi izrucenje tudjih...to neshvatam!
Znas ja da je Hrvatska u toj poziciji kao Srbija da skriva nase ljude nikada nebi govorio da zelim da vidim nekog Bosnjaka u Haagu..pa to mi je ludo da ja nesto zelim sto sam neradim...Sto se tice Haaga...to mi hoces da kazes da bi rad od haaga nasa sudstva bolje uradili...bi tako da nikakvih sudenja nebi ni bilo...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Zvezda u usponu

Jedini imam privilegiju da u potpisu reklamiram SF

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
kaj ,ovde se pucanstvo bas pobunilo
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Pravo na potpis - uskraceno!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
LG Google Nexus 5
a ja jos manje shvatam da EU trazi izrucenje  mladica, a s druge strane ne dozvoljava to izrucenje?
ko je sad tu dvolican i ko gleda interese?

srbi bi prvi izrucili (uvek se tu nadje jedan ceda jovanovic) mladica da su oni u pitanju.

ipak mislim da ti ovde ides na neku moralnu stranu, kako su srbi genocidni, ali, jok!!!  mi i sad radimo po nalozima EU.
da oni kazu izrucite ih, mi bi to uradili, ali oni ne daju. mi nismo krivi!!

da, mislim da bi trebalo nase sudstvo da dobro radi svoj posao.  pa cekaj, zar to hrvatskoj nije svrha, da se dobro pokaze na svim poljima, kako ekonomskoj, tako i pravnoj, i da se posteno sudi za zlocince u svojoj zemlji.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
a ja jos manje shvatam da EU trazi izrucenje  mladica, a s druge strane ne dozvoljava to izrucenje?
ko je sad tu dvolican i ko gleda interese?

srbi bi prvi izrucili (uvek se tu nadje jedan ceda jovanovic) mladica da su oni u pitanju.

ipak mislim da ti ovde ides na neku moralnu stranu, kako su srbi genocidni, ali, jok!!!  mi i sad radimo po nalozima EU.
da oni kazu izrucite ih, mi bi to uradili, ali oni ne daju. mi nismo krivi!!

da, mislim da bi trebalo nase sudstvo da dobro radi svoj posao.  pa cekaj, zar to hrvatskoj nije svrha, da se dobro pokaze na svim poljima, kako ekonomskoj, tako i pravnoj, i da se posteno sudi za zlocince u svojoj zemlji.

Ja Mirjana jos nigdje nisam citao to da je Europa sklopila neki pakt sa Srbijom da neizruci Mladica...to mi je jos nije bilo ispred ociju i ako nadjes nesto tako molim te da mi posaljes da ja vidim kako EU brani Mladica ....ja jedino sto cujem to je nema pregovora dok nije Mladic u Haagu i to je to...Nista ja negovorim tko je genocidan...ja samo govorim da se prvo svoja kuca mora pocistiti pa da onda kod susjeda se zagledava i optuzuje...A to kako nase sudstvo radi vidi se koliko skandala oko istog ima i koliko vjeruju i sami gradjani u to posteno sudstvo a onda poslje toga i EU koliko vjeruje..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Edit by cg_ac: Zabranjen ALLCAPS

Zodijak
Pol Žena
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 
dudakovicu ,celija ti negine,,,,i to neka neuslovna,,,,,bolje ti netreba               u njoj udaraj glavom o zid monstrume Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile big srpkinja
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Neka neka...kada moze Mladic da uziva naslobodi moze i ovaj debeljko...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Arif Vuković: ”Dudaković nam mahao dok su nas vozili gole”

BIHAĆ - General Atif Dudaković slavodobitno nam je mahao, dok su nas, gole i vezane, vozali kroz centar Bihaća, tvrdi Arif Vuković (44), nekadašnji šef kabineta Fikreta Abdića, zarobljen u međubošnjačkom sukobu na području Cazinske regije.
Šokantni TV snimci, objavljeni na RT RS, otkrili su sudbinu Vukovića i njegovog sapatnika Adisa Šabovića, kojeg su snage Petog korpusa Armije BH zarobile 1994. godine, tokom sukoba sa Abdićevim snagama.

