2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 380 381 383 384 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашка репрезентација Србије  (Pročitano 970381 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.94
Nišlije proslavile srebro srpskih košarkaša

Preuzeto sa ...
Mora da su slavili Jovica. Jer eto, morali su jedno 3 puta da ponove kako je decko "prvi Nislija u istoriji koji je obukao dres reprezentacije".  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
Nokia krntija
На Олимпијске игре се квалификују:

1) Земља домаћин

2) Светски првак

3) Финалисти првенства Европе

4) Финалисти првенства Америке

5) Првак Африке

6) Првак Океаније (победник дуела Аустралија - Нови Зеланд)

7) Првак Азије

Smile 3 најбоље екипе са олимпијског квалификационог турнира на којем учествују:

- 4 европске екипе (трећепласирани, четвртопласирани, петопласирани и шестопласирани са првенства Европе)

- 3 америчке екипе (трећепласирани, четвртопласирани и петопласирани са првенства Америке)

- 2 афричке екипе (другопласирани и трећепласирани са првенства Африке)

- 2 азијске екипе (другопласирани и трећепласирани са првенства Азије)

- 1 океанијска екипа (поражени у дуелу Аустралије и Новог Зеланда)
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy Note 4
Зашто онда играју кад обе екипе учествују? Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Sep 2014, 10:02:40 od 1 1 4 »
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.94
mob
Apple iPhone 6S
Nišlije proslavile srebro srpskih košarkaša

Preuzeto sa ...
Mora da su slavili Jovica. Jer eto, morali su jedno 3 puta da ponove kako je decko "prvi Nislija u istoriji koji je obukao dres reprezentacije".  Smile

Ovo sam i ja provalio. Znaci ne daj Boze da spomenu njegovo ime, bez da objasnje da je on iz "Nis". A i obrnuto vazi. Pita ga Sarenac cini mi se, da li je cuo da je Srbija slavila posle pobede nad Francuzima, a on odgovara, cuo sam da je Nis slavio celu noc. Znaci neki mnogo teski kompleksi. Ali nega, ako se pali na taj lokal-patriotizam, neka se raduje covek.
« Poslednja izmena: 15. Sep 2014, 10:04:04 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
SonyEricsson k 850i
Mislim da ce lakse da se dodje do finala EP, nego proci te kvalifikacije posle..
« Poslednja izmena: 15. Sep 2014, 10:06:08 od shke crew »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29130
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.94
Зашто онда играју кад обе екипе учествују? Smile Smile Smile
Pa jedna ide na OI, a druga ide na taj kvalifikacioni turnir sa ostalim ekipama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.94
mob
Apple iPhone 6S
Sto se sinocne utakmice tice, verovali ili ne, odgledao sam samo prvu cetvrtinu. Ne mogu da kazem da sam se nesto mnogo nervirao pa zbog toga, vec prosto, znao sam i pre utakmice da nemamo sanse, a kada sam video kako se zavrsila prva cetvrita, znao sam da je to kraj. Nisam hteo prosto da kvarim utisak koji sam imao nakon pobede nad Francuzima. I dalje smatram da ovim momcima treba podici spomenik na Kalemegdanu i dati im drzavne penzije. Zameram im jedino, iako je to mnogo nebitno naspram onoga sto su uradili, sto se nisu sinoc malo vise borili. Realno, da su se malo potrudili verujem da ne bi pukli vise od 20 razlike sto je vise nego korektna razlika s'obzirom na okolnosti. Ipak preko 20 razlike, je vec malo gorak ukus u ustima, ali dobro, kazem, momcima svaka cast. Zasluzili su da ih veceras doceka milion ljudi na ulicama i nadam se da ce tako i biti.

Btw, sta je rekao Loncar na kraju? Jel TREBAMO da ih docekamo ili ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.120
Ipak moram da prokomentarisem nesto sto mi diglo pritisak za vreme utakmice: ljudi su dosli toliko nalozeni da polome koga god da imaju protiv sebe u finalu. Nije to cudno naravno, ali dileje kao Farid, Kasins i Dramond  Smile Farid kulira Jovica i ne pruzi mu ruku, ova dva krmka biju prljavo....i nisam upamtio tacno koji od gospode nije prihvatio u prvom poluvremenu kada mu je Bjelica valjda pruzio ruku da ustane. i oca i majku
Ma Farid je bio i u prvom poluvremenu sa Bjelicom,iskompleksirani idiot,jebi ga nije lako kad ti svi kazu da si go kurac od igraca i onda docekas svojih 5 minuta,igrac koga bi tukao po rebrima dok mu ih ne bih polomio,covek koji je prva petorka prvenstva,a zna basket malo bolje nego ja,i ne treba na osnovu njega da pravis sliku o americkom timu,jer je nebitan lik,sto se tice ostalih ljudi tamo,sve korektno i nisu mi ni izbliza odvratni kao Spanci,Harden je nenadjebivi car,ona slika sa Kalinom je obisla planetu sinoc nema gde je nisam nasao...

Nego ne kapiram sta vam je sad problem s Jovicem?
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.94
mob
Apple iPhone 6S
Nije problem nista. Nego decko kada ga pitaju koji je dan danas, on odgovara danas je u Nisu ponedeljak. Prosto toliko potencira i on i mediji sa druge strane da je iz Nisa, da je to pocelo da bude previse iritantno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.120
A to,pa dobro on je jos klinac vezan je za taj grad,nista strasno,ja iskreno nisam ni znao odakle su oni,tek pre par dana sam saznao da je Kalina iz Subotice,a na onom sos snimku da je Birca iz Lazarevca...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 380 381 383 384 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.