2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 556 557 559 560 ... 856
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашки клуб Црвена звезда  (Pročitano 1020494 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Citat
А што се тиче добре форе код одбране, то је Блатово удвајање, где играч са супротног краја терена долази да удвоји.

Mislim da ovo ne igra niko vise.
Doktor, legenda kosarke i gospodin covek. Koliko bih voleo tog coveka da vidim na nasoj klupi to nije normlano.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
HTC Wildfire S
Jbg, morao je i taj poraz jednom da dođe. Nisam gledao tekmu pa ne mogu da komentarišem igru, ali kapiram da su mislili "lako ćemo" i proveli se kao i svaka ekipa koja previše poleti. Ništa tragično, da se izvuku pouke i idemo dalje. Vidim po komentarima na drugim sajtovima koliko je našim protivnicima pao kamen sa srca što smo konačno izgubili.

Sledeći vikend da se pregazi Radnički i sve lepo. Smile
Stvarno nam je pao ogroman kamen, uplašili smo se da će niz trajati 11 godina. Smile
A blago bilo kome ko je mislio "lako ćemo", igrajući na 2 fronta, u jakom ritmu, pa i 8 godina niste pobedili u Morači.
Mislim da su više navijači poleteli nego igrači (o komentarima i broju poena da ne pričam), naravno tu je kad-tad prizemljenje, a igračima svaka čast na finom nizu. Postavite realniji, dostižan cilj, top 4 bar pa šta bude, a ne 1. mesto i Evroliga. Mnogo je.
Ne provociram, ne želim ni raspravu, rekao sam šta imam. Srećno u nastavku. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Jbg, morao je i taj poraz jednom da dođe. Nisam gledao tekmu pa ne mogu da komentarišem igru, ali kapiram da su mislili "lako ćemo" i proveli se kao i svaka ekipa koja previše poleti. Ništa tragično, da se izvuku pouke i idemo dalje. Vidim po komentarima na drugim sajtovima koliko je našim protivnicima pao kamen sa srca što smo konačno izgubili.

Sledeći vikend da se pregazi Radnički i sve lepo. Smile
Stvarno nam je pao ogroman kamen, uplašili smo se da će niz trajati 11 godina. Smile
A blago bilo kome ko je mislio "lako ćemo", igrajući na 2 fronta, u jakom ritmu, pa i 8 godina niste pobedili u Morači.
Mislim da su više navijači poleteli nego igrači (o komentarima i broju poena da ne pričam), naravno tu je kad-tad prizemljenje, a igračima svaka čast na finom nizu. Postavite realniji, dostižan cilj, top 4 bar pa šta bude, a ne 1. mesto i Evroliga. Mnogo je.
Ne provociram, ne želim ni raspravu, rekao sam šta imam. Srećno u nastavku. Smile

Navijači mogu da žele ovo ili ono, a uprava je ta koja postavlja ciljeve. A cilj kluba jeste plasman u EL i mislim da se on poklapa i sa željama navijača i sa kvalitetom tima. To uopšte nije nerealan i nedostižan cilj. Niko ne tvrdi da će se to i desiti, tome se teži.

