Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kraj pušenju u lokalima do 2015?  (Pročitano 8229 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
а како то дувански дим може да штети напољу? Smile

да онда по тој логици забранимо и аутомобиле,аутобусе? мислим,и њихови издувни гасови су штетни? Smile

што се мене тиче...нека забране и у ресторанима,кафићима...нема никаквих проблема Smile
али ако ми неко приђе на улици или још горе у мојој кући и каже да му дуван смета добиће песницу у лобању и замолиће још који пут за песницу Smile

Био сам ироничан.

нисам уопште мислио на твој пост док сам свој писао Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Apple 13pro
Citat
да онда по тој логици забранимо и аутомобиле,аутобусе? мислим,и њихови издувни гасови су штетни?

Naravno, i od njih sve smrdi i kad se spusti smog ne mozes da dises. Dakle benzin litar 1000 dindzi, to je fer.

jel tebi dobro? jel cujes ti sebe??

a i mene zaboli kurac za vas pusace i bas mi je drago sto ce vam sve zabraniti... i sad kad vidim kakvo je ponasanje, a posebno sto ja normalno pokusavam da komuniciram a ti ovako i pricas koje kakva sranje koja nemaju veze sa ovim... ti sedi u jebeni podrum tu su ti 4 zida, nemas struju, nemas hranu, nemas kola, nemas nista samo ti i tvoje smrdljive cigare pa se truj sa njima koliko ti volja...  posto ti sve gore pomenuto smeta
« Poslednja izmena: 06. Nov 2013, 13:08:47 od corradoG60 »
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Corado, smiri zivce zapali cigaru.

Je l moguce da si toliko neobrazovan, da kazem prost, da ne znas kako steti benzin i izduvni gasovi vazduhu koji dises? Dakle uzmi vozi kola u svojoj kuci i nemoj da me trujes tim sranjem koje smrdi i koje je odvratno.

Je l treba da napisem opet da bi skontao ili da se uzdam da poznajes sva slova pa ces skontati iz prvog? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
а па ванјо...то није штетно јер он користи превоз Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Ako koristi, sledece pitanje je da li placa kartu? Da znam s kim imam posla Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
да ли ти је и ово ок? мислим...и алкохол,кафа...све је то штетно Smile  или није ок зато ш5то конзумираш нешто од наведеног? Smile

On je straight edge  Smile

Citat
И кад би драстично подигли цену цигарета..онда не би нико куповао а и Дачић би опет морао на рапорт у америчку амбасаду као пре 3 месеца

Kupovali bi ljudi i dalje, tradicionalno, srpski, kod svercera, ko devedesetih  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Apple 13pro
prvo. I ti vozis kola (ako imas vise od 15 jer po ponasanju bi se reklo da si tu) sta pricas onda kola su normalna stvar da bi stigao negde  nemam pojma kako da ti objasnim

drugo, hrana je normalna stvar (ni ja ne volim masno da se razumemo Smile ) ali zabraniti ulje? pa jel jedes ti??

Cigare nisu moranje cigare su luksuz jel kapiras ti sta ja pricam, i to je trovanje sebe i drugih... ako sebe trujes imas mesto za to pa tamo... jel ti sad kapiras ili kako ti kazes da ti crtam ili ces shvatiti normalno sta zelim da ti kazem
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Sony xperia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Citat
cigare su luksuz

I cips je luksuz. Kao i alkohol, kao i skupa garderoba i patike, kao i benzin, kao i sve sto ima akcizu a i sto nema a trebalo bi, kao i sve sto ima gmo bez oznake.
I to nije samo luksuz, to je boles.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Apple 13pro
Ako koristi, sledece pitanje je da li placa kartu? Da znam s kim imam posla Smile

informacija za obojcu, ja idem kolima na posao...

znaci po vama mi nebi trebali da jedemo, da pijemo nista, da se oblacimo, obuvamo samo da pusimo ta govna smrdljiva??? jel vi cujete sebe uopste ili kenjate tek tako?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: enju Kraj lokalima

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.