2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 339 340 342 343 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 913081 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Bice nezgodno protiv Spanaca .. treba zaustaviti njihove bekove ... opasni su
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Spanci i Grci . Spanci su veci cigani. Grci su veca govna. . . 2 najgadnije reprezentacije u vasioni. . .

Marc Gasol je svakako sve osim najboljeg pojedinca. Danas je pobedila pokretljiva zona. . .

Koga gotivite od reprezentacija? Meni su Litvanci skroz kul. . .

Meni je komedija sto se Hrvati pozivaju na sudije. . . A da nije bilo ovog tuca-kriterijuma kur moj bi Tomas onako ustopovao Tea. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Wave II
Mа освајање је вредније, дефинитивно... Smile
Али кад би победили Шпанце, било би ми срце на месту...

Мислим да можемо да се носимо са њима, имају можда бољи тим од нас, то стоји, али не играју ништа посебно у задње време... Срце на терен, па шта нам Бог да...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Koga gotivite od reprezentacija?

Ја Србију и никога више  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Али кад би победили Шпанце, било би ми срце на месту...

Pobedjujemo a srce ti ostaje tamo gde jeste  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Wave II
Чуо те Бог... Smile

А што се тиче срца, биће добро ако не пукне од среће... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Sensation

Такође,негде сам на овој теми писао о њима,ем што играју добро,играју чисто,поштено,добру одбрану,вратили се два пута и то против Шпанаца и Француза,симпатична групица  Smile

Волео бих да догурају до полуфинала а онда нек изгубе од нас  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Na Litvance mozemo da naletimo samo u finalu Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00

A da nije bilo ovog tuca-kriterijuma kur moj bi Tomas onako ustopovao Tea. . .  Smile
Gotivim Srbiju,SAD i Litvaniju.  Srpski i Litvanski igraci najskolovaniji igraci na svetu,dve najbolje skole kosarke.Volim skoro kao NBA da ih gledam.
SAD treca najbolja skola kosarke. Snazni,brzi,skocni crnci. Prave 'zajebanciju' na terenu,daju nemoguce koseve.Steta sto nisu poslali krem na prvenstvo(ili bar Supremena),ali sta je tu je,lepo je i ove gledati. Smile

IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Када и у колико сати играмо против Шпаније?

у среду у 18 чини ми се..

Иначе,шти се тиче утакмице морам да истакнем да сад за нијансу више готивим Рашића,иако се зна да ми је убедљиво најомраженији тип убедљиво. Свака му част и свака му дала и све најбоље у животу му желим...али и даље мислим да је најмалодушнији играч у васиони,што не умањује његове играчке квалитете  Smile

Нисмо играли толико лоше колико су се они индијанци пословично напалили,искрено нисам гледао до сад ни једну њихову утакмицу тако да ни не знам како су то катастрофално играли до сад.
Свака част Марковићу који је играо скоро целу утакмицу повређен,дечко највише изгара на терену  Smile

Што се Теа тиче,јебалчи су му кеву. Тукли су га као коња,али на фињака таман да га јебуцкају онако на ситно да се нервира и да не може да се састави,нешто слично као што су га терорисали Шпанци у финалу ЕП...
Кад у глави сазри још мало можемо да причамо о неким поређењима са Салетом Ђорђевићем итд...овако је само мајстор кошарке који има још млеканца да пије.

Свака част момци,поносан сам на вас  Smile Smile

Следећи су цигани,можда и боље него да су Грци прошли,имамо ми неких ствари које треба да им саопштимо и прилично сам сигуран да ће то бити сад,на овом првенству. Не играју ништа посебно,можда за нијансу боље од Аргентине,мораћемо да запнемо,али не сумњам да идемо у полуфинале...
A sta podrazumevas pod ovim "najmalodusniji"?

Citat
Ne volim uopste takve ekipe... igraju isto kao Hrvati... pa onda, recimo, kao FMP... seljacke ekipe koje kada stane sut, ne znaju u kojoj su dvorani...

A da nije bilo ovog tuca-kriterijuma kur moj bi Tomas onako ustopovao Tea. . .  Smile
Gotivim Srbiju,SAD i Litvaniju.  Srpski i Litvanski igraci najskolovaniji igraci na svetu,dve najbolje skole kosarke.Volim skoro kao NBA da ih gledam.
SAD treca najbolja skola kosarke. Snazni,brzi,skocni crnci. Prave 'zajebanciju' na terenu,daju nemoguce koseve.Steta sto nisu poslali krem na prvenstvo(ili bar Supremena),ali sta je tu je,lepo je i ove gledati. Smile

Ipak mislim da je preterano nisko mesto za Amere sto se tice skole kosarke... po meni, po tome su ubedljivo prvi u ovom trenutku...
« Poslednja izmena: 04. Sep 2010, 22:41:39 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 339 340 342 343 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.