2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашка репрезентација Србије  (Pročitano 968431 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Skroz lepo i razumno sroceno i napisano  Smile Da znas da sam razmisljao malo na tu stranu  i realno gledajuci(ponavljam se) ne vidim ko bi to mogao bolje od njega da radi. Sve i da mu se rok trajanja priblizio kraju..

To sam stvarno pomislio posle SP,al onda bude fajnal for,pa uzme titulu i u Grckoj pa ga onda vidim sa kolikim i dalje nekim zarom i htenjem radi sa reprezentacijom i pomislim da taj rok trajanja i dalje nije toliko blizu.

Nekako kad stavim na tas recimo tu najgoru stranu,sve ono gore sto si napisao tj sve ove negativne strane koje su nas trenutno zadesile i na drugu stranu tasa situaciju da sad menjamo iz korena pocev od selektora,pa do nove selekcije igraca itd...mislim da je manje zlo ovaj prvi tas.
Jebiga,tu smo-gde smo i dupe uza zid,nadamo se najboljem,o tome je trebalo da se razmislja pre kvalifikacija. Mozda se ispostavi da je ovaj tvoj post iznad zapravo i tacan,da je doslo do svakojakog zasicenja i mozda se mi plasiramo na to EP a Duda izadje i saopsti da bataljuje.

Jebemliga,zao mi je sto taj covek ima istu foru kao i mi obicni smrtnici da mora da stari i da ga mozak polako izdaje,a voleo bih da nas vodi bar jos 20 godina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0
i sta kazes, ne lozis se na dudu...

cica odlazi.

zaboravih, jel ste citali cicinu analizu ? cestitke milogorcima, imamo oscilacije, izvucicemo pouku. posto sad stvarno nije nemoguce da ispadnemo od izraela kod kuce, interesantan sam znati, kakvu cemo pouku tek tu izvuci...

sa obzirom na to koliko su ga molili da ostane nakon sto je katastrofalno propao projekat OI london, sad bi mogli da mu daju i titulu dozivotnog...
« Poslednja izmena: 03. Sep 2012, 08:46:27 od zaludjenko »
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
Da nam nije Dude izgubili bi 100 razlike.

Vi ste i izgubili sto razlike.

dodao bi jos samo Nebojsu Ilica na spisak

Ovo sam i ja hteo da kazem. Lik je nevidjeni baksuz. Od kada je dosao u Zvezdu, Zvezda se raspala. Isto i sa reprezentacijom.

Sto se sinocne utakmice tice, ovo mi je bio jedan od najtezih poraza od kada pratim sport generalno. Tesko mi je pao iz toliko mnogo razloga da ne vredi ni nabrajati. Reci cu samo da mi je oduvek kosarkaska reprezentacija bila nesto posebno i jedinstveno i nesto sto sam gledao izvan i iznad svih ostalih sportova. Za njih sam jedino verovao da me nikada nece izneveriti i da uvek mogu da racunam na njihov uspeh. Medjutim poslednjih godina sve samar za samarom. Smile Da mi je neko rekao posle one 95' da ce Srbija igrati kvalifikacije za EP, mislio bih da se sali. A mi ne samo sto igramo kvalifikacije, ne samo sto se nismo plasirali uopste ne Olimpijske igre, vec se i u ovim kvalifikacijama mucimo zestoko i na kraju moze da se desi i ono sto mi je cak i pre ovih kvalifikacija, iako sam vec bio dosta razocaran, nezamislivo, a to je da se mozda i ne plasiramo uopste. Koliko smo propali u medjuvremenu najbolje se vidi po tome sto sto smo samo pre par godina sa onom Mokinom ekipom izgubili od Izraela i to je bila tragedija i neverica. Sada su oni ispali kao neki favoriti, to je posato "derbi" grupe. Tuga. Smile Crnogorci i to bez Pekovica i Kuka. Smile Pa nekadasnja reprezentacija bi ovu ekipu razvalila sa 50 razlike. Oni gube i to gube i kod kuce i u gostima. Smile Ne moze se reci ni da su izgubili jer je nebitna utakmica. Pogotovo ova druga je bila bitna i te kako, a oni su je opet izgubili.

