Jel prosle godine Simon dobio jednomesecni ugovor pa kad su mu produzili svi popizdeli na upravu zajedno sa mnom?!
dvomesecni ugovor bese kolko se secam, a ja sam pizdeo i za to a kamoli sto su mu produzili
Isto.
Istina je da on i dalje gomilu stvari ne ume, covek ne zna da doda, ne zna da vodi loptu, nema ulaz, a istina je i ono sto Grobar napisa pre neki dan, da nam je doneo 50% pobeda u EL.
Ima ona simpaticna pricica o hendikepiranom decaku koji ume samo jedan zahvat ali ga je vrhunski usavrsio. Tako i Simon
Citat
Desetogodišnji dječak odlučio je da počne trenirati džudo, i to uprkos činjenicu da je izgubio svoju lijevu ruku u teškoj saobraćajnoj nesreći.
Dječak je počeo treninge sa starim japanskim džudo majstorom. Krenulo mu je dobro, tako da mu nije bilo jasno zašto ga je, nakon tri mjeseca treninga, majstor i dalje učio samo jednom zahvatu.
“Sensei” (Učitelj na japanskom), dječak je na kraju rekao, “zar ne bih trebao učiti i druge zahvate?”
“Tačno je da je ovo jedini zahvat koji znaš, ali isto tako je tačno i da je ovo jedini zahvat koji treba da znaš.” – odgovorio je Sensei.
Nije baš u potpunosti razumio učitelja, ali mu je vjerovao, pa je tako dječak nastavio sa treninzima. Nekoliko mjeseci kasnije, Sensei odvede dječaka na njegov prvi turnir. I sam ne vjerujući, dječak je vrlo lako pobijedio u prva dva meča. Treći meč se pokazao težim, ali nakon nekog vremena, njegov protivnik je postao nestrpljiv i otvorio se, no dječak je spretno iskoristio svoj jedan jedini zahvat kako bi dobio i taj meč.
Još uvijek ne vjerujući svome uspjehu, dječak se je našao u finalu.
Ovaj put, njegov protivnik bio je veći, jači i iskusniji. U jednom trenutku izgledalo je da je dječak u potpunosti nadjačan. Imajući na umu da bi dječak mogao ozbiljno biti povrijeđen, sudija je pozvao time-out. Imao je namjeru da prekine meč, ali Sensei se umiješao. “Ne”, insistirao je Sensei .”Neka nastavi dalje.” Ubrzo nakon što je borba nastavljena, njegov protivnik je napravio ključnu grešku: spustio je gard. Istog trena, dječak je iskoristio svoj uvježbani zahvat i uhvatio ga u klinč. Dječak je pobijedio i taj meč i osvojio cijeli turnir.
Postao je prvak.
Na putu kući, dječak i Sensei analizirali su svaki zahvat u svakom meču. I tek poslije toga dječak je skupio hrabrosti da upita učitelja ono što mu je stvarno bilo na umu.
“Sensei, kako sam osvojio ovaj turnir sa samo jednim zahvatom?”
“Pa osvojio si ga iz dva razloga”, Sensei je odgovorio. “Prvi je, da si skoro u potpunosti ovladao jednim od najtežih zahvata u džudu. I drugi je, jedina poznata odbrana za taj zahvat je da te protivnik zgrabi za LIJEVU RUKU!”
Za to je zaduzena tvoja keva. Cigani ne lozite se i ove godine igrate Evroligu samo zato sto su Francuzi odustali, ko zna sta ce biti sledece godine. Zasto u rasporedu stavljate da igrate protiv Fmp kad ste to vi, eventualno mozete da igrate protiv druge ekipe Fmp. Simonovica je reprezentacija i vratila u zivot, a ne klub, kada ste ga oterali u Ortez on je i dalje bio u sastavu reprezentacije, tako da vise duguje reprezentaciji nego vama. Sto se tice izjave, kopirate Bogdanovica nikako ne mozete da ga izbacite iz glave, s obzirom sta vam je sve radio.
Dok sam ja bio moderator ovakve kretencine su streljane (sa foruma) po kratkom postupku. Otkako su ovi SNS moderatori dosle otislo sve u penis
odjebase nas svi redom za visokog,covic jajara nastavlja da briljira...ali stize pojacanje cim se neki visoki povredi,kao prosle godine u slucaj mitra kada je dosao miler...
e moj covicu,e jajaro medju jajarama ako je luka teze povredjen jebali smo jeza u ledja
« Poslednja izmena: 21. Nov 2016, 20:07:12 od czbg94 »
Saša Ozmo @ozmo_sasa 6m6 minutes ago Radonjić o Mitroviću: Nije reč o kolenu, reč je o mišiću, večeras ide na pregled i znaćemo posle #kkcz koji je stepen povrede.
Kapiten crveno-belih je doživeo istegnuće mišića, i preporučeno mu je mirovanje u periodu od 7 do 10 dana, nakon čega će se vratiti punom trenažnom procesu i radu sa ekipom.
ja mislim da se usporilo sa dovodjenjem visokog igraca jer simon briljira na cetvorci. kad se dovede taj igrac on gubi svoje minute tu i spusta se na trojku, jbg fali nam centar a kad i ako dodje imacemo 11 igraca u rotaciji da dele minutazu. sve nesto mislim da ce se sa njim cekati jos neko vreme, kao sa kinzijem prosle godine