2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 656 657 659 660 ... 668
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaški klub Crvena Zvezda  (Pročitano 686535 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Neko ide u el, neko u pm
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
 Smile Smile Smile

За коментар:

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
OGROMAN uspeh! Ove sezone smo bili vidjeni za propast. Mogu slobodno da kazem da je Radonja jos jednom napravaio CUDO i od govana napravio pitu i uspeo da je proda. Malo ko bi prihvatio takav vruc krompir, posebno ne trener koji je izgradio takav renome i imao takve rezultate iza sebe kakve je Radonja imao. Iskreno ma koliko ga voleo, nisam bio siguran koliko je to pametno da se u takvoj situaciji vraca, jer sam se plasio da ce i njega da "potrose", a onda bi upali u jos vecu dubiozu, jer bi nas razni "Stepandici" vadili iz bule. Medjutim sreca prati hrabre, pa je tako i Radonja ostvario svoju misiju i uspesno "progutao" vruc krompir. Stvarno taj covek je mogu slobodno da kazem vec sada, legenda anseg kluba i da se ja pitam, bukvalno bih mu podigao spomenik zahvalnosti. Ko malo prati ovu temu mozda se seca koliko sam popizdeo kada sam cuo da se grobari raspituju za njega. Da su ga doveli i da je on (nadam se da ne bi ali ipak) pristao, to bi me ubilo. Nas je tada jos vodio "strucnjak Obradovic". Ipak se sve dobro zavrsilo iako nije bilo naznaka da ce tako biti. Obradovic je covek koga sam celog zivota smatrao legendom kluba, ali koji mi se ogadio ove sezone. Ajde to sto je dobio budzet za osvajanje Evrolige. Ajde sto je pristao da ucestvuje u takvim ambicijama kluba. Ajde i sto je totalno usrao selekciju i napravio najluzerskiji tim. Ali ono sto je preslo crvenu liniju je sto je posle svega toga kada je otisao jos tuzio klub za potrazivanja. Tim potezom je pokazao pre svega je los covek, a onda i da nije nikakva legenda kluba (jer prava legenda to ne radi), ali i da on sam nema nikakve emocije prema klubu kojig a je lansirao  u zvezdano nebo.

Kao sto rekoh, mislio sam da su minimalne sanse da prodjemo i Igokeu, a za Buducnost sam ocekivao da ce nas otresti 3-0, 3-1 eventualno. Ipak desilo se cudo, odnosno desio se Radonja. Ostvarili su mo neverovatan rezultat i podvig. Pomogli su dosta i navijaci, mada i tu imam dve misli. Prva je da su opet bili bucni samo na mahove i to me je razocaralo, jer em dve godine ne dolazis na utakmicu i onda ti se ukaze prilika, em je ta prilika neverovatno bitna za klub i ti opet dobar deo utakmice posmatras kao ispred tv-a. Druga misao je ona cuvena dilema da li je trebalo pustati navijace. Ja sam svoje misljenje o tome vec napisao. Da se svi pridrzavaju striktno mera, mozda bih rekao i da ne. Ovako, gde niko ne jebe zivu silu, gde ludaci igraju kolo oko spomenika i slicno, da zabranjujes navijace koji sustinski mogu da pomognu da se ostvari neki najvazniji cilj kluba, e to je vidis meni neprihvatljivo i iskreno boli me kurac kome ce da se svidi ili ne, ja sam apsolutno zadovoljan sto su navijaci tu bili. Pritom dusebriznici nisu culi komentatora koji je rekao kako svi koji su tu imaju potvrdu o vakcinaciji.

Sto se samih igraca tice, ne znam ni sam sta da kazem. Branko je od odlaska Radonje bio vidjen za nogu. Od dolaska Radonje poceo je da pokazuje neke znake zivota, a ovu finalnu seriju je eksplodirao i ponovo bio onaj stari korisni odbrambeni pre svega igrac. Izgleda da on jedino kod Radonje moze da pokaze svoj maksimum. Noko me je prijatno iznenadio. Od igraca koga sam video na izlaznim vratima je bio jedan od najboljih u finalnoj seriji i sto je jos vaznije video se da igra pozrtvovano sto nije tako cesto za strance. Kada znamo Radonjin talenat za pravljenje centara, mozda bi mogao i da ostane. Kuridza povredjen, ali mi taj lik deluje kao da ga je neko naterao da igra i mislim da od njega nema nista. Kuzmanovic ne zna sta da kazem. Covek nije nista do finalne serije pokazao. U finalnoj seriji je nesto minimalno pokazao, ali opet je to mnogo malo za nekoga ko bi trebao da bude prvi centar. Lojd mi je totalna misterija. Te price kako cemo ga tesko zadrzati, kako se Real i ostali otimaju za njega. Ja ne znam. Covek bi trebao da bude neka zver, da sutira trojke. On tu nista nije pokazao. Plus deluje kao neko ko igra jako lose pod pritiskom, tako da uopste ne kapiram njegov kvalitet i ne znam da li uopste treba da ga zadrzimo ili ne. Dobric i Davidovac, domaci igraci koji kapiraju klub. Bore se trude se. Dosta su mozda i najvise doprineli osvajanju titule. Opet mislim da su limitirani i ne znam koliko jos mogu, a nama treba neko ko moze jos vise. Ovo ostalo sve mlako i po meni zrelo za zamenu.

Mnogo mi je drago da je colj ostvaren. To znaci najverovatnije da Radonja ostaje. Dobro je i da je vec u klubu i vec testirao i upoznao igrace tako da ce mu biti lakse ad napravi selekciju. Kada Radonja to selektira i prodje pripreme i jos kada se vrate navijaci (nadam se da nece vise svirati kurcu kao do sada), imam BAS dobar osecaj za sledecu sezonu. Mislim da cemo konacno ostvariti neki zapazeni rezultat u Evroligi.

Sve u svemu OGROMAN uspeh koji 90% pripisujem Radonji. Idemo dalje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
daj duži post malo brt neće niko čitati volko kratko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Jedva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Posprdali se...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Zao mi samo sto smo dozvolili da izgubimo drugu. Malo je jadno kad nekog odvalis trideset razlike, a onda u sledeceoj izgubis, ali dobro. Realno ono sto je jedino bilo bitno u ovoj sezoni, tacnije dve stvari, koje opet proizilaze jedna iz druge, to je da osvojimo Abu, da bi igrali Evroligu i da Radonja ostane. Obe smo ostvarili uprkos strucnjaku obradovicu i njegovoj sjajnoj selekciji, a najvise zahvaljujuci Radonji. Lepo je naravno i sto smo osvojili i kup i domace prvenstvo iak to nicem ne sluzi, ali ipak dobro je da smo i tu pokazali dominaciju. Sad malo odmor, pa onda da Radonja odradi svoju selekciju, prodje pripreme, uigra ekipu, zategne odbranu i onda da sledece sezone ostavimo neki trag i u Evroligi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Зелени сто  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 547
pa i sinoc nije bilo bas lako ,malkice sudije navlacili za vas i to je to
steta za ovu ekipu mege sto nece ostati jos koju sezonu ,sa jos jednim pojacanjem bila bi paklena ekipa
ali verovatno ostaju samo njih 4-5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 656 657 659 660 ... 668
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.