Ne znam sta da mislim. Od kosarkaske reprezentacije nisam ovako nesto ocekivao i zato mi je tesko palo. Ne znam ni sta da mislim za Dudu. Mozda je vreme i da on ide iako je uradio previse za nasu kosarku. Pitanje je samo ko umesto njega. Reallno mi smo osiromasili i po pitanju trenera, kao i igraca. Ostali su jos Pesic i Obradovic koji nesto znaju, a ni jedan to sada ne bi preuzeo, narocito Obradovic.

Ne znam. Vise od same igre i poraza me brine to sto su poceli da lice dosta na fudbalsku reprezentaciju. Nekako se oseca apatija, nezainteresovanost, amaterizam. To nikada nije krasilo kosarkasku reprezentaciju. Bas naprotiv. Kod njih se uvek osecao taj pobednicki duh, borbenost. Ja sam ranije kada igramo protiv dream team-a bio ubedjen da dobijamo, jer su me tako naucili i imali smo takav duh i takvu atmosferu. Sada se plasim i Estonije, a da ne pricam o Izraelu, koji je nekada sluzio za kos razliku. Smile

I jos nesto sto niko nije pomenuo. Mi, koliko ja razumem, moramo da pobedimo Izrael sa vise koseva nego sto smo id njih izgubili, a to je valjda 14. Mi njih sa ovakvom igrom i ovakim zalaganjem tesko da mozemo uopste da dobijemo, a sa 14 razlike, mislim da je skoro nemoguce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Nokia krntija
Citat
фала Богу па се Миротћ одлучио за Шпанију

У ствари, још увек није одлучио. Он има право да игра за брђане, пошто га Скариоло никако не зове у А селекцију јер предност даје Ибаки, а репрезентација може да има само једног натурализованог играча у екипи. Због тога је он баш недавно, пре можда мање од месец дана изјавио да жели да буде важан играч екипе, а не да попуњава тим када затреба, тако да није одбацио могућност да заигра за брђане.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Nokia krntija
Citat
Mi, koliko ja razumem, moramo da pobedimo Izrael sa vise koseva nego sto smo id njih izgubili, a to je valjda 14.

Треба прво победити Естонију у гостима.

Иначе, не знам да ли сви знају, па чисто да напоменем... На Европско првенство ће се пласирати 16 екипа - по 2 најбоља тима из сваке од 6 група и 4 најбоља трећепласирана.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0
bilo koja pobeda protiv izraela radi. ako se posle kvalifikacija ( a ja bih i sad odmah ), ostvari moj potpis.
« Poslednja izmena: 03. Sep 2012, 09:38:33 od zaludjenko »
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
Koga bi ti doveo na mesto selektora? Nemamo mi vise kvalitetnih trenera, osim njega, Pesica i Obradovica.

I da dodam jos nesto. Nije mi jasno zasto nikako nece da zove Milicica. Ok, deckoje bio dijabola, izjavljivao je da nece da igra za reprezentaciju i tako dalje, ali to je sve bilo kada je bio bas klinac. Cini mi se da je on sa 17 godina otisao u NBA i jbg, iz malog mesta, palanacki mentalitet, ovo, ono i napravio je sranje. Medjutim kasnije se decko spustio na zemlju, sredio se i izjavljivao je milion puta da mu je velika zelja da igra za reprezentaciju. I kod Moke je i igrao i secam se da borio kao lav. Protiv Grka, kada samo izgubili u posednjem napadu, borio se neverovatno. Ne secam se da sam ikada video da se neko toliko fizicki bori sa nekim kao on tada. Zato je i dao posle tu glupu izjavu, ali u sutini svi su se kao nesto zgranuli, a svi pricaju i misle verovatno i gore stvari od toga, samo su licemeri i cuvaju svoje dupe, pa nece da kazu javno. A i neka on igra, ima 15 skokova u napadu, pet blokada, 20 poena, pa neka daje kakve hoce izjave, boli me uvo. I nije mi jasno da je ovaj Duda toliko zadrt da nece da ga zove, a decko bi se odzavao sigurno i doprineo bi nam bas mnogo. On i Krstic, imali bi skroz dominantan centarski par. Zato bi mozda voleo da ode Duda, jer se nadam da bi neko sledeci pozvao njega, a znam da bi nam dosta znacio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0
trifunovic je najkvalitetniji od tih mladjih, djordjevic je najvece ime, a meni licno ni vukojicic nista ne bi smetao.

