2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кошаркашка репрезентација Србије  (Pročitano 968427 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2722
Zastava Buenos Aires
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
'naci ako izgubimo od Izraela ne idemo na EP?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Tako je. Naravno, podrazumeva se da moramo da dobijemo i Slovačku i Estoniju.
« Poslednja izmena: 03. Sep 2012, 00:29:05 od bauk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Jel' hoće neko da mi da svoje mišljenje zašto Kešelj tako malo igra?

Зато што је фантастичан... Исто као и Савановић... А тек да не говорим о Рашићу, Анђушићу и Паунићу... Паунић... Ооооо Боже... А тек Крстић. Човек би требао децу тамо да им прави, а он дозвољава да му неки ћелави балавац од 190цм узме у скоку 4 лопте!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung SGH-E590
Nekad sam mislio da Duda mora da ostane, a sad vidim koliko sam se zajebao... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0
'naci ako izgubimo od Izraela ne idemo na EP?
ako dobijemo slovacku i estoniju a ne daj boze izgubimo od izraela i dalje mozemo da se kvalifikujemo kao jedna od 6 najbolje treceplasiranih ekipa
« Poslednja izmena: 03. Sep 2012, 02:05:40 od makifcz »
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Bitno da smo one hendikepirane naduli 469 razlike, to je ceo fazon.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Kurcobolja je zajebana bolest,zato sto je tesko izleciva.

Verujem ja da nase igrace i nas kao navijace(ne znam kome teze pada) to sto mi sad moramo da na velika takmicenja dolazimo kroz kvalifikacije,pa se guzatamo sa Izraelom i Islandom i tako nekim paraolimpijskim kosarkaskim zemljama umesto da se dupeta suncaju dok im ne pocnu prvenstva...i onda izgubis 2 puta od Crne gore,pa te naduje Izrael,pa ti Island da 35 poena u cetvrtini.

I normalno je da je sad opsta pljuvacina po igracima kako nista ne znaju,cudo jos niko nije napisao kako Duda treba da uci od Paviceviva i tako neke fore...al onda kad odemo na to neko takmicenje onda smo carevi kad udjemo na primer u polufinale...

Dao Bog pa mi igraca imamo da naguzimo ove Crnogorce kad bi igrali i sa omladincima,a da ne pricam da Duda moze da pozove Rakocevica i Milicica i Radmanovica i tako te glavudze pa da se izmotavaju,al eto,Duda je zapoceo ceo ovaj ciklus sa ovom selekcijom igraca i sad mora da se jebava sa njima,ocigledno i dalje jos neki nisu izasli iz puberteta i sve to ide u sklopu te neke cene kao zalog za buducnost...

Treba da nas je sramota zbog toga kako se neki igraci odnose prema dresu,al taj problem sigurno necu da resavam ja,nego cu lepo da cutim i navijam i da vidim da li cemo se kvalifikovati uopste na to takmicenje,pa ako se ne daj Boze ne kvalifikujemo onda cemo lako da pljujemo i teramo sve iz reprezentacije

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Pa čekaj brate, znači pošto je Duda počeo ciklus sa ovim igračima, jel to znači da niko drugi ne može da bude u reprezentaciji, da moraju da se trpe sva sranja ovih koji su tu i da svi mi to treba mirno da posmatramo jer je zaboga Duda započeo jebeni ciklus. To što je on započeo je trebalo da ima svoj vrhunac na OI na koje se mi nismo plasirali. A kad se već nismo plasirali, onda je trebalo menjati nešto pred ove kvalifikacije jer je to što je Duda započeo završeno, neslavno pritom.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Vrhunac jeste trebao da bude na OI i mi smo ga ispusili. Ok,onda je trebao da se uradi presek i ili otera Duda ili da nastavimo sa njim. Odluceno je ovo drugo i on opet ima svo pravo sveta da zadrzi te iste igrace koje je planirao za OI...

Ne mislim ja da niko drugi ne moze da udje u slekeciju,moze,ali jako tesko,pogotovo neko od malo starijih igraca tipa Rakocevica na primer.

Evo na primer usao je Lucic,a mislim i da ce Nedovic da zagazi u repku,dakle to je to neko mini osvezavanje selekcije ali nista posebno...

Jebiga brate, za mene je Duda pojam i zaista sebe ne mogu da zamislim cak ni da razmisljam u pravcu da bi neko posao selektora obavljao bolje od njega zato i mislim da je ovo taj neki mozda najispravniji put.
Da ne bude da se ja lozim na Dudu u da je on nepogresiv,pu pu daleko bilo,al ako cemo u sitna crvce da zalazimo ima bezbroj razloga sto se na prvo mestu nisamo plasirali na OI pa tek onda svi ostali problemi..na prvo mestu mislim na momenat da se igraci poput Novice,Tepica,Keselja nisu razvijali onako kako je bilo planirano a trebali su da vec budu nosioci reprezentacije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
To i jeste veliki problem. Što je Duda toliko velika legenda i toliko dobar trener. I onda se misli da on kao takav ne može da pogreši, a čak i kad pomisliš da je pogrešio, kad si 100% siguran da on nije u pravu, kažeš sebi 'čekaj bre, pa to je Duda Ivković, jedan od najvećih trenera u istoriji jebene košarke, a ja sedim u fotelji s flajkom piva i smrdim i koji sam ja kurac da preispitujem njegove odluke i dal je on u pravu'. Pa se onda podsetiš fajnal fora evrolige i još više si ubeđen da je on u pravu. Al možda ipak ovog puta nije, možda ipak on više nema snage, volje, živaca ili čega već da kreće u nešto novo sa reprezentacijom, a suviše je tvrdoglav i sujetan da to prizna. I onda nas to, plus povrede, plus nedovoljno iskorišćen potencijal nekih igrača, plus kurcobolja, plus divljanje, plus loša forma, dovode do toga da Crnogorci pišaju po nama i da smo u situaciji da moramo da pobedimo sve mečeve do kraja da bi se kvalifikovali na EP na kom učestvuju 24 ekipe. To je scenario koji podseća mnogo na fudbal i cenjenu nam reprezentaciju, a to nikako nije dobro.
« Poslednja izmena: 03. Sep 2012, 04:13:55 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 821
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.