A da je mnoge uhvatila panika zbog Zvezde, to je teško opovrgnuti. Možda si ti siguran u Partizanov kvalitet i Zvezdinu novu lošu sezonu, ali mnogi nisu. Ako želiš da budeš objektivan to je jasno. Ako i dalje želiš da veruješ kako je odnos snaga isti kao i prethodnih sezona, tvoja stvar. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
HTC Wildfire S
Ipak da diskutujem dok me još niko ne tera. Smiley
Nemam problem da kažem, jači ste nego pre par sezona (mada je i pre bilo loženja s vaše strane da jeste), rezultatski dobri. Očekivati odmah prvo mesto regionalne lige čim imate neke poentere (a bez jake odbrane) mislim da nije dobro, mislim da je alavo, dostižan cilj kluba koji nema zapaženih uspeha u skorijoj prošlosti (nema kontinuiteta, rutine, iskustva) može da bude samo plasman među prve 4 ekipe. Recimo završiti drugi zar nije dobar uspeh?
Mora se ići korak po korak, pa nije ovo '98 godina, niste među dve najbolje ekipe u Srbiji. Sada ste fuzijom bliži tome (a i Hemofarm propao). Prvo završite sezonu bolje od Radničkog, pa onda razmišljajte o nečemu višem. Uzmite u obzir i decenijsku vladavinu Partizana, samopouzdanje i sve, kao da je to tek tako lako prekinuti. Recimo, 1 derbi ne odlučuje ništa (i to posle teškog, neočekivanog poraza od Bamberga umesto da privedemo kraju), a vi poleteli nenormalno, pa 2 prijatelja, doduše klinci '93 i '94 godište, meni prvi šalju iste poruke nedeljama, broj poena, serija, pa evroligaški klubovi ovako, onako, Armani, Sasari.
Ne vredi tako selektivno. Na kraju sezone se sumira sve. Smile

Moram ti reći, verovao ili ne, svejedno mi je ko će biti ispred, prvi... i tako to. Normalno, određene želje imam, ali ne bih imao ništa protiv da neko drugi bude bolji, prihvatio bih to. Nikakav smak sveta ne bi bio, posle toliko titula za redom. Ne znam, možda nisam dobro upućen, ali ne znam nikoga koga je uhvatila panika i zbog čega bi, možda eventualno neke željnike i neznalice koje zanima jedna sezona, kojima život zavisi od toga. Imamo i mi svoju seriju, koja nije instant, nego plod dobrog sistema. To i da se prekine, nekad, opet je sjajna serija, kao i ta vaša, samo dosta kraća.
Nikad mi nismo imali nešto bolje igrače od vas ovih godina, drugo nešto odlučuje (slepi će možda reći sudije).
Možda ste poleteli jer ste najbliži do sada, ali moje mišljenje je da je to još uvek daleko od broja 1 u Srbiji i šire. Da li grešim ili ne, ko zna, videćemo.

Aj, da vam ne kvarim idilu. Smile Sve najbolje. Pohvala za jaču Zvezdu nego pre. Da se i mi ne uspavamo. Smiley
« Poslednja izmena: 09. Dec 2012, 06:37:09 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.95
Zato je prosle sezone jedan sistem dao po usima svima...pa su ljudi videli da je liga sprdnja i otisli iz nje  Smile

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Nokia N73
I dalje uzimate sve trofeje,bitno je da ne biste igrali egal sa CSKA i Barselonom
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
androidNepoznat
Browser
Mozilla Firefox 17.0
I dalje uzimate sve trofeje,bitno je da ne biste igrali egal sa CSKA i Barselonom

sta pricas ti?

Empty, mislim da cemo dobiti. ako hoces dugorocnu prognozu mislim da do kraja lige gubimo jos max dve utakmice.

za sta ce to biti dovoljno videcemo......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
mob
Nokia E72
То би било довољно за друго место вероватно, треће евентуално. Али мало ти је преоптимистична прогноза... Иако најјаче екипе дочекујете.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Nokia N73

sta pricas ti?

Empty, mislim da cemo dobiti. ako hoces dugorocnu prognozu mislim da do kraja lige gubimo jos max dve utakmice.

za sta ce to biti dovoljno videcemo......
Ima pametnih koji tvrde da bi ova ekipa lagano dala Barsi 50 poena za poluvreme i da ne postoji sansa da se udje u neki egal nego je to rutinska pobjeda (nisu sa ovog foruma)
Nisam skroz gledao utakmicu ali valjda je jasno kako vi igrate protiv ekipa koje imaju veci kvalitet od Sirokog i znaju da igraju odbranu.Oni koji misle da je kosarka da das 150 poena a primis 148 nemaju pojma
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Zato je prosle sezone jedan sistem dao po usima svima...pa su ljudi videli da je liga sprdnja i otisli iz nje  Smile

Lako je imati takav sistem sa toliko finansijskih sredstava  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 556 557 559 560 ... 856
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.