2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 430 431 433 434 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашка репрезентација Србије  (Pročitano 972949 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.65

Ne kapiras. Poceo sam da pisem o razlozima zasto mislim da ne treba da bude Macvan u 12 da bi ti video koji su, da su ciiiiisto kosarkaski, a ne mrznja koju si spomenuo.

Ti si se uhvatio za njega od svih igraca za koje sam spomenuo da mislim da imamo bolje. Birce, Jove, Macvana.

Uostalom, lud sam sto te ubedjujem, misli sta oces....

Za spisak od 24 si spomenuo samo njega i Bircevica, a tek kasnije ukljucio u pricu ostale i konacnih 12, nema potrebe za laganjem.

Ko te jebe. Rekoh ti, misli sta oces. Znaci naveo sam i Bircu. Jel mrzim i njega? Zbog?

Za Macvana je bar jasan razlog moje mrznje, upropastio nam covek sezonu svojim kvalitetom.

Citat
Он га је товарио јер је искуснији? Добро.

Tovario?  Smile Pa deckonja mu skinuo sa glave 10 skokova u napadu u najbitnijoj utakmici sezone koju smo dobili. Tako ga je tovario da smo dali 20-tak poena iz drugog napada koje je obezbedio pogodi ko protiv pogodi koga.

Vratio mu Macvan u regularnom delu KLS-a koju ste izgubili Smile Smile

Sto se mene tice nek potraje takvo tovarenje.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Qtek 'bem ga
И задње време кад је рокијев буразер најреалнији на теми
Rokijev burazer je uvek najrealniji
Sta sve necu procitati ovde Smile
Šta ti je Roki, ti imaš familijarne predrasude. . .  Smile

A što se tiče izbora između Mitrovića i Mačvana, za sad pre bih zvao Konjoglavog. . .

Sjajan si.

Ne, stvarno, pre bih izabrao njega. . .
« Poslednja izmena: 26. Maj 2015, 23:05:35 od buzer »
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Citat
Pa deckonja mu skinuo sa glave 10 skokova u napadu u najbitnijoj utakmici sezone koju smo dobili.

Па дечкоња игра у просеку 20ак минута, а Мачван целу утакмицу целе сезоне. И поред тога сакупи поред дечкоње 17 сокова. Плус што опет и поново лупеташ глупости, јер је већину минута Мурић проводио на 4.
И бар наведи тачне податке. Ја се трудим да нађем тачне. Немој лагат.

Citat
Vratio mu Macvan u regularnom delu KLS-a koju ste izgubili Smile Smile

Какав регуларни део? Човек у Аба лиги против Звезде има 14.3 поена и 9.7 скокова. О чему бре ти причаш вечерас?

Ако су дечкоњиних 9 скокова у најбитнијем мечу највећи успех, онда нека, ето, најбољи је. У праву си.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2015, 23:22:03 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Spisak potpuno ocekivan. Ovo je ipak 24 igraca, sem matorog Raska je zvao komplet ekipu sa svetskog prvenstva, sto je po meni sasvim ok, cak i Bircevic. Niko od mladjih jos uvek ne odskace toliko da mu upadanje u 24 bude od koristi.

Mislim da je rasprava Mitrovic/Macvan bespredmetna posto nece ici nijedan. Cetvorku ce pokrivati Bjelica i Erceg, a ici ce Milutinov/Kuzmic/Jokic kao treci centar, pored Bobija i Raduljice. Verovatnije mi je Milutinov, posto kapiram da ce Jokic u USA na pripreme.

Odlicno smo pokriveni svuda sem na trojci, gde za Kalinu nema adekvatne zamene. Tea pokriva jedan od pitbulova Markovic/Jovic, Bogdan i Dragan na dvojci. Ja bih, uz korektno odradjene pripreme, kao rezervnu trojku najpre poveo Keselja. Ono sto on, bez promaje u glavi, moze da odigra, trenutno ne mogu ni Danguba, ni Simon, ni Zagorac. Nedovica nikako ne bih voleo ni u jednoj varijanti.

edit: zaboravio 12. igraca, voleo bih da to bude Zagorac.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2015, 23:33:51 od pantelia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.65
Citat
Па дечкоња игра у просеку 20ак минута, а Мачван целу утакмицу целе сезоне. И поред тога сакупи поред дечкоње 17 сокова. Плус што опет и поново лупеташ глупости, јер је већину минута Мурић проводио на 4.

Ne moram ja, sam ces ispasti grbav.  Smile

Laku noc.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2015, 23:33:03 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
u ovom trenutku sad,macvan je bolji od mitra...napadacki je inteligentniji mnogo ,sta ce biti za 2-3 god ne znam,ali trenutno je macvan klasa...to sto je njemu mitar pokupio skokove je pre svega rezultat odlicne timske igre,pomaganja dole,zatvaranaj i jebiga zelje i umeca mitra,ali 1 na 1 da igraju njih dvoje usro bi ga macvan,mada i jedan i drugi igraju odbranu kao kurac,sa tim sto je mitar brzi,ali je macvan mnogo jaci
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
И задње време кад је рокијев буразер најреалнији на теми
Rokijev burazer je uvek najrealniji
Sta sve necu procitati ovde Smile
nemoj da si ljubomoran  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Magu humora ne bi bilo to da se ti nisi javio. Kako si me poklopio. namig namig

Ali ipak si ti nenadjebivi car, samoproklamovani kralj i najveci frajer sportskog dela foruma... u svojoj glavi naravno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Ericsson t10
Spisak potpuno ocekivan. Ovo je ipak 24 igraca, sem matorog Raska je zvao komplet ekipu sa svetskog prvenstva, sto je po meni sasvim ok, cak i Bircevic. Niko od mladjih jos uvek ne odskace toliko da mu upadanje u 24 bude od koristi.

Mislim da je rasprava Mitrovic/Macvan bespredmetna posto nece ici nijedan. Cetvorku ce pokrivati Bjelica i Erceg, a ici ce Milutinov/Kuzmic/Jokic kao treci centar, pored Bobija i Raduljice. Verovatnije mi je Milutinov, posto kapiram da ce Jokic u USA na pripreme.

Odlicno smo pokriveni svuda sem na trojci, gde za Kalinu nema adekvatne zamene. Tea pokriva jedan od pitbulova Markovic/Jovic, Bogdan i Dragan na dvojci. Ja bih, uz korektno odradjene pripreme, kao rezervnu trojku najpre poveo Keselja. Ono sto on, bez promaje u glavi, moze da odigra, trenutno ne mogu ni Danguba, ni Simon, ni Zagorac. Nedovica nikako ne bih voleo ni u jednoj varijanti.

edit: zaboravio 12. igraca, voleo bih da to bude Zagorac.
Jedini komentar kog je vredelo procitati zadnjih par strana

Interesuje me zasto ti se ne svidja Nedovic u kombinaciji za EP?
I po meni bi trebao Stimac, eventualno Kuzmic da ide pre Milutinova kao treca petica...
« Poslednja izmena: 27. Maj 2015, 01:12:07 od MjetalRatnik9366 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Ни ја не бих волео Недовића. Писао сам раније исто о томе, да је Недовић онај играч који је висок да би био плеј, а лош шутер да би био бек. То је Тепић фазон, с тим што је овај физикалнији.
Плус је дивљак који не зна кад треба да стане. Он и Богдан ће се свађати за лопту.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 430 431 433 434 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.