2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 341 342 344 345 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 913410 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Ne znam sto dizes nasu skolu kosarke toliko ... Nemamo beka sutera ni za leba svi u zemlji samo stancuju igrace...
Skola kosarke je cela filozofija.
Nedostatak sutera je nedostatak treninga.

Tacno je da se manje obraca paznja, al su svileni suteri uglavnom premekani za danasnju kosarku sto ranije nije bio slucaj, pa je jako tesko napraviti savremenu sutercinu.

Jedan Danilovic nema talentovan sut, al je pljuvao krv na treninzima.
Beric i Radosevic nemaju skolski sut, al su sipali kao nevreme, jer imaju meku i izvezbanu ruku. . .

Sve ima svoje. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
@Црнац

Кад сам рекао намалодушнији,мислим на његову безличну фацу и понашање било да водимо или губимо са 20 разлике и то без обзира да ли је против Јордана или на фајнал фору ЕЛ...

Понављам,нема то везе са његовим кошаркашким знањем,али брате,направи техничку,опсуј по некад,посвађај се,баци пешкир,једи говна,ради нешто на терену,ко да није бре од крви и меса јебо га отац  Smile
Данас изјава 5мин после утакмице,па бре ја кући се смиривао сат времена а он кренуо онај темплејт"Тешка утакмица,битно је да смо победили,идем да спавам,ај ћао"...ма дувај га!  Smile

Pa dobro, taki covek Smile

NBA nije košarka, nego cirkus...Uvijek ću prije gledati finale Evrolige, nego finale NBA....
Da, i zato Ameri onako slucajno deru sve po 40 razlike Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Кад већ причате о томе, ни мени НБА није кошарка. То ми је буквално циркус где се црнци вешају о кошеве. Не постоје кораци, не постоје фаулови у нападу, не постоје ни фаулови у одбрани зато што не постоје одбране...
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I have a dream

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 509
Zastava Na dvoru Pape
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
I-mate /de si be
ma kakav NBA bre ono je smesno, u celoj prici je najgore, sto se jadna FIBA trudi da svoja pravila priblizi NBA ligi
IP sačuvana
social share
   "I am the happiest man alive.  I have that in me that can convert poverty to riches, adversity to prosperity, and I am more invulnerable than Archilles;  Fortune hath not one place to hit me." - Sir Thomas Browne
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Nije ni do filosofije ni do velicine zemlje nego do toga sto treneri ne forsiraju to Smile Jednostavno, dovoljno je pogledati nekoliko treninga i shvaticete zasto nemamo sutera... Svaki igrac koji izadje iz FMP-a je identican Smile Bukvalno nema im razlike Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Americki basket jeste zasnovan na fizikalijama, i s obzirom da znaju da su 90% crnci u timu sa fantasticnim predispozicijama to i potenciraju. Al vi onda ne mrzite americku kosarku vec mrzite crnce. . .

Nama da se radjaju mladi rakocevici , radmanovici, pavlovici i milicici i nasa kosarka bi izgledala drugacije. . . Al drugo podneblje, drugacija konstitucija ljudi, skola ide uz sebi svojstvenu konstituciju.

Po meni nasa skola je najpotpunija i najsvestranija. Mozak, + kretnje + odbrana + sut.
Litvanska previse forsira sut. vise suteva za 3 nego za 2
Americka previse fizikalija i premalo mozga. . .
Spanska je brza kosarka, generalno lepa za oko, samo sto je igraju pogresni ljudi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ma kakav NBA bre ono je smesno, u celoj prici je najgore, sto se jadna FIBA trudi da svoja pravila priblizi NBA ligi
добро пази, није нба за потцењивањеу целој тој причи. имају много више новца, много је већа финансијска страна тог спорта и стога се мање баца на сам спорт на више на атрактивност и доживљај за посматраче. цела та прича око црнаца који закуцавају се у ствари своде на белце који седе на трибинама и једу ход догове док слушају нови хит неког црнца који пева са неком црнкињом великог и округлог дупета

у суштини, тако је  Smile

то свима одговара тамо, а ови људи одавде виде новац у томе и вуку и "нашу" кошарку у том смеру. логично, истинито, и нажалост, оствариво.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Reprezentativci Hrvatske razočarani su eliminacijom od Srbije u osmini finala SP u Turskoj.

Naša reprezentacija pobedila je sa 73:72, a porazom je posebno utučen najbolji igrač Hrvata na ovom meču Marko Popović.

"Puno je teže izgubiti ovako, nego sa sedam ili osam poena razlike. Mi svih ovih godina izvlačimo pouke, ali nikako da naučimo tu školu eliminacionih utakmica, na žalost nas i naših navijača ".

Hrvatska javnost, ipak, može biti zadovoljna nastupom svoje reprezentacije na ovom meču, s obzirom na debakle u grupnoj fazi.

"Protiv Brazila smo otišli sa terena, a da se nismo potukli, bez da smo ostavili srce na parketu. Neke stvari treba zaslužiti. Mi ovu pobedu tokom prvenstva nismo zaslužili. Ali ovo je mlada ekipa sa puno novih igrača, videćemo dogodine što će biti u Litvaniji", rekao je Popović.

"Najvažnije je 'pojesti saigrača' i 'izgristi parket'. Onda će pobeda doći. Ali mi već dugo čekamo taj rezultat, ljudi su umorni i izgubili su strpljenje. Što reći osim da mi je žao", istakao je utučeni Popović.

"Pristup utakmici je najvažniji. Nema ni trenera ni psihologa koji ti mogu pomoći ako se ti sam ne spremiš za utakmicu. Tek nakon toga dolazi kvalitet i taktika", ističe Popović koji je protiv Srbije posebno bio zadovoljan čvrstom obranom.

"Teodosića smo eliminisali na svega nekoliko poena, videlo se da možemo. Ali opet smo bacili nekoliko lopti u 'bunar' kad smo imali priliku za par lakih koševa. Šteta, to bi nam puno pomoglo, s obzirom da smo izgubili samo sa poenom razlike", kaže Popović.

Pomoćni trener reprezentacije Mladen Erjavec bio je posebno faulom koji je sviran Kusu nad rašićem sekund pre kraja.

"Kusu se dogodila greška, okliznuo se i dosuđen je faul kojeg praktično nije bilo. Dobro smo igrali, nismo se predavali, ali što reći. Greške se događaju", kaže Erjavec.  Samo me cudi sto se uvek protiv vas prave greske, vecni seratori bili i ostali! Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127

NBA nije košarka, nego cirkus...Uvijek ću prije gledati finale Evrolige, nego finale NBA....
Da, i zato Ameri onako slucajno deru sve po 40 razlike Smile

To je stvar prije svega fizičke superiornosti... A i ne deru baš sve po 40 razlike... Deru ekipe koje i mi deremo, a sa ostalima se bogme dobrano muče... Na kraju krajeva, nisam govorio o američkim košarkašima koji jesu najbolji, nego o NBA ligi koja je cirkus... kontaš?  Smile

Pa ti ne znas sta valja Smile

ajde...  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Po meni nasa skola je najpotpunija i najsvestranija. Mozak, + kretnje + odbrana + sut.

precenjujes nasu kosarku Wink

Cela filosofija u zadnjih deset godina se svodi na budi jaci i brzi Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 341 342 344 345 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.366 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.