Rutinska pobeda. Podsetilo me na proslogodisnje pobede nad npr. Unikahom, kad smo tokom cele utakmice imali oko 10 razlike. Volters se nenormalno razlikuje od ostalih Zvezdinih igraca. Bukvalno ne mogu da verujem da takav tip igraca igra kod Radonje. Od Luke se, na zalost, odustalo (s pravom), ja licno ocekujem mnogo vise od Dangube u napadu, videli smo na pocetku sezone da moze.
Rutinska pobeda. Podsetilo me na proslogodisnje pobede nad npr. Unikahom, kad smo tokom cele utakmice imali oko 10 razlike. Volters se nenormalno razlikuje od ostalih Zvezdinih igraca. Bukvalno ne mogu da verujem da takav tip igraca igra kod Radonje. Od Luke se, na zalost, odustalo (s pravom), ja licno ocekujem mnogo vise od Dangube u napadu, videli smo na pocetku sezone da moze.
na sta mislis kad kazes da se nenormalno razlikuje? a za luku jbg, bas je u kanalu.. njegov pad se poklopio sa simonovim ludilom
kako drugacije opisati ovo sto simon radi? jebote pre godinu dana mi nije bilo dobro kad se covek vratio u klub, nisam mogao da verujem da cu ga opet gledati.. a pazi ovaj sou sad, sta covek radi
« Poslednja izmena: 18. Nov 2016, 10:55:18 od markoi93 »
na luka je zavrsio svoje,nema tu vise kanala nikakvog...2 teske povrede i to je to,telo vise nije isto...pogledaj po nba ligi koliko igraca koji dozivi tesku povredu ne zaigra vise na istom nivou,a pritom su vec stasali i razvijeni kosarkasi + mogucnost koriscenja steroida koji su kod nas nedozvoljeni,a znatno ubrzavaju oporavak...greota je da gusimo i on nas i mi njega,trebalo bi ga pustiti da ide,ili ako vec hoce da ga ostave neka brate lepo dovedu neku cetvorku ili peticu,a ne da se sa njim ulazi u sezonu kao sa startnom cetvorkom... volters je dosta popravio odbranu.u par poslednjih utakmica ume da ukrade,izbije loptu,cak je imao i rampu jednu u kazanju cini mi se...ima najbolji ball handling kod nas,ali jos ima tu blokadu u mozgu,kako i ne bi kada radonjic menja igraca cim promasi 2 suta,jbg nama za sada to donosi rezultate,ali tako se kanali igrac primer djenka,gudura,volters...a simon,ima tu i do reprezentacije,unapredio je i sale njega,isto kao i jovica i kalinu...
Realno, treba odati priznanje Saletu i Radonji što su verovali u Simona kad niko od nas nije. Ali ovo što isporučuje ove sezone mislim da ni on sam nije očekivao, nestvarno samopouzdanje. Uvek je bio fizički besprekorno spremljen, ali falilo je nešto. Sad mu se valjda sve poklopilo, pokrenuo biznis, dobio dete, ušao u životnu formu. A izuzetno skroman momak, nema e od ega, ubaci 4 trojke za 5 minuta i pogibe u odbrani, kao na baterije.
Edit: A zamislite da se nije vratio prošle godine (što smo svi želeli) i da negde drugde ovako igra. Ili još gore, da se utopio u sivilo neke francuske/nemačke ekipe. Ostao bi večno upamćen kao luzer i bezmudaš, niko osim Grobara ne bi imao lepu asocijaciju na njega. Ovako, kako god da bude igrao u nastavku, pamtiće se da je uništio nekoliko ozbiljnih evroligaša.
« Poslednja izmena: 18. Nov 2016, 11:49:41 od Lord Hajzenberg »
problem kod simona je sto je glupav,zato se i bojim kada stane sa loptom,onda pocne da razmislja,a to nije dobro ovako pripali iz prve i nek sve ide u majcinu