2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 382 383 385 386 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашка репрезентација Србије  (Pročitano 970318 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
HTC Sensation
Znaci sve moze al politiku nemojte ovde da spominjete,imate onoliki sexualni deo foruma pa tamo cepajte ako ocete!

Ne znam,i dalje mislim da smo mogli dosta bolje da prodjemo,mislim,ne pricam nista sad negativno ili da pljujem,daleko bilo,ali sam misljenja da smo i pored njihovog bolesnog suta opet mogli da umtrvimo igru i da to bude daleko manja razlika.

Sale ocigledno nije trener na minus kosarku i on pre svega ide na nadigravanje iako konstantno potencira igru u odbrani,ne moze a da mi ne prodje 2002. i isto taj drim tim nam nije ubacio 80 a sad 130 poena,sto je mnogo,mnogo je.

Ipak,sve to na stranu...mi smo sampioni...makar za mene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
Nokia krntija
Mislim da ce lakse da se dodje do finala EP, nego proci te kvalifikacije posle..

Чини ти се. Мисим у принципу нема правила, али на Европском је јача конкуренција. Можеш да налетиш на Шпанце, Французе, Грке, Литванце, Хрвате, Словенце, Турке, Русе... много пре финала и свака од тих екипа је способна да те избаци.

На квалификационом турниру највећи конкуренти су ти опет европске екипе. Остали нису тај квалитет... ко год да буде, дал Иран, Јордан, Кореја, Ангола, Нигерија, Сенегал, Порторико, Доминикана...  

А 4 европске екипе су носиоци 4 групе у којима су распоређене са овим осталим и ако све буду прве у групи, што је за очекивати, против њих можеш да играш у полуфиналу, а онда имаш две шансе да се квалификујеш.

Заборавио сам да кажем конто промена у начину квалификовања... за овај циклус дакле нема промена, али биће их за следећи. За Олимпијске игре 2020. се неће квалификовати путем континенталних шампионата, већ путем Светског првенства и нових квалификациних турнира који ће бити установљени. Такође се мења систем квалификација за Светско првенство 2019. године.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Ja sam pisao o košarci što potvrđuje svaka reč iz mog posta, oni koji u svemu vide politiku, njihov problem Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.120
Pa ajde objasni po cemu Farid ne zna da igra basket?
Posto ne pretendujem na to da sam neki ekspert za taktiku,necu filozofirati reci cu par stvari samo,prvo i osnovno covek ne bi bio u ovom timu da nije bilo otkaza,drugo covek je divlji igrac sa slabim sutom koga treneri ne vole,i trece meni skok i borbenost i nenormalna fizika nisu dovoljni da me impresioniraju i cetvrto da nije uleteo protiv Turske pitenje je koliko bi bio koristen i ovde,ali da zakljucimo da se ne slazemo i to je to... Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
LG Frizider
Kad je Krle omasio onaj zicer, tacno mi je pao mrak izmomenta.......i sve mi se cini da bi Francuzi mnogo bolje prosli od nas, mada sa onakvim sutem kao sinoc, tesko....

Krstic je morao da bude taj jebac mame, mnogo znaci kad u ekipi imas nekog iskusnog ko je igrao tamo sa izvesnim uspehom da ti drzi strah.......ne mora cak ni da ubacuje ne znam koliko poena, par kljucnih lopti, da se ostalima glava ohladi.

Mislim, ovo je sve neka teorija, stvarno ne znam ni da li postoji neka odbrana kad sutiras iz igre osamdeset procenata....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
SonyEricsson k 850i
Definitivno se ne slazemo  Smile

S' obzirom da se Ameri vise loze na OI, mislim da ce tamo biti u najjacem sastavu, a protiv takve reprezentacije treba igrati i pokazati muda Smile

Krsticu hvala, ali je dobro sto se penzionisao.. I meni je pao mrak na oci kad je ono promasio, pa onda jos jedan sut promasio, i nije mu prvi put na turniru da promasuje tako neke stvari..
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
LG Frizider
Odigrao je odlicno drugo protiv Francuza. Bas onako kad i kako treba.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.120
Citat
Definitivno se ne slazemo
A da ja pitam tebe,po cemu je Farid brutalan igrac?

I jos da pomenem ovo ne bi uradili ni Djurant ili Lebron  to mogu da potpisem

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 37.0.2062.120
Legendarna Hardenova odbrana...Gde je?!Nema ga...aha tu je  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.120
mob
SonyEricsson k 850i
Lik je nizi od 80% nase reprezentacije, a odlican je igrac u skoku,ofanzivni, defanzivni skok, ne bi me cudilo da je imao najvise skokova na prvenstvu.. Od cele nase reprezentacije je imao bolji sut iz igre, jeste da je vecina ispod kosa, ali za razliku od cele njegove reprezentacije on ne trosi lopte, ne sutira nepotrebne suteve, ne gubi lopte bzvz.. Jako je tesko igrati protiv njega, jer igra krilnog centra, visok samo 203cm, sto se ne primeti toliko, a mnogo je jaci,brzi, okretniji od igraca koji ga cuvaju..

I mnogo ga gotivm iz NBA  Smile

Za Lebrona ne znam, ali Durant ne bi.. Durant je jedan od retkih igraca koji mi deluje skroz opusteno kad igra, kao da igra ispred zgrade basket..
« Poslednja izmena: 15. Sep 2014, 11:47:09 od shke crew »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 382 383 385 386 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.227 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.