On je jedno vreme šutirao bacanja skoro nepromašivo, ali trojke slabo. Bolje ovako.
Nešto mi se čini da nijednom nismo izgubili kad je Simon imao blickrig seriju 3-4 trojke. Prošle godine 2x Unikaha, jednom Bajern i ne mogu da se setim dal je još neku. Ove Galata, Bamberg, Armani.
Је л' смем да кажем нешто за шта у старту признајем да је идиотски, али опет ме боде?
Нама су шансе да прођемо у наредно коло јако, јако мале. Ако и некако, неким чудом, прођемо даље, то ће бити као последњепласирани и кроз иглене уши. Е, сад, зашто ово причам, зато што смо прошле године тако прошли и отишли на ЦСКА. Прођеш даље да би те неко испрашио са 3:0.
Наравно да је поента спорта да прођеш што даље можеш, клуб зарађује од победа, од пролаза, улазница, сезонских, али само хоћу да кажем да мене као навијача ужасава да будемо топовско месо некоме. Као за ЛШ или ЛЕ у фудбалу, прођи у групну фазу ако имаш квалитет да будеш конкурентан, ако ћеш да имаш скор 0-0-6 као Динамо, онда немој да играш, није за тебе. Ми, на пример, нисмо били зрели за Топ16 пре две године, били смо тек прошле. А за Топ8 нисмо још увек.
Немам појма. Капирам да ће многима ово што сам написао звучати потпуно кретенски, али све оне године када смо импотентно улазили у финала домаћег првенства су очигледно имале утицаја, мрзим да играмо нешто што не можемо да добијемо.
Nije idiotski, svi se uvek potajno nadamo nekom čudu i nije nam prijatno kad znamo da smo bez šansi (CSKA prošle sezone). Ali jbg, treba prihvatiti da smo mi i za to 8. mesto autsajderi i da bi to bio veeliki uspeh. Kako trenutno izgleda, daj Bože da do poslednjeg kola budemo u igri za to osmo mesto. Novi je format, 30 mečeva, ko zna šta će se još izdešavati. Nisam siguran ni koliko pobeda za koje mesto treba, ovako odokativno za top8 treba skor bar 15-15.
Ja bih mirne duše prihvatio da budemo 16. ove godine ako ćemo sledeće da napravimo tim za napad na F4 u Beogradu.
Је л' смем да кажем нешто за шта у старту признајем да је идиотски, али опет ме боде?
Нама су шансе да прођемо у наредно коло јако, јако мале. Ако и некако, неким чудом, прођемо даље, то ће бити као последњепласирани и кроз иглене уши. Е, сад, зашто ово причам, зато што смо прошле године тако прошли и отишли на ЦСКА. Прођеш даље да би те неко испрашио са 3:0.
Наравно да је поента спорта да прођеш што даље можеш, клуб зарађује од победа, од пролаза, улазница, сезонских, али само хоћу да кажем да мене као навијача ужасава да будемо топовско месо некоме. Као за ЛШ или ЛЕ у фудбалу, прођи у групну фазу ако имаш квалитет да будеш конкурентан, ако ћеш да имаш скор 0-0-6 као Динамо, онда немој да играш, није за тебе. Ми, на пример, нисмо били зрели за Топ16 пре две године, били смо тек прошле. А за Топ8 нисмо још увек.
Немам појма. Капирам да ће многима ово што сам написао звучати потпуно кретенски, али све оне године када смо импотентно улазили у финала домаћег првенства су очигледно имале утицаја, мрзим да играмо нешто што не можемо да добијемо.
tebra samo cu ti reci pare,ja sam isto tako razmisljao i onda sednem i kazem,jebote kes od ulaznica,tv prava plus ucesce u ls nekih 13-14m evra,2 takve sezone za nas i mi smo izasli iz duga i onda tek pocinje neko stvaranje ekipe,isto i za el,nas je cska dobio 3-0,ali je svaka utakmica bila zanimljiva,nijednu nas nisu nabili 20 razlike,u drugoj zamalo da dobijemo,da je jovic pogodio bilo bi 1-1
Hahhaha gledaj ih sto se ponadali, pa vi za 2 godine necete vise da postojite, ponovo ce da se aktivira ona prava zamrznuta Zvezda, a ovaj projekat Fmp, Diva ili kako se vec zove prestace da postoji kao pravno lice. Jeste vi uopste videli onaj Ugovor i registraciju kluba, odnosno prave i obaveze istog, ne zaboravite da je ovo drugi klub. Kakav F4, politicari vas lazu i blefiraju, samo cete to kasno shvatiti, takav projekat je bio i Radnicki iz Kragujevca.
Па ми пролетос нисмо били топовско месо против ЦСКА тако да ти је цео пост бесмислен. Приде, како ти очекујеш да дођемо до нивоа да будемо равноправни? Попијемо чаробни напитак и онда може? Не, него идеш играш побеђујеш губиш градиш екипу психу у менталитет - растеш. Ми то радимо већ пар година. Све иде како треба.
Hahhaha gledaj ih sto se ponadali, pa vi za 2 godine necete vise da postojite, ponovo ce da se aktivira ona prava zamrznuta Zvezda, a ovaj projekat Fmp, Diva ili kako se vec zove prestace da postoji kao pravno lice. Jeste vi uopste videli onaj Ugovor i registraciju kluba, odnosno prave i obaveze istog, ne zaboravite da je ovo drugi klub. Kakav F4, politicari vas lazu i blefiraju, samo cete to kasno shvatiti, takav projekat je bio i Radnicki iz Kragujevca.