2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 342 343 345 346 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 913461 puta)
Hronicar svakodnevice

I have a dream

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 509
Zastava Na dvoru Pape
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
I-mate /de si be
ma kakav NBA bre ono je smesno, u celoj prici je najgore, sto se jadna FIBA trudi da svoja pravila priblizi NBA ligi
добро пази, није нба за потцењивањеу целој тој причи. имају много више новца, много је већа финансијска страна тог спорта и стога се мање баца на сам спорт на више на атрактивност и доживљај за посматраче. цела та прича око црнаца који закуцавају се у ствари своде на белце који седе на трибинама и једу ход догове док слушају нови хит неког црнца који пева са неком црнкињом великог и округлог дупета

у суштини, тако је  Smile

то свима одговара тамо, а ови људи одавде виде новац у томе и вуку и "нашу" кошарку у том смеру. логично, истинито, и нажалост, оствариво.

Pogodio si sustinu. Ko je gledao finale ove godine video je da se namerno odugovlacilo na 7 utakmica zbog sto veceg prihoda.
IP sačuvana
social share
   "I am the happiest man alive.  I have that in me that can convert poverty to riches, adversity to prosperity, and I am more invulnerable than Archilles;  Fortune hath not one place to hit me." - Sir Thomas Browne
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Sensation
ma kakav NBA bre ono je smesno, u celoj prici je najgore, sto se jadna FIBA trudi da svoja pravila priblizi NBA ligi
добро пази, није нба за потцењивањеу целој тој причи. имају много више новца, много је већа финансијска страна тог спорта и стога се мање баца на сам спорт на више на атрактивност и доживљај за посматраче. цела та прича око црнаца који закуцавају се у ствари своде на белце који седе на трибинама и једу ход догове док слушају нови хит неког црнца који пева са неком црнкињом великог и округлог дупета

Наравно,мени се такође НБА гади...
Сећам се пре једно 6-7 год,неки играч пресекао лопту и креће са центра сам ка кошу,погледа у судију(као неки знак) и крене у неко спејс закуцавање,мислим да је направио 4 или 5 корака да би могао боље да узме залет и наравно одрао онај јадни кош. Публика дебела у делиријуму,бацају кокице,прскају се соковима,цела клупа скочила,маскота се преврће...судија је признао кош  Smile

Није ни битно било за крајњи исход меча,можда је било и 15 разлике,али је поента у спектаклу,а то НБА јесте,ја волим кошарку и зато не гледам НБА.

Јесте,дрим тим онај најбољи сад да скрпе би сваког изуо са по 40 разлике,само због огромне разлике у физикалијама и игри 1-1...а што се тактике тиче,ту су на нивоу рецимо Тамиша,мада Тамиш има неке озбиљне кретње у позиционом нападу али ајде,ту су  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Po meni nasa skola je najpotpunija i najsvestranija. Mozak, + kretnje + odbrana + sut.

precenjujes nasu kosarku Wink

Cela filosofija u zadnjih deset godina se svodi na budi jaci i brzi Wink
Uopste se ne slazem. . . Tepic? On je slabiji al je zato spor. Teo je nizak, al zato nije jak a nije ni brz. . . Budi jaci i brzi je Americka skola. . . Rakoc je predstavnik te skole . . . samo sto on ima i paklen sut. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Americki basket jeste zasnovan na fizikalijama, i s obzirom da znaju da su 90% crnci u timu sa fantasticnim predispozicijama to i potenciraju. Al vi onda ne mrzite americku kosarku vec mrzite crnce. . .

ne mrzim ja američku košarku... ok ako ti voliš da gledaš utakmicu u kome Ajverson, Brajant, Lebron pucaju po 50 šuteva u toku meča, ali ja to ne zovem košarkom nego cirkusom... što ne odigraju 1 na 1 do 21 poena, isto im dođe...

e sad tema

Citat
Kusu se dogodila greška, okliznuo se i dosuđen je faul kojeg praktično nije bilo
Smile Smile Smile praktično nije bilo....  Smile što znači: bio je faul, ali mi smo Hrvati toliko iskompleksirani da nema šanse da priznamo da je faul bio očigledan....  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
ne mrzim ja američku košarku... ok ako ti voliš da gledaš utakmicu u kome Ajverson, Brajant, Lebron pucaju po 50 šuteva u toku meča, ali ja to ne zovem košarkom nego cirkusom... što ne odigraju 1 na 1 do 21 poena, isto im dođe...
Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
ma nba je smejurija cak i kada se probudim da gledam ja zaspim, em sto stalno neki prekidi, mirna igra, mrtvi komentatori, navijaci se ne cuju kao da ih je neko iskljucio, znaci sve u svemu zivo sranje, Evroliga je  :mrgreen:zakon!
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Za jaku odbranu mora da se forsira fizicka sprema igraca a dobri suteri obicno nisu preterano dobri u odbrani (naravno postoje izuzetci) pa se tako ne uklapaju u taj nas sistem da je bitno prebiti protivnika Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia Lumia 920
F4 Evrolige ne bih propustio ni za sta! A finale NBA - samo cu reci da sam pogledao cini mi se dve utakmice... po pola otprilike  Smile
Ne mogu, to je neka druga igra, ajde finale - to treba da se gleda i tu se igra prava kosarka, ali sve do negde polufinala NBA mi je zajebancija i neozbiljno!
To je moje misljenje...

Kako mi idu na k**** ovi Hrvati sa tim faulom Kusa, pa on nije mogao da se zaustavi jer se povredio, pregazio je Rasica, ne znam sta je trebalo da sude ove sudije ako to mozda nije bio faul?!  Smile

Dobijamo Spance i idemo u polufinale, verujem! Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
i ja verujem! Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00

Наравно,мени се такође НБА гади...
Сећам се пре једно 6-7 год,неки играч пресекао лопту и креће са центра сам ка кошу,погледа у судију(као неки знак) и крене у неко спејс закуцавање,мислим да је направио 4 или 5 корака да би могао боље да узме залет и наравно одрао онај јадни кош. Публика дебела у делиријуму,бацају кокице,прскају се соковима,цела клупа скочила,маскота се преврће...судија је признао кош  Smile

Није ни битно било за крајњи исход меча,можда је било и 15 разлике,али је поента у спектаклу,а то НБА јесте,ја волим кошарку и зато не гледам НБА.

Јесте,дрим тим онај најбољи сад да скрпе би сваког изуо са по 40 разлике,само због огромне разлике у физикалијама и игри 1-1...а што се тактике тиче,ту су на нивоу рецимо Тамиша,мада Тамиш има неке озбиљне кретње у позиционом нападу али ајде,ту су  
ahahaha....daj ne seri brate.
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 342 343 345 346 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.