Obojica danas žive u Bihaću, a neugodna sjećanja, ni poslije 13 godina, ne mogu da izađu iz sjećanja žrtava.

Vuković, profesor filozofije i šef ratnog Abdićevog kabineta, zarobljen je 9. jula 1994. godine na Izačiću. Bio je, tvrdi, civil koji je fotografisao pregovore između delegacije Petog korpusa i Abdićevih snaga.

"Poslije zarobljavanja sproveden sam u ambulantu u Izačić. Mom zarobljavanju prethodila je pucnjava, bez mogućnosti predaje, u kojoj su ubijeni Rasim Bašić, oficir bezbjednosti AP Zapadna Bosna, i njegov vozač Mujo Behrić. Tom prilikom ubijen je i jedan Srbin iz Ličkog Petrovog Sela, ali njegovog imena, nažalost, se ne sjećam", priča Vuković.

Vuković tvrdi da su ga zajedno sa Adisom Šabićem pripadnici Petog korpusa stavili u kampanjolu.

"Odmah su nam naredili da skinemo svu odjeću sa sebe. Ubrzo im je pukla guma. Nas su onako "kao od majke rođene" izveli iz vozila i naredili nam pod prijetnjom oružja da sjednemo na ivičnjak. U tom momentu, u crnom golfu prolazio je Dudaković i nije reagovao na tu scenu. Štaviše, slavodobitnički je mahao", sjeća se Vuković.

Prema njegovim riječima, sve vrijeme vožnje do Bihaća vojnici Petog korpusa su ih tukli, a u gradu su ih čak i "vjenčali" pred okupljenim narodom.

"Kad smo došli u grad, napravili su 'svadbu'. Kada smo provedeni po cijelom gradu, na ulazu u Bakšaišku ulicu u kojoj sam rođen, obojicu, onako gole stavili su na haubu kampanjole, a u ruke bukete cvijeća. Narod je dvojako raagovao. Neki su pljeskali jer nisu znali o kome se radi. Toliko smo bili krvavi i izudarani da nas nisu prepoznali. Kada smo ponovo dovezeni u centar grada, narod se okupio. Neko je pljeskao, a bilo je i onih koji su povraćali", priča Vuković.

Poslije "svadbe", kaže, oko vrata su mu stavili kaiš i vodali po gradskim ulicama kao psa. Vuković i Šabić su po gradu maltretirani šest sati, a potom su odvedeni u kasarnu.

"Tamo počinje strava. Umjesto da hodam, naređeno mi je da uz stalne batine, zavezan kišem. Batine sam dobijao sa dvije palice, sve do ulaza u zgradu vojne policije. Doveden sam pred komandanta Mešića, koji je ručao. Iako sam na sve ličio, osim na čovjeka, on nije prestao da jede. Čak me upitao čiji sam", kaže Vuković.

"Stajao sam gol i pred Atifom Dudakovićem, s kaišem oko vrata. Da preskočim maltretiranja, u kojem je pominjano i strijeljanje. Tek sam poslije provedene noći u zatvoru 'Luke', gdje sam prebačen, dobio nekakvu pidžamu", prisjeća se Arif Vuković, profesor filozofije i sociologije, nekadašnji šef kabineta Fikreta Abdića.

Iz zatvora je prebačen ponovo u kasarnu, gdje je ostao do novembra 1996. godine. I pored profesorske diplome, šest godina poslije rata radio je kao fizički radnik na građevini. Već tri godine ne radi zbog zdravstvenih problema. Iako nikada nije procesuiran ni pred vojnim ni civilnim sudom, nikog nije tužio i ne namjerava tražiti zadovoljštinu.

I Adis Šabić živi u Bihaću. Ima prodavnicu mješovite robe, ali našim reporterima nije bio dostupan, pa ostajemo uskraćeni za njegov dio priče o torturi kroz koju je prošao zajedno sa Vukovićem.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 17:54:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.