Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 15:50:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kraj za Atifa Dudakovica!? Novi snimak  (Pročitano 38700 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 545
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Alcatel dobar neki ;)
ne vidim sta je problem  Smile
IP sačuvana
social share
Seka Aleksic fan club !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
LG Google Nexus 5
Pa jeli ti znas da je Mladic u Srbiji?
Ajde neka mi neko kaze gde je on?
To se samo moze nagadjati a gde je to verovatno zna samo par ljudi.
Za Atifa se zna gde je.

Mladic se nalazi u ulici Kraljice Ane u Beogradu

sto volim ovakve optimiste    Smile

razlika je u tome sto je Atif radio ni za kog, a Mladic za zapad    Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Сада је 2007. а не 2003. и да могу наши би га ухапсили. Не постоји та могућност да он шета сад Кнез Михајловом и да не буде ухапшен. И поента тог Хага јесте што највећи злочинци према Србима бивају ослобођени или благо кажњени (погледај пресуде)

Тигер опет ми помињеш неке хероје и чување истих. А ја немам хероје. Моји хероји су сви Срби који су из сигурног Београда и Србије ишли да часно бране остале Србе који су били убијани на својим вековним огњиштима!

И реци ми молим те, бежиш од тога, да ли су Срби требали онако зверски бити убијани и протеривани јер су одбили З4. Значи глупи су и онда их треба протерати! Ту не кривим само вас већ и наше идиоте!

Vidis Fenore...ja pricam od te 2003 godine jer do tada je se pricalo da je se znalo gdje je i NIJE BILO VOLJE da ga uhvate...i sta sada eto dobili su volju,neka prodje malo vise vremena pa ce u 2009 pricati opet o tome kako je se znalo gdje je do 2006 ali nije bilo politicke volje...

Neznam tko su za tebe heroji i bas me briga ....samo vidis Feanore...vi ste barem imali izbor...znaci ili da zivite u Autonomiji koja bi imala i svoju valutu i zastavu i himnu pa skoro kao drzava bi to bilo ...ili protjerivanje jer niste zeljeli nikakav kompromis nego samo pripojenje Srbiji i nista...eh a sto ste prije Oluje protjerali 180.000 nesrba iz RSK o tome cutis kao zaliven...oni nisu zvjerski poubijani jer su im lijepo dali mogucnost svoju buducnost da izaberu,niste htjeli suradjivati pa sta si onda ocekivao da kazemo eh dobro oko vi nedate da se Hrvati vrate u kuce svoje dobro odustajemo od RSK i eto vam...pa to samo lud moze....i kada vec pricas o poginulim ti ili se pravis lud ili neznas ali Srbi su 13000 Hrvatskog naroda pobili...a 6000 je Srba poginulo u proslom ratu u HRV....i jeste lijepo si rekao glupi su i zato ih treba protjerati jer su nonstop samo svoje zeljeli i nikakav kompromis...Sto se tice Atifa...on ce sigurno doci ispred sud ali vi se mozete time onda radovati ali radite na sebi bolje bi vam bilo...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Нећемо даље. Ја ћу потегнути терористичке и сецесионистичке нападе на државно уређење, ти ћеш нешто друго, па ћу ја оправдани страх Срба да се не понови 1941. и тако даље.

Мислио сам да могу да ти појасним моје ставове и да ћеш их схватити као незлонамерне каквих има овде, али добро...

Можда смо обојица острашћени, јебига ко ће га знати... Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Нећемо даље. Ја ћу потегнути терористичке и сецесионистичке нападе на државно уређење, ти ћеш нешто друго, па ћу ја оправдани страх Срба да се не понови 1941. и тако даље.

Мислио сам да могу да ти појасним моје ставове и да ћеш их схватити као незлонамерне каквих има овде, али добро...

Можда смо обојица острашћени, јебига ко ће га знати... Smile

Meni je Feanore...svejedno dali ce doci bilo tko ispred sud ili bilo sta kako ce se kome suditi,jer znam da nase zemlje nisu jos dorasle da preuzimaju takve odgovornosti na sebe...ali ja za sebe znam Faenore ako nemogu nesto da ispunim necu ni od drugih ocekivati...razumijes sto zelim reci..ovaj Atif je i Hrvatsku bombardirao pa tko mu jebe majku....ja znam da ce ga kad tad pravda stici i neka se onda moli Bogu....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
LG Google Nexus 5
Pa jeli ti znas da je Mladic u Srbiji?
Ajde neka mi neko kaze gde je on?
To se samo moze nagadjati a gde je to verovatno zna samo par ljudi.
Za Atifa se zna gde je.

jel te bas zanima gde je?  Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ovaj Atif je i Hrvatsku bombardirao pa tko mu jebe majku....ja znam da ce ga kad tad pravda stici i neka se onda moli Bogu....

Uvijek te zaboravim da pitam o tome bombardovanju hrvatske. pokusao sam naci nesto o hrvatskoj i atifu no bez uspijeha. zamolio bi da, ako imas ikakav podatak o tome, objavis ovde.
onako samo, radoznao sam.
stekao sam uticaj da je atif bio mnogo bliz hrvatima.
hajde ako ti nije tesko  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Evo Sava...ali probacu da nadjem nesto konkretno...ovo je za sada... Smile

Atif Dudaković (rođen u selu Orahova, u okolini Bosanske Gradiške) je general Armije RBiH.

