2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 813 814 816 817 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашка репрезентација Србије  (Pročitano 960711 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
što
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
mob
Apple iPhone 6s
Da svima izjbe mamu i kaze eto vam sad, ja sam MVP moze mi se.

Ionako se necemo kvalifikovati za OI.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Pola madjar pola ustasa i bilo je logicno da nece, pa kako nekoniz jebenog sombora moze da igrw za nasu sleekciju
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
тооо бре!!! усташа и мађар кррррв му јебем!  Smile Smile

objektivno smo najjadniji i najmaloumniji narod ikad
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Objektivno me bolibkurac za tudji licni uspeh i neuspeh... Svi drkaju na novaka, jokica, micica... Sta me bole kurac jel je to donelo dobro Zvezdi, Srbiji? Nije, drazi mi je Noko koji je doneo titulu nego neki jokic jebeni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
pa nije ni nole nikakvo dobro dono srbiji šta sereš
i to isto je stvar isključivo njegovog uspeha a ne tvog niti bilo čijeg drugog,ti bukv ništa nemaš s tim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Objektivno me bolibkurac za tudji licni uspeh i neuspeh... Svi drkaju na novaka, jokica, micica... Sta me bole kurac jel je to donelo dobro Zvezdi, Srbiji? Nije, drazi mi je Noko koji je doneo titulu nego neki jokic jebeni

Tako nekako. Samo sto sam ja to naslutio, tako da jednu utakmicu Denvera nisam odgledao. Jes' da njega zabole za to, ali eto imam neku licnu satisfakciju da nisam nista uradio da bih dao tom coveku na znacaju. A najbolje je sto kada mu se bude digao da igra, svi ce u roku od odmah zaboraviti to sto se sada desilo. Jbg, Srbi narod sa najkracom pameti na svetu... Onda kazu kako jeo n Srbin, ovo, ono. Sta ja imam od toga sto je on Srbin. Ako Srbin nece da igra za reprezentaciju, on je po meni samo jedan igrac u nizu i nista blizi ili dalji od nekog Lebrona ili Karija.  Vidim da i Pokusevski nece da igra. Dakle to sada polako postaje trend. Jedini sport ili jedan od nekoliko u kom smo imali taj cuveni kult reprezentacije, sada ovi valjaci guma polako ali sigurno urusavaju. A ljudi se i dalje loze, ustaju nocu, nerviraju se zbog nekih likova koji igraju za svoje dupe i za svoje pare. Sto je legitimno, kao st je legitimno i da mene boli kurac za takve tipove. Zato su mi drazi likovi poput Stimca, Raduljice i ostalih, koji su limitirani kao igraci, ali koji ginu za reprezentaciju i igrali bi sa jednom nogom. I daleko vise cenim takve, nego razne Jokice i ostale primadone. Jebote, jedan Doncic gine za neku Sloveniju, koja ima tradiciju u kosarci, k'o mi u skijanju. Jedan Novicki je igrao i povredjen i pod pretnjom raskida ugovora i to za neku Nemacku, koja je isto sila u pm u kosarci, a pritom cak nije ni etnicki Nemac. A ovaj nas mora da papi keksa i mleka i da prevrce gume. Umorio ce covek....
« Poslednja izmena: 19. Jun 2021, 20:30:17 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 547
da nemci nemaju kosarku ,evropski prevaci ,finalisti ,treci na svetu
da slovenija nema kosarku evropski prvaci i bezbroj vrhunskih igraca kroz istoriju od samostalnosti
kako mene nervira to potcenjivanje kosarkaskih reki pa to nije normalno
a fudbal svi igraju u bozju mater
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
Citat
Zato su mi drazi likovi poput Stimca, Raduljice i ostalih, koji su limitirani kao igraci, ali koji ginu za reprezentaciju i igrali bi sa jednom nogom
baš zato bi i igrali sa jednom nogom,jer znaju da nisu ni za kurac i ne mogu uspeti tamo gde se to stvarno računa (nba i nigde drugde),pa da kao kompenzuju mučenici time što će ložiti ove ''srbende'' sa SRBIJAAA GINEM ZA REPKU ALE ALEEE  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Koju tradiciju imaju nemci i slovenci u kosarci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 813 814 816 817 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.373 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.