bilo ko, ko bi prekinuo ovu cicinu " viziju " selekcije igraca i sistema igre iz fajn baj mi...
IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 6S
Znao sam da ces reci Trifunovic i Vukoicic. Po meni oni nisu nista posebno. Trifu su isto dizali u zvezde kada je trebalo da dodje u Zvezdu. I isto je bilo, samo on da dodje, bice igra, vizija, rezultati. Pa nista. Jeste Zvezda bila u problemima vec tada, ali on je doveo neke igrace koje je hteo i nista Zvezda nije odigrala. Vukoicic mi je isto nesto nedefinisan, blag, ne znam, ne svidja mi se. U svakom slucaju Trifa je bar stigao do Litvanije, pa moze da kaze da je trenirao neku evropsku ekipu i da ima neko iskustvo. Vukoicic je skroz bez isksutva u ozbiljnim ligama i sa ozbiljnim ekipama. Kako god okrenes iskustvo koje imaju Duda, Pesic i Obradovic pojedinacno, nemaju svi ovi ostali zajedno, tako da po meni samo neko od njih moze da vodi reprezentaciju sa uspehom, a realno je u ovom trenutku jedino da to bude Duda, jer Pesic je potpisao ugovor sa Nemcima, a Obradovic posle onog debakla mislim da bi se pre ubio nego prihvatio da opet vodi reprezentaciju. A i kad pogledas realno, nema ni Duda ni niko tu neki prevleiki manevarski prostor. Imas Milicica jedino koga je mogao da zove, a nije hteo. Ostali su ili povredjeni ili nece da igraju. Kosta je valjda povredjen, Novica je povredjen vec hronicno i pitanje da li ce se on vise ikada vratiti u prepoznatljivu formu, Markovic je isto povredjen i to je otprilike to. Sve ostalo sto koliko toliko valja je vec pozvano.

Po meni osnovni problem je Teodosic. On je jednostavno neko koga ne mozemo da se odreknemo, a istovremeno neko ko moze da napravi cudo u pozitivnom ili u negativnom smislu i to niko ne zna kada ce i sta odluciti da uradi. Kada bi on bio pouzdaniji i pravi vodja, koji nece rasiptai lopte igrati nerezonski i ludovati kako mu se cefne, mi bi bili mnogo ozibljniji nego sto smo sada. Juce gledam, pocetak napada, on covek bez ikakvog razloga okrenut ledjima kosu, skace, okrece se u vazduhu i sutira sa neke distance blizu linije za tri. Dakle blago receno nerezonski i nepotrebno. Takve stvari se rade kada ti je ostalo jos pola sekunde do isteka napada, pa po sistemu, daj da sutnem nema veze, pa bolje da probam nego da istekne napad. Sutirao je opet juce neke nerezonske trojke. Plus imamo taj rpoblem da on daje toliko savrsene asistencije da dosta cesto nasi igraci ne mogu to da isprate i opet propada napad. Sve u svemu, mislim da kada bi uz  njega imali jednog pleja tipa Sasa Djordjevic, ili bar Sasa Obradovic, koji ce da "stane na loptu" kada je potrebno, ko ce da preuzme odgovornost u kljucnim momentima da bi onda sve to izgledalo puno drugacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0
Moш Грега Поповића довести, џабе је. Неће он да игра него исти ови играчи који нису ни за курац.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.