Od prelaska iz JNA gdje je dostigao čin kapetana i funkciju komandanta artiljerije u Kninu postaje prvo komandir čete u OPŠTO Bihać i zatim komandant Druge bošnjačko-hrvatske pješadijske brigade. Kasnije je napredovao do Komandanta Petog korpusa Armije BiH, za vrijeme agresije na Bosnu i Hercegovinu. Deblokirao Bihać, porazio separatističku vojsku Fikreta Abdića i porazio četnike u velikom dijelu Bosanske Krajine. Nakon rata, bio komandant Zajedničke komande Vojske Federacije Bosne i Hercegovine.

Nakon optužbi prvo srpskih, a potom i hrvatskih medija da je naredio paljenja sela tokom ratova u Hrvatskoj i BiH, Atif Dudaković je demantovao pomenute optužbe izjavivši da su Bošnjaci kolateralna šteta u srpsko-hrvatskim odnosima, a da je medijski linč nastavak srpske i hrvatske agresije na BiH. Srbijanski i bosanskohercegovački mediji su također optužili hrvatsku stranu da pokušava hrvatske zločine u akciji "Oluja" pripisati Armiji RBiH i na taj način izbjeći odgovornost za ubistva i protjerivanja velikog broja Srba iz Hrvatske. Do sada ni jedan sud u BiH, Hrvatskoj, Srbiji ili u Hagu, nije podnio optužnicu protiv Dudakovića.

Protiv generala Atifa Dudakovića podnesena je prijava zbog ratnog zločina.
Prijavu Tužiteljstvu BiH protiv bivšeg zapovjednika Petog korpusa Armije BiH podnijeli su u četvrtak predsjednik i premijer Republike Srpske, Dragan Čavić i Milorad Dodik zbog "ubojstva jedne ili više osoba vojske RS ili vojske bivše (tzv.) republike srpske krajine, te paljenje i rušenje civilnih objekata" Glasnogovornik Tužiteljstva potvrdio je da je istraga pokrenuta, no nije otkrio mnogo više.
- Imamo tu snimku i istraga je u tijeku - kratko je priopćio Boris Grubešić. Rječitiji nisu bili ni glavnih tužitelja Hrvatske, Srbije i BiH. Iza zatvorenih vrata, "dogovorena je razmjena podataka i dokumentacije o svim predmetima. Dudakovića kojeg Srbi sumnjiče za ubojstva civila i zarobljenika, a bosanski Hrvati optužuju i za ubojstva sunarodnjaka. Prema Večernjem listu, Atif Dudaković mučki je smaknuo Vladu Šantića, generala HVO-a koji je odbio potčiniti postrojbu Armiji BiH, a navodno je Dudaković zapovijedao granatiranjem Zadra te Kijeva
« Poslednja izmena: 13. Feb 2007, 19:42:53 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
 Smile

eto ti "podatak", kad si navalio... Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.37
mob
Ericsson T28
ЕКСКЛУЗИВНО- Атиф Дудаковић наређује убиства ратних заробљеника
Радио-телевизија Републике Српске приказала је данас снимке злочина које су починиле снаге Петог корпуса Армије БиХ, под командом генерала Атифа Дудаковића, у мјесту Изачић 9. јула 1994. године, на којима Дудаковић наређује стријељање двојице заробљеника.
На снимцима се види група муслиманских војника који долазе из једне улице клицајући ''Алах уекбер'', међу којима је и Дудаковић.
Дудаковић војницима упућује питања гдје су два заробљеника, а када добије одговор да су у кампањоли, он наређује: "Стрељати на лицу мјеста!".
Приказан је заробљени војник, са рукама на потиљку, како га припадници Армије БиХ ударају рукама и псују. Види се и леш војника на улици, те група војника како носе људско тијело у шаторском крилу.
На снимку војник пред Дудаковићем говори: "Мени је драго што су та крмчад побијена".
Потом Дудаковић говори: "Овај филм је завршен, а главни глумац је Хамдија Абдић", а онда му прилази војник који је на снимку рекао да му је драго да су крмчад побијена, и Дудаковић му честита.
"Честитам ти пријатељу, извршио си задатак са овом групом'', рекао је Дудаковић који на снимку помиње име оперативца Мехуре (Селимовића).
Против Дудаковића су због злочина Армије БиХ над Србима прије три године кривичну пријаву Тужилаштву БиХ поднијели тадашњи предсједник РС Драган Чавић и премијер РС Милорад Додик, али до данас из Одјељења за ратне злочине Тужилаштва БиХ није саопштено да ли је истрага отворена и ако јесте докле се у истрази стигло.
Хамдију Абдића званог Тигар Општински суд у Бихаћу прије више од 24 мјесеца осудио је на казну затвора од двије године, али не за ратни злочин, већ за послијератно разбојништво. И ту казну још не издржава.
Оперативцу Мехури Селимовићу пред Судом БиХ траје поступак, али не за убиство, већ за затварање и тјелесно малтретирање заробљеника у затвору Луке у касарни "Адил Бешић" у Бихаћу.
Више информација и прве реакције о овом снимку можете погледати на Дневнику у 19 и 30 минута.

Video Atif Dudakovic

RTRS

Ako smo osudili Škorpione na osnovu snimaka, šta je tako komplikovano u slučaju Dudaković?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 15:50:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.