2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za to da Duda Ivkovic ostane selektor?
Da
67.2%  (43)
Ne
32.8%  (21)
Ukupno glasova: 64
Idi dole
Stranice:
1 ... 773 774 776 777 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Košarkaška reprezentacija Srbije  (Pročitano 910353 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
symbianNepoznat
Browser
Applewebkit 533.4
mob
SonyEricsson K750 on Linux
aj obrisite ovo ili dajte bar samo link ka izjavi ovog kretena

za reprezentaciju kad te zovu u pola noci da dodjes ujutru treba da prihvatis i  treba da trcis da ne zakasnis
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4
Siguran sam da bi ti isto tako... Sve velike patriote na delu... Kada bi zaradjivao negde daleko ogromne pare, i tamo te cene, postuju, cuvaju i kao sto rekoh opasno placaju, ti jedva cekas da otrcis negde gde 90% njih bole ona stvar za tebe, imas ocajne uslove, i ne dobijas ni dinara... Pri tome ako se povredis zajebao si i sebe i one koji te placaju, zbog ovih koje zabole... Plus kako lepo rece ima porodicnu situaciju zbog koje ne moze da se ocekuje da ga skines sa civiluka u bilo koje doba dana ili noci... Siguran sam da 99% vas koji se proseravaju prilikom ovakvih stvari ne bi ni razmisljalo o reprezentaciji, ali ok je to. Uvek je bilo lakse pljuvati po drugima, to me podseca na ono "ja da imam toliko para, ja bih dao svima"  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Nokia krntija
Siguran sam da bi ti isto tako... Sve velike patriote na delu... Kada bi zaradjivao negde daleko ogromne pare, i tamo te cene, postuju, cuvaju i kao sto rekoh opasno placaju, ti jedva cekas da otrcis negde gde 90% njih bole ona stvar za tebe, imas ocajne uslove, i ne dobijas ni dinara... Pri tome ako se povredis zajebao si i sebe i one koji te placaju, zbog ovih koje zabole... Plus kako lepo rece ima porodicnu situaciju zbog koje ne moze da se ocekuje da ga skines sa civiluka u bilo koje doba dana ili noci... Siguran sam da 99% vas koji se proseravaju prilikom ovakvih stvari ne bi ni razmisljalo o reprezentaciji, ali ok je to. Uvek je bilo lakse pljuvati po drugima, to me podseca na ono "ja da imam toliko para, ja bih dao svima"  Smile 

Tako je
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.10
mob
toliko toga bih imao da kazem na ovo ali nemam vremena nazalost  Smile Osiguranje u NBA pokriva slucaj povrede tako da nisi u pravu, ali to nije poenta uopste, mada vidim tebi jeste ono novac zakon  Smiley 1

o tome kakvo je vaspitanje ovog majmuna sude njegove izjave, sestrica sudija i ostalo

Bodiroga,Divac,Djordjevic,Danilovic,Rebraca itd... da su oni razmisljali ko ti nikad ne bi bili ono sto jesmo a to je kosarkaska velesila! Lepo si rekao procentat samo sto je obrnuto 1% igraca razmislja na taj nacin. Hvala bogu
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N73
toliko toga bih imao da kazem na ovo ali nemam vremena nazalost  Smile Osiguranje u NBA pokriva slucaj povrede tako da nisi u pravu, ali to nije poenta uopste, mada vidim tebi jeste ono novac zakon  Smiley 1

o tome kakvo je vaspitanje ovog majmuna sude njegove izjave, sestrica sudija i ostalo

Bodiroga,Divac,Djordjevic,Danilovic,Rebraca itd... da su oni razmisljali ko ti nikad ne bi bili ono sto jesmo a to je kosarkaska velesila! Lepo si rekao procentat samo sto je obrnuto 1% igraca razmislja na taj nacin. Hvala bogu
+1
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
Citat

Ta izjava govori o tome koliko čovek emotivno igra za državni tim. Al dobro, tvoje komentare retko ko više i uzima za ozbiljne.

Nego, i Darko i Igor prozvaše ovoga kako laže. Ma ne bre... nemoguće. Duda je svetski mag, ne može on da laže Smile

Bravo Darko, onako, u tvom stilu. A pogotovo svaka čast za ovo, ono o čemu i ja pričam:

Citat
Ne može neko ko je plaćen trener da bude heroj i patriota, a mi igrači igramo za džabe i nismo ni jedno od navedenog?!

E moj Dudo... E MOJ DUDO... čime se ti baviš pod stare dane.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2011, 14:09:24 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 4

Ma ja sam rekao sta sam imao... Siguran sam da bi ti u sred noci ako treba ostavio i dete i zenu i sve odleteo u 3 lepe igrao za tim gde te ne cene, trener zajebava iz cistog patriotizma... Lazi sebe ili koga god hoces, ali posto nisi u toj situaciji, nikada necemo saznati da li bi se lomatao po scenariu koji sam naveo, ili bi zagrlio porodicu navukao papuce i uzivao dok mozes...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.10
mob
Citat

Ta izjava govori o tome koliko čovek emotivno igra za državni tim. Al dobro, tvoje komentare retko ko više i uzima za ozbiljne.

ne vidim da sam te negde spomenuo ranije, a vec sam ti jednom rekao da me zaobidjes i da sa decom ne ulazim u polemiku jer se drzim one Ko se decom leze u krevet upisan se budi. Uostalom ozbiljno bih se zabrinuo sa me ti shvatas za ozbiljno, tvoje misljenje se jako ceni ovde, posto si banovan 80% vremena barem u onih preostalih 20%

--------------------

Ma ja sam rekao sta sam imao... Siguran sam da bi ti u sred noci ako treba ostavio i dete i zenu i sve odleteo u 3 lepe igrao za tim gde te ne cene, trener zajebava iz cistog patriotizma... Lazi sebe ili koga god hoces, ali posto nisi u toj situaciji, nikada necemo saznati da li bi se lomatao po scenariu koji sam naveo, ili bi zagrlio porodicu navukao papuce i uzivao dok mozes...  Smile

Ovde nije rec o meni i ne vidim poentu toga sto si napisao. Ako mene pitas ja bih igrao i lomatao se kako kazes, sto upravo cini i cinilo je 99% igraca sto sam vec i napisao.

Milicica i njemu slicne je najbolje opisao Zeljko Obradovic:

"Oni u mom klubu ne bi izdržali ni 24 časa. Dođu na pripreme i veruju da su čudo od igrača. A znate kakvo je to čudo? Date im dve informacije i oni dožive kolaps u glavi. Oni ne znaju kretnje 'pet na nula' - dodaj, protrči, prođi. Takvi u klubovima ne bi došli ni na klupu posle takvog ponašanja na treningu, a sutra ne bi ni bili u klubu. Sudaraju se na terenu."

A o uspesima jednog i drugog iluzorno je diskutovati i o tome ko je zvezda a ko zvezda
« Poslednja izmena: 14. Nov 2011, 15:07:42 od tagu »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
Citat
ne vidim da sam te negde spomenuo ranije, a vec sam ti jednom rekao da me zaobidjes i da sa decom ne ulazim u polemiku jer se drzim one Ko se decom leze u krevet upisan se budi. Uostalom ozbiljno bih se zabrinuo sa me ti shvatas za ozbiljno, tvoje misljenje se jako ceni ovde, posto si banovan 80% vremena barem u onih preostalih 20%

Veoma si pismen i pokrcavaš.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2011, 16:20:53 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
jer ga poštujem kao starijeg čoveka iako laže k'o pas.

ovo dvoje nikako ne ide zajedno
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 773 774 776 777 ... 791
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.