2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 429 430 432 433 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашка репрезентација Србије  (Pročitano 972949 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Qtek 'bem ga
И задње време кад је рокијев буразер најреалнији на теми
Rokijev burazer je uvek najrealniji . . . sem kad krene sa kukanjem i mračenjem. . .  Smile

A što se tiče izbora između Mitrovića i Mačvana, za sad pre bih zvao Konjoglavog. . .
« Poslednja izmena: 26. Maj 2015, 20:41:16 od buzer »
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Samsung SGH-E590
И задње време кад је рокијев буразер најреалнији на теми
Rokijev burazer je uvek najrealniji
Sta sve necu procitati ovde Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
Isprozivas me nicim izazvan, ja ti odgovorim pitanjem vise iz sprdnje jer ne vidim razlog za tvoje prozivanje. Onda ti dodjes i kazes mi da pucam. Ja te pitam odakle ti to da pucam a ti mi napises da imam sizofrene napade. Smile

Ako ce da ti bude lakse, imam sizofrene napade. Pobedio si u diskusiji. A posto si toliko dominantan muzijak ne moras vise nikad da mi se obratis, pomenes moje ime ili nick ili bilo sta slicno.

Nemoj da glumis nevinasce, pocelo je sa tvojim komentarom ''koga boli kurac za Macvana'' nista bolje nisi ni zasluzio. Konstruisi dogadjaj kako zelis i ''dodeljuj pobede'', to me nece sputati da ti se obratim kako sada tako i ubuduce.

Ok, naravno da svaki igrac ima mane. Ja mislim da je Macvanu mana kompletna igra nazad i da kao takav ne bi trebalo da bude u 12. Mislim da njegov nesumnjivi talentat napred i ( uz Bjelicu) verovatno najbolje razumevanje igre od svih cetvorki u Evropi ne kompenzuje njegovo nepostojanje u odbrani. Kako god u zbiru ne postoji tolika razlika izmedju kvaliteta ova dva igraca koja bi odlucujuce uticala na bilo sta u Francuskoj. Sale je do sada pokazao da jako dobro ume da odabere, tako ce biti i sada. Cela ova prica je zbog gluposti da mrznjom tumacite neciji stav. Jos samo da se Raca javio da mrzim i Bircu. A neki Nislija da mrzim Jovica. Pa sam pokusao da potkrepim moj stav izmedju ostalog i klipovima, ako vam smetaju klipovi nek se brisu.

To je to, ne postoji tolika razlika ali ipak sto pre pljunuti po Macvanu.

Posto si lepo i detaljno izanalizirao Macvana, nadam se da ces uraditi isto to sa ostalih 11 igraca za koje smatras da sa ovog spiska ne treba da se nadju u 12.

A što se tiče izbora između Mitrovića i Mačvana, za sad pre bih zvao Konjoglavog. . .

Sjajan si.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Samsung SGH-E590
Jbg Orf cigan mrzi partizan...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.65
Citat
Posto si lepo i detaljno izanalizirao Macvana, nadam se da ces uraditi isto to sa ostalih 11 igraca za koje smatras da sa ovog spiska ne treba da se nadju u 12.

Ne kapiras. Poceo sam da pisem o razlozima zasto mislim da ne treba da bude Macvan u 12 da bi ti video koji su, da su ciiiiisto kosarkaski, a ne mrznja koju si spomenuo.

Ti si se uhvatio za njega od svih igraca za koje sam spomenuo da mislim da imamo bolje. Birce, Jove, Macvana.

Uostalom, lud sam sto te ubedjujem, misli sta oces....

« Poslednja izmena: 26. Maj 2015, 21:19:19 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Ovom Nemanji Macvan izgleda decko, cim ga toliko brani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia E72
Берлин, видим уводни мечеви 5. и 6. септембар (викенд) против Шпаније и Немачке... Лагано би могло да се оде.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Citat
Nakrca on index. Al za posmatranje u odbrani ne ide index u minus tako da ja piskim na njegov index.

Исто онда пишкимо и на Теов индекс.

Citat
Zato sto imamo samo Mitra kao klasicnu cetvorku koja je upotrebljiva, pri tome Mitru je ovo prva sezona da je startna cetvorka. Macvan je iskusan igrac. Mitar nije. Cesto ga utera u faulove. Iz istog razloga vi cuvate tako Milutinova.

Значи није квалитетнији него само искуснији? Он га је товарио јер је искуснији? Добро.

А Партизан има иначе 25 четворки па не морамо да удвајамо квалитетнијег и мање искусног.

Citat
Jos samo da se Raca javio da mrzim i Bircu.

Нисам ја рекао да ти било кога мрзиш. Не знам што ме помену око мржње.

IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2880
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152

Ne kapiras. Poceo sam da pisem o razlozima zasto mislim da ne treba da bude Macvan u 12 da bi ti video koji su, da su ciiiiisto kosarkaski, a ne mrznja koju si spomenuo.

Ti si se uhvatio za njega od svih igraca za koje sam spomenuo da mislim da imamo bolje. Birce, Jove, Macvana.

Uostalom, lud sam sto te ubedjujem, misli sta oces....

Za spisak od 24 si spomenuo samo njega i Bircevica, a tek kasnije ukljucio u pricu ostale i konacnih 12, nema potrebe za laganjem.

Ovom Nemanji Macvan izgleda decko, cim ga toliko brani.

Magu humora ne bi bilo to da se ti nisi javio. Kako si me poklopio. namig namig
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
jebo vas macvan ni za peskire nositi u repki nema mesta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 429 430 432